Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve eve alienware gelir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala kanunen diyosun git ver madem kurtul burda konustugun hata bizim konustugumuz da hata cunku bi kere bile donup kendine bakıp "ah ya dogru ben bu adamla niye ugrasıyım ki diger 100 kisi bana yeter" diyemiyorsan bu forumda su dakikadan sora isin yok
Mesaj tarihi:
Kredi karti ekstresinin girdigi dize bence en erotigi. Hatta hardcore.

Daha cok konusmak istemiyorum cunku mahkeme falan olur da sahit olarak yazilirsak bu mesjlari durusmada okuyorrlar cok utanirim ben.
Mesaj tarihi:
seelenin attıgı mesaj hakaret olarak mı geçiyor.yani sen o mesajla yargıya gitsen dalga geçerler adamla

paticik isimli forumda zengin bebesi dendi bana hakim bey

saçma bir mesaj olabilir ama hakaret değil
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

peki OgReTMeNim

abi öğretmenim derken hakaret gibi imalı bişi yok umarım.

keza öğretmen değilim ben! bu lafını geriye alman için sana 100yıl süre veriyorum.

zira cidden umrumda bile değil sdfsdfsdf.

türkçe önemli ama. bak bugün sana herkez->herkesi öğretebilmişsem yatağıma huzurlu gidicem.

ve dasaaa usulca yatağa girer.

bak gene erotik oldu
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

BlacKDagger said:

peki OgReTMeNim

abi öğretmenim derken hakaret gibi imalı bişi yok umarım.

keza öğretmen değilim ben! bu lafını geriye alman için sana 100yıl süre veriyorum.

zira cidden umrumda bile değil sdfsdfsdf.

türkçe önemli ama. bak bugün sana herkez->herkesi öğretebilmişsem yatağıma huzurlu gidicem.

ve dasaaa usulca yatağa girer.

bak gene erotik oldu

sozcuk anlamini bilmiyormusun yoksa??

nasil ogretmensin sen ??
Mesaj tarihi:
adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan.

adsfsafgaadga
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...