Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

troy davis'in idamını durduralım kampanyası


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

1991'de georgia eyaletinde bir polis memurunu oldurmekle suclanan ve bugun abd dogu yakasi saati ile 7pm'de (tr saati ile gece yarisina denk gelecek) idam edilecek olan mahkum.

su sayfada idamin durdurulmasi icin yetkili mercilere gonderilmek uzere hazirlanmis bir dilekce bulunuyor, idami engelleyebilmek icin son umut bu dilekce, zira dun itibariyle mahkeme idami onayladi ve artik troy davis icin son sanslar.

http://takeaction.amnestyusa.org/siteapps/advocacy/ActionItem.aspx?c=6oJCLQPAJiJUG&b=6645049&aid=516533&msource=WTR2970

troy davis'in suclu oldugu konusunda yeterli delil bulunmadigi ve idaminin yanlis oldugu yazilip ciziliyor her yerde, katkida bulunun, bu entariyi canli tutun, kim bilir sucsuz olabilme ihtimali olan bir insanin hayatini kurtarmakta katkiniz olabilir.

ayrica twitter'da #troydavis hashtagi ile konu tartisiliyor.
abd'de irkciligin en yogun oldugu / gecmisi karanlik georgia eyaletinin adaletine guvenilmiyor, formu doldurun, sunu rt edin, biseyler yapin, eger bu adamin idami en azindan ertelenirse bile bir hayat kurtarmanin huzurunu yasayin.
kaynak: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25460458

dolduruverin 30sn'de
P.Enis Büyütücü olarak bile yollasanız olur bence. Maksat sayı artsın.
Haydi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tanimam etmem, kendi ulkemin vatandasi biel degil ne kasicam

sene 2011 idam cezasini kaldirmak yerine hala kurtaj olmalimi olmamalimi diye birbirilerini yiyen amerikalilar kurtarsin vatandaslarini

amerikadaki bi idam mahkumu icin ugrasmak artik moral faggotrynin cok uc ornegi, kisisel tatmin in doruk noktasi filan olmali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Önemli değil abi bunlar hiç adamlar için.

1:22'ye bak bir abi. Titre bir sonra da. O nedenle bunlar hiç bir işe yaramaz. Aşağadaki haber 1:45'de bitiyor bu arada, devamı farklı haberler. Bir izleyin yani.

http://www.youtube.com/watch?v=d_ZgZpOJfqM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...