Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ölü sayısını gizleyemezler böyle bir olayda ama yaralıları az söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Resmi olarka açıklandı, 3 kişi hayatlarını kaybetti malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 liberman da bülöf yokmuş bunu gördük.herif salarız pkk yı dedi saldı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 lol önceki patlamalar ergenekondu, şimdi israil gündemde o attırıyor kesin bombaları değil mi. Hani cahil cühela takımı inanabilir bi ülkenin doğrudan böyle bir şey yaptırabileceğine de siz cahil misiniz arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Okuldaki bıcırların ödü kopmuş yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pkk sasirmam cünkü planliyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ne bekliyorsun ki başka.. böyle bir politikanın eseri bunlar,askerler yetmiyor şimdi siviller birde Ankara lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 TD)Pentagram said: liberman da bülöf yokmuş bunu gördük.herif salarız pkk yı dedi saldı valla. http://plinkplunk.files.wordpress.com/2010/07/not-this-shit-again.jpg?w=310&h=203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 umarım gerçekten de yaralı/ölü vatandaş sayısını azaltarak haber yapmışlardır çünkü bence imkansız öyle kalabalık bir yerde o kadar az sayı çıkması. çok üzücü ya, keşke devlet hobi olarak devletçilik oynamasa da azıcık halkının can güvenliğini sağlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 editledim salla yeni polemiğe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 polemiklik bir durum yok ortada. İsrail'in en altından pkkya destek verdiğini düşünmek ayrı kalkıp böyle bir olay sonrası bak gördün mü herifler söylemişti demek ayrı. İsrail'in Türkiye'ye karşı yapılacak bir terör saldırısı için doğrudan emir verdiğini düşünmek çocukça, benim dediğim o. Onun dışında lojistik olarak vs. destek verir, onlar ayrı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hep ergenekon yüzünden bunlar... http://www.youtube.com/watch?v=sRRu29HcjHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Doğu ve güneydoğuda zaten çok uzun zamandır hemen her gün şehit veriyoruz, insanlarımız ölüyor. Bizim başbakan ve cumhurbaşkanı da yurtdışını turluyorlar. Cumhurbaşkanı Almanya'da konferansta. Başbakan da Arap Baharı'nda. Tutturmuş "Filistin'in bağımsızlığı için ABD ile görüşeceğim" diye. Bir tek gazeteci de soramıyor tabi,"sayın başbakanım,siz neden önce KKTC'nin bağımsızlığının tanınması için görüşmüyorsunuz?" diye. Terör dolu dizgin devam ediyor ama dolu dizgin devam eden bir şey daha var...CEHALET! O yüzden benim ümidim gitti, sadece kendi ailemi korumaya çalışıyorum. Tabi akrabalarıma, yakın arkadaşlarıma, dostlarıma da benzer şekilde davranmalarını nasihat ediyorum. İleri Demokrasi'ye devam... Ölenler ışık olsunlar.Ailelerine sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 TD)Pentagram said: liberman da bülöf yokmuş bunu gördük.herif salarız pkk yı dedi saldı valla. yok yahu ergenekon yaptırmıştır bunu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Resimlere baktım da kaymakamlık falan da değil abi orası sümer 2 sokak girişi biraz solda okul var o kadar. Amaç neymiş ki acaba? Polis yok, asker yok, devlet binası yok patlama yerinde direk sivillere yönelik bir şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ergenekondur ergenekon. zaten şimdi bilimum yalaka medya merkezinde kendilerine gönderilen direktifleri yarın ki gazetelerin manşetlerine yerleştiriyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dipsiz ergenekon'un sonunda dibini gördüler galiba şimdi israil günah keçisi ilan edildi. http://3.bp.blogspot.com/-kZIfbfcvg64/TbRfUiO4TqI/AAAAAAAAABc/ZwtsnQXBzy0/s1600/scapegoat.jpg az kaldı TSK nın terör örgütü PKK nın sivil toplum kuruluşu ilan edilmesine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi çok tatsız ya. İlk duyduğumda bi fena oldum. Aradım hemen bizimkileri bişi var mı diye olmayınca rahatladım falan. Sonra ölenlere üzüldüm bi utandım onların ki can değil mi diye. Midem bulanıyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ilkokul var o yakınlarda bi de soysuz herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Allahsız herifler ya bunu yapanlar orada karşıda pembe dünyalar içerisinde ufacık çocuklar var o bomba okula zarar verse ne olacaktı. Siyasetçilerimizde saolsunlar doğudaki terrörü engelleyemeden batının içine ettiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iki üç pkk destekçisi vardı SİZ ONLARI EZDİNİZ ONLAR UYANIYOR diyen var mı onlar bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu tarz hangi topicte varlar ki bunda olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kim üstlenmiş bu arada olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "sevi kelbekleri halka zarar vermez" konuşması üstünde çalışıyorlar şimdi. az sonra gelecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mit üstlenmiş. valla billa onlar yapmadı yemin ederiz biz konuşuyoruz onlarla msn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar