Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: K.D. Karabükspor - Galatasaray SK 21.09.2011 @ 18:45

kavurma

Öne çıkan mesajlar

abi hiçbişeye üzülmedim ama;

sabriyi sercanın yerine koymak neyin kafasıdır? yok böyle komedi. 0-0 maç zaten tıkanmış, atan yatacak. sen şampiyonluğa oynuyorum diyeceksin, sapansaçma değişiklik yapıyorsun. En kötü hiç kimseyi bulamadın orda oturan engini sokarsın. sabri ne allahaşkına.

ayrıca herkes kazımı beğendim demiş de, ayağına top geldiği için mi beğendiniz anlamadım. 1 tane olumlu hareketi yok. aldığı topları hep rakibe teslim etti.

sahada yine bütün yükü selçuk-melo biraz da elmander çekti. gerisi fıs.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen haftaki " samsun kalecisinin atılması ve penaltı ağır karardı " diyenlerin tetikçisi olarak sahada bulunan polaris bünyamin üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdi, "çok hafif " bir kararla muslerayı daha oyunun başında attı...

çoğuna göre normal bir karardı, olması gerekeni yaptı yani...

fakat bu noktadan sonra dahi terim yine usta bir saçmalık ile rierayı dışarı aldı, sercanı oyunda bıraktı, sonra devrede saçmaladığını anladı ve daha iyisini yapabilirim diyerek sercanı çıkardı sabriyi aldı ...

Galatasaray o kadar rahat top yaptırıyor ki rakibe, 90 dakika boyunca takım sadece 2 faul yaptı, birini muslera diğerini ise sabri, sabrinin her girişi faul zaten ...

bu ufuktan artık iyice umudu kestim, aykut keza hiç olmasa da olur, çok acil 2 tane genç kaleciye ihtiyacı var takımın

henüz ligin başı ama çok fazla zaman kaybediyoruz, umarım bugünleri aramayız...
Sosyal ağlarda paylaş

maçın en iyisi kazımdı.o kadar kötüydük yani :P

birde kazım yerine engin oynarsa baya iyi olabilir gibi geliyor bana.geçen terim bi programa bağlanıp devre arasında bi forvet daha alabiliriz diyordu:D orta sahadan top çıkaramıyoruz kanattan atak yapamıyoruz adam hala forvet peşinde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Takım baya baya kötü. Arena'da maç kaybetmeyiz çok ama deplasmanda nasıl maç alırız bilemiyorum.
Bir kere aşırı temposuz oynuyoruz, pas trafiğimiz pek iyi değil.
Maalesef Selçuk ve Melo oyunu ileriye çok fazla taşıyamıyorlar, burada defansın çok geride olması sebebiyle onların geride kalması, haliyle orta saha ile forvet arasında feci uçurum olması var.
Yani bir nevi geçen seneki sendrom.
Yardımlaşma inanılmaz kötü bir kere. Bugün Trabzon Samsun maçında 2 takımda on kat güzel oynadı, neden Trabzon'un kanatlar çalışıyor, bekler bindiriyor, kanat adamları kaybolmuyor, zorlandığında pas alıverişine yardım edecek adam her zaman geliyor.
Biz de beklerden sıfır katkı olunca top Kazım'a geldiğinde mesela, kendini savunan bek ve o bölgenin açık oyuncusu kitlediğinde sıkışıyor kenara ki Kazım'ın maalesef olayı köşelere çok girip kendini zora sokması, ama yardım gelmiyor adama.
Tamam on kişi vs ama, takım hücuma kalkarken ne yapacağından habersiz, Elmander'e şişir, ama zaten yanında adam yokki alsın.
Kısaca sol bek, sağ bek (Eboue kötüydü yine), sol açık, sağ açık kötü. Kanatlar kötü olunca oyunu rahatlatamıyorsun.
Daha dar alanda daha tempolu daha yardımlaşarak oynaması lazım bu takımın. Şu an için nasıl olur bu açıkçası emin değilim..
Sosyal ağlarda paylaş

kanata ihtiyacımız yok zaten, riera sercan engin(?) form tutunca gayet yeterli yeniler. yalnız eğer 4-4-2 oynayacaksak forvetlerin ağır pres yapması gerekli top rakipteyken. bugün ilk 14 dakikada bunu göremedim. bu şekilde 4-4-2 işlemez.

yine aynı taktikte stoperlerin çok iyi top çıkarabilmesi gerekli. ujfalusi bunu yapıyor fakat yücel hoca bu konudaki zaafımızı iyi görmüş olacak urfalıyı hep kapattı, top gökhan'dan çıkmak zorunda kaldı pek çok sefer. gökhan da taca, rakip kaleciye, stadın dışına ne kadar saçma yer varsa topu oraya yolladı.

gökhan bu kaç oldu... hakkını vermek lazım maçın büyük bölümünde fena oynamıyor stoper olarak, ama her maç 1-2 major hatası var kesin. üstüne top çıkarma konusunda çok aciz. yani bir de bu adam ft'nin sezon başı planlarında ilk 11 oyuncusu olacak bir de. lütfen tez vakit sakatlansın tekrar.

bir de spikerlerin trollüne kanıp kazım'a takımın en iyisi demeyin lütfen. takımda iyi denebilecek bir oyuncu varsa o da meloydu. hoş maçın büyük bir bölümü defansın arkasını toparlamakla uğraştı ama gerçekten büyük oyuncu. umarım sene sonu kaçmaz da başkan parayı basıp temelli getirir. emre belözoğlu kadar çirkef olsa da emre'den 2-3-4 gömlek üstün bir oyuncu, böyle bi adama ihtiyacımız vardı yıllardır.
Sosyal ağlarda paylaş

defans güven versin yeter

6-2-1 oynuyoruz resmen

selcuk melo defansı bırakamıyor

cunku gokhanlı defansta her ara top kaleci karşı karşıya

hep böyle kritik mudahaleler.ki illa patlıyor işte bi yerde

galatasarayda stoper yok resmen.ersanı alamadılar diye bıraktılar
Sosyal ağlarda paylaş

selçuk formunu bir türlü tutturamadı, geriye gelip top çıkarma görevini pek yapamıyor maalesef. ilerde yine iyi toplar çıkarıyor koşu yoluna ama kondisyonu mu yetersiz artık bilemicem geriye gelip top taşıyamıyor. çift göbekli orta sahada en önemli görevini yerine getiremiyor. melo da tüm maç bunu tek başına üstlenemeyeceği için doğal olarak iş stoperlere kalıyor, ya da bekler topu alıp rakip sahaya gönderiyor işte.

neyse nasıl olsa playoff var bu sene, takımın oturması için zaman var acele etmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

burada bir gsli arkadaş vardı, zanın transferi sonrası nasıl aldık adamı elinizden diye sevinç çığlıkları atıyordu. Hatta yamulmuyorsam MİLLİ TAKIM STOPERİNİ BEDAVE ALDIK yazmıştı. Kimdi o çıksın ortaya lütfen.

ben değildim de, bedavaya almak iyidir hala Zan'ı. ama as kadroda düşünmeyeceksin işte, yedek olacak. yedek olarak bedava zan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...