cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 evet arkadaşlar. aradığımız kişinin özellikleri sanırım belli. her ne kadar patide az bayan üye varsa da ben yine de duyurumu yapmış olayım. belki erkek patilerin de tanıdıklarının falan işe ihtiyacı varsa onlara da söyleyin. ben şimdi çıkıyorum,iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 diplomayla adam olunamayacağını kanıtladık arkadaşlar. konu kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Çetin abi peki şunu düşündünmü. Kız gelir senin thailand maceralarını karına anlatırsa ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yapmadım diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sinek küçüktür ama mide bulandırır gazeteye ilan versen baya arayan olur bence 1000 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 çetin abi bulursan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 cetin abi baslikta ve postta bayan kelimesini kullanmasa bu kadar trolle maruz kalmazdi. muhendis dolu forumun ceremesi cekiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ulan içim kalktı hakikaten sizinle faydalı birşey yapılmıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bayaa'yı geçtim, yüzbinlerce başvuru alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oha roket geri gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o paraya çalışacak birini bulman zor kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bu ülkede herkesin kendi fabrika zinciri var çünkü. Beyin ameliyatı yapılmasını istemediğinize göre gazeteye falan ilan verseniz, gerekli başvuruyu alırsınız. Hiç "neden o maaşı verdim" açıklamalarına gerek yok. Beğenmiyorsalar başka kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kermit said: türkiyede yeni kanun çıkmış maaşlar kiloya göre veriliyomuş maaşların beğenilmemesi normaldir çetin http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Pony/watudid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 seni dovdurucem. sonra zunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ikiside dövdürüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 O ayrı değil, de ayrı. İkisi de dövdürüyor olacak. Birbirimize dövdürüyoruz evet. Pony izleyip izleyip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hmmffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ZaugnaKhaldun said: Maaş + ssk'ya çalışan adam var mı hala ya? Benim ssk bile yok yeai köle olarak çalışıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ulan adam gelmiş insan gibi işe ihtiyacı olup asistan olabilecek kimse var mı, diye soru sormuş, yine tüm troller doluşmuş, sırf "bayan Pati" ibaresi yüzünden hemde. Aslında trolleri garbage haric heryerden banlamak lazım da, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: seni dovdurucem. sonra zunu. Ayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 0ne said: Ulan adam gelmiş insan gibi işe ihtiyacı olup asistan olabilecek kimse var mı, diye soru sormuş, yine tüm troller doluşmuş, sırf "bayan Pati" ibaresi yüzünden hemde. Aslında trolleri garbage haric heryerden banlamak lazım da, zor iş. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 patide adam gibi ve ciddi konu açarsan sonu bu oluyor her türlü dalganı geç esprini komikliğini yap trolle ama önemli konularda yazmak aklından bile geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar