Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adamınbiri said: kırmızılık mıydı hareket merak ettim gerçekten Kimse bilmiyor, küfür etmiş güya adam. Direk kırmızı çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hakemler berbat basladi. yanlis kartlar, oynatmamaya kasana ceza vermeyip tekme tokat faul yapmaya gik cikarmamalar, alakasiz ofsaytlar. iyi ki sike surecinde adi gecmedi hakemlerin, ego iyice tavan yapmis masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hayır hakemler o kadar kötü ki ikinci yarı oyun iyice kopacak. Yine kartlar çıkacak, kavga bile çıkabilir. Bu saatten sonra oyunun sakinleşeceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fuck değil de stfu falan demiştir, hakem oha kesin afili küfür etti bu diye attırmıştır bence. çünkü yardımcının oradan soran bir teknik görevliye küfüretti küfür küfür diye açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 su mac gutinin yedekte bile olmamasını anlamıyorum ciddi olarak Suan belki adama ihtiyac duyulacak en önemli an adamın iki pası macı aldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Egemenin gördüğü sarı kartta çok komikti, 'hadi be ordan' der gibi el hareketinden sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ne kadar kötü bir maç oluyor,bu hakem nedir böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 öyle bir uygulamayı barosun oynadığı maçta uygulasalar ya adam nefes alma sayısından fazla el kol sallıyor hakemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 guti gidiyo sezon arasında muhtemelen o yüzden kadroda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahaha ulan ingilizce spikerle izliyorum maci ahaha lololol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi beşiktaş geçen seneki maçların toplamından daha çok katlediliyor şuan, şerefsizliktir bu yani, bu kadar art niyet şerefsizlikten başka birşey değil rengini belli edersin tamam da bu kadar belli etmezsin. İlla 2-3 sakat verelim, maç karışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sahadaki herşey çok kötü oyuncular hakem oynanan oyun bursa zaten şehir olarak en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 @ dark :qq bide dün bize aglamayın dedin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 egemen, quaresma aşırı basit şeylerden kart görüyor. Ertuğrul Sağlam hakemin üstüne yürüdü laflar söyledi uyarmadı bile, o kırmızıyı verirken eli titremiştir kesin... yan hakemler rezalet, ana hakem şerefsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: @ dark :qq bide dün bize aglamayın dedin sdfs hakem kararlarından demedim abi size, böyle katledilse onu da derdim. Ben sizin oyunculara laf söylemenize qqlamayın demiştim asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kermit said: sahadaki herşey çok kötü oyuncular hakem oynanan oyun bursa zaten şehir olarak en kötü şuna da değinmek gerek, Beşiktaş rezalet, bu takım böyle orta sıralarda bile tutunamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi yuhhh fernandes cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 edunun anasına kufretmediğin kalmış yukarda.yeni transer değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bi an şu pozisyona hiçbi tepki vermeyecek sandım hakem tam küfür ederken geldi kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bu lig tv spikerleri nasıl bir kafadalar fernandes pek etkili değildi zaten dedi fernandes çıkarken. edu şu dakikaya kadar hiç bir şey yapmadı. her dakika yıldızı parlıyor dedi bi ceza sahasında çalım atınca. ben anlamıyorum ya nasıl salak bir maç bu. bursa 10 kişi gömülüyor kendi sahasında. beşiktaş yarı sahada bile düzgün pas yapamıyor. kanatlar ölü saha ölü ne kafasında bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dalga geçio abi fenerli onlar mustafa sarp ayhan geçen sene bu senede kazımı övüyorlr sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Futboldan soğudum lan. Takım geride sürekli saate bakıyorum maç bitsin de kurtulalım diye o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hacı bu pektemek kanatta ne yapıyo yaaa koyun şu adamı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: edunun anasına kufretmediğin kalmış yukarda.yeni transer değil mi :) Edu kazma çünkü, isterse 20 gol atsın kazma, Bobo'yu gönderip yerine Edu'yu alıyorsan başarısızsın bu konuda demektir. Başarısızlık değil aslında da işte Mendes'e teslim olmak demektir bu, Bobo gayette kalabilirdi. Adam Brezilya'da gayet oynuyor da şuan ... Hani Alves'e laf edenler sussun, şu Edu'ya söylesin söyleyeceğini. Yılın kazığını yedik şu konuda, birde 11'in vazgeçilmezi carvalhal yüzünden, o da ayrı facia ya zaten neyse ... tüpçü olduğu sürece bu takımın başında bize şampiyonluk haram, olunca da işte şansa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Wispy said: Hacı bu pektemek kanatta ne yapıyo yaaa koyun şu adamı ortaya HZ. Edu var orada, o kadar iyi ki başka alternatif hiç düşünülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar