cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bazen sorunsuz saatlerce dizi izleyebiliyorum.Ama bazen(son zamanlarda neredeyse her zaman)her 10-15 dakikada bir bağlı gibi görünmeme ve modemin ışıkları tamamen yanmasına ve aynı anda eşim kendi leptopu ile internete bağlı olmasına rağmen bir şekilde bağlantı kopuyor(ama aslında bilgisayarı kontrol ettiğimde hala bağlı görünüyorum ama belli ki bağlantı kopuyor),film donuyor,ancak bağlantıyı kesip yeniden bağlanıp sayfayı yenilediğimde filmi izlemeye devam edebiliyorum ki bu da çoğu zaman eziyet oluyor çünkü yeniden baştan izlemek zorunda bırakıyor beni,vs,vs. Bu nasıl bir sorun?Bu konuda beni bilgilendirecek olan Patidaş var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Başka yerlere bağlanabiliyor musun? Bağlanabiliyorsan flash plug-in'in hata çıkartıyordur büyük ihtimal. Bağlanamıyorsan ağ bağlantılarında sorun olabilir, sürücülere bak bir.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yok,hem modem ve hem de bilgisayar bağlı göründüğü halde hiçbir yere bağlanamıyorum,bağlantı hatası veriyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu kadar bilgiyle yardım edemem daha fazla. Bu tarz sorunlar genelde gizemli oluyor zaten, bazen modemi resetleyince bile düzelebiliyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bir de Donanım & Yazılım'a koymak gerekiyordu, evet. Yeni fark ettim ben de burada olduğunu.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çetin abinin yükselişini gören cia ajanları resetliyor sanırım bağlantıyı, ondan kişisele açmış konuyu eheheh
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 siayeycilerle ilk maceram değil,şaşırmam B)-
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kablosuz mu bağlanıyorsun? modeme yakınlarda duran biri bağlanınca uzak odadakilerin bağlantısı sapıtabiliyor
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cok icli cok kisisel bir problemmis gercekten.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ardeth said: kablosuz mu bağlanıyorsun? modeme yakınlarda duran biri bağlanınca uzak odadakilerin bağlantısı sapıtabiliyor gargaraya getirmeye çalışan kişiler bir yana, en mantıklı şeyi yazdığın için teşekkürler.sanırım haklısın,eşim modeme çok yakın çalışıyor bilgisayarıyla.ve o bağlıyken galiba bu olay daha sık oluyor. e peki nedir ki bunun nedeni?modemimin eskiliği ile(en az 7 senelik)alakası olabilir mi?yoksa normal midir bu yaşadığım sorun?
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 valla modemden mi kaynaklanıyor kaynaklanıyorsa nasıl düzeltiliyor bilmiyorum. benim gördüğüm durumda insanlar modemi dönüşümlü kullanarak hallediyor bu durumu sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 7 yıl çok modem için. Yenisi gerek size.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 elle ip girsene abi dene bi otomatik almasın ipyi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bak ondan da olabilir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Buradan bak onun için: http://portforward.com/networking/staticip.htm
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 gençler,söylediğiniz şeylere bakıyorum,teşekkürler.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sar yayınımı en az olan ama buna karşın olabilecek en iyi modem hangisi gençler,bana fikir ve bilgi verin ki yarın gidip alayım ;)
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 çetin abi modem sar values falan desen aratsan google da görebilirsin karşılaştırmalı testleri...
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 eyvallah gençler,haftasonu bu işi halledeceğim.
Öne çıkan mesajlar