screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hala kanunen diyosun git ver madem kurtul burda konustugun hata bizim konustugumuz da hata cunku bi kere bile donup kendine bakıp "ah ya dogru ben bu adamla niye ugrasıyım ki diger 100 kisi bana yeter" diyemiyorsan bu forumda su dakikadan sora isin yok
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Kredi karti ekstresinin girdigi dize bence en erotigi. Hatta hardcore. Daha cok konusmak istemiyorum cunku mahkeme falan olur da sahit olarak yazilirsak bu mesjlari durusmada okuyorrlar cok utanirim ben.
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 seelenin attıgı mesaj hakaret olarak mı geçiyor.yani sen o mesajla yargıya gitsen dalga geçerler adamla paticik isimli forumda zengin bebesi dendi bana hakim bey saçma bir mesaj olabilir ama hakaret değil
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ama cidden bisi farkettim kimse cekememis hahahaha cok guldum yazik
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 durusmada okuyorlar mı harbi la? merhaba yazan kız, çok güzelsiniz, çok hızlı yazıyosunuz maşallah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 alienare ortamdaki oksijeni de alıyormuş demek ki
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 6990 ekran kartimda var onuda koyimmi trolleyin onada hahahaha
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: ama cidden bisi farkettim kimse cekememis hahahaha cok guldum yazik8-)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: peki OgReTMeNim abi öğretmenim derken hakaret gibi imalı bişi yok umarım. keza öğretmen değilim ben! bu lafını geriye alman için sana 100yıl süre veriyorum. zira cidden umrumda bile değil sdfsdfsdf. türkçe önemli ama. bak bugün sana herkez->herkesi öğretebilmişsem yatağıma huzurlu gidicem. ve dasaaa usulca yatağa girer. bak gene erotik oldu
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi blackdagger kesin UO'cu. adamin rage mesajlarinin hic birinde nokta virgul yok dfghsdf.
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: ama cidden bisi farkettim kimse cekememis hahahaha cok guldum yazik Başlığı açma nedenin belli işte
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: BlacKDagger said: peki OgReTMeNim abi öğretmenim derken hakaret gibi imalı bişi yok umarım. keza öğretmen değilim ben! bu lafını geriye alman için sana 100yıl süre veriyorum. zira cidden umrumda bile değil sdfsdfsdf. türkçe önemli ama. bak bugün sana herkez->herkesi öğretebilmişsem yatağıma huzurlu gidicem. ve dasaaa usulca yatağa girer. bak gene erotik oldu sozcuk anlamini bilmiyormusun yoksa?? nasil ogretmensin sen ??
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 10000 msg ne bos adamlar war
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 git gide çirkinleşmeye başladı nereye kadar gidecek bakalım.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aa simdi de baskalarıyla dalga gecerek kendini kurtarma cabası.. cok olmus foruma girmeyeli belli..
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ahahah yalnız seele gittikçe haklı oluyor
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hepinizle seviyeli bir sekilde teker teker ugrasabilirim ama gerek yok is var yarin bos bos 10k msg kasmicam iyi geceler
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 simdi de bos adamlar dedi.. eh unili velet ve bos adamlar bakalım forumun geri kalanına daha ne kadar hakaret edecekti..
kkk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 "roket adam" said: adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan. adsfsafgaadga
Öne çıkan mesajlar