gramul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6-ZtTP4dV7s&feature=player_embedded fi tarihinde canlı yayında sorulara cevap veriyor ahmet kaya . yanlız gelen sorular sonunda ahmet kayada ''biz neyin peşindeyiz millet neler soruyor aq kimse anlamamış lan beni '' durumu var cok komik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 arabesk dinleyenlere kro diyolar, acaba bunu açıklayabilir mi? SADKFJHASSJKFHAGBSDJFHBASX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bide teleon vardı demi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bazen içerdeyim bazen dışarıdayım ama her zaman yüreğinizin içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iki gözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "gözüm" o değil de tele on vardı bi zamanlar di mi... flash'ın dizisi vardı onu izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aktiftablet said: iki gözüm bar adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "bana bu cok iyi duygu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abii cok kotu lan izlerken ben yerin dibine girdim resmen, nasi sorular onlar... bana devrimciligi anlatin ne lan sfdfsd adama yazik... baskasi kazandigin parayla napcan fln diyor ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hakkaten yazık adamcağıza açtım 3-5 şarkısını dinledim videodan sonra kendime gelebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 10 numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yok. çok cahil, hayatı hatalarla dolu bir adam. zaten bunun bedelini memleket hasreti ile genç yaşta hayatını kaybederek ödedi. yanlış anlaşılmasın,çok severdim kendisini. zamanında onu o kadar çok seviyordum ki üniversitede onun kasedini takmak-çıkarmak yüzünden kavga ettim ülkücü öğrencilerle. ama "ben apoyu özledim" diye türkü çığırdığı an bitti benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 doğu perinçek - apo - bilimsel sosyalizm .jpg koyacak şimdi biri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ben bir yere kaydedeyim de bundan sonra ben direk koyayım o jpg'yi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.tmresimler.com/data/media/113/galt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahmedinejad said: 10 numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 10 numara orospu çocuğu demek daha doğru olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Böyle açık seçik düşüncelerinizi kendinize saklayın arkadaş sevmiyorum de geç gelip küfür etmek nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Böyle açık seçik sevgi gösteren insanlara da bişeyler demek isterdim ama ailenizi tanımam etmem. Haketmiyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Accolade said: Böyle açık seçik sevgi gösteren insanlara da bişeyler demek istterim ama ailenizi tanımam etmem. Haketmiyor olabilirler. yavas gel birader, kahvede degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bir insana saygı göstermek veya sevmek onu herşeyiyle kabul etmek anlamına gelmiyor.Geçtim onu küfür ile tehdit etmek çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar