Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ama wow gibi oyunlarda bunu yapamazsın çünkü konseptler çok farklı bir kere itemları edinmek çok vakit alıyor ve zor ikincisi, fightlar çok kısa sürebiliyor, yani çok dikkatli olsan çok akıllı olsan dahi üstünden geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 İtemleri edinmek çokmu zaman alıyor?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pazar günü dk ile 85 oldum dün gece ilevel 363 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o kazandığın herşeyi tek ölümle kaybettiğini hesapla.. zor derken bu denmek isteniyor. Gerçi 363 ilvl ne, set yapmaktan vs. de bahsediliyor olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 guildim olsa 390 dı şimdiye kadar guildsiz geziyorum.Herşeyi kaybettigin bi oyunmu var UO da bile para verip mühürlüyodun eşyaları unuttum şimdi ismini onda bile kalkmıştı ha öle bi oyun çıksa 2. gün adam kalmaz.Heroiclerde ateşin üstünde duran adamlar var hala siz ne diyosunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bi malisi yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 batuhan said: İtemleri edinmek çokmu zaman alıyor?????? ya şu anı bilmiorm da en zon bundan bi önceki expansionu oynadım, yani bi pvp yapmak için en az 1 hafta uğraşman falan gerekicek ki sonra BG ye gireceksin, orda 10 kişi üstünden geçecek. Şöyle düzgün world pvp olsa, en azından eskisi gibi olsa item düşme olayı uygun olabilir sonuçta kaçabiliosun combattan. ama wow öle bi oyun deil yani, reslen gel reslen gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Oynamadıysan WoWu kesinlikle dene 1-2 ay. Kötüleyenler dahi minimum 1-2 senelerini vermiştir WoWa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 en fazla 1-2 ay içinde zaten sıkılıyorsun, verdiğin paket parasına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iarwain said: wh nin communtysi leş. sadasdas ayrıca wowda dunemaul diye bir server varken fazla iddialı konuşuyorsunuz lan. knight onlineı yaşadım oynadığım kısa süre boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sonra neden başladım lan ben dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 marksman said: niye açtınız şu konuyu ya insan merak ediyor sonra olmaz felan diye bir kaç cümle söyleyin Saolun gencler ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Önemli değil kaarşim. Şimdi sür saça jöleyi, en yakın kafeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 küheylan said: Önemli değil kaarşim. Şimdi sür saça jöleyi, en yakın kafeye. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ha tabiki oynamadıysan muptelası olacaksın baya saracak oyun solim. de biraz fazla single player bide eski tadı yok, yani bizim aldıgımız tadı alameycen maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yanlıs anlasılma oldu galiba oynamamaya ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar