Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 1 tane priest 1 tane paladinim var blood elf ikiside level 9 biri öbürüsü 7. kolay parti arkadaş falan bulurum diye böyle support karakterler seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adam wow oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gel sende oyna. heal kalkan felan atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Rede kalkanı ancak ben atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 başladım ya şaka maka netherbilmemle serverındayım lvl 17 warlock um var nick Anelor kucak açmak isteyen olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 WoW sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 anelor peki warhammerı bırakıp niye eşşeğe bindin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahah, warhammer'dan sonra wowu denedim arkadaşların zorlamasıyla. ikinci aya kalmadı sıkıldım. pvp guildları bile gear diye kafayı yemiş. ne kadar iyi oynadığının hiçbir önemi mi olmaz bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 WoW arkadaşsız çekilcek dert değil. Ama pvp bazından Warhammer'dan on kat iyidir herhalde, en azından competetive bir scene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 carebear oyunu wow, pvp yapıyoruz diye kendini kandırıyor işte insanlar MADBOY said: competetive bir scene var. kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Marl0_on said: ahah, warhammer'dan sonra wowu denedim arkadaşların zorlamasıyla. ikinci aya kalmadı sıkıldım. pvp guildları bile gear diye kafayı yemiş. ne kadar iyi oynadığının hiçbir önemi mi olmaz bir oyunda. bunun sebebi gearin skillden çok daha önemli olması aslında. bir yerden sonra ne kadar yetenekli olursan ol itemların kadar iş yapıyorsun, diğer türlü ortalama yeteneği olup çok iyi itemı olan adam daha çok işe yarıyor. özellikle rbg'de. arena farklı bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bir iki enchant eksiği bile çok büyüyordu gözlerinde, ne farkedebilir ki bi iki stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sparkcaster said: carebear oyunu wow, pvp yapıyoruz diye kendini kandırıyor işte insanlar MADBOY said: competetive bir scene var. kıkırdadım Bu ara yokmuş ama galiba, nasıl bu aralar arena? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mage 120k vuruyo. feralin dotlar da 15k tickliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 holy pala da castsız 100k healliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benim rog olarak dotlarım 1200 mage in instant icelance spami 40kdps yapmaya başlayınca bıraktım pvpyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oha 120k ahhaha rakam enflasyonu resmen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oooo, açsam mı mage'i? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aç, migrate atıcam ben de geleyim rmp with a feral twist yapar beraber rage e gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sparkcaster said: anelor peki warhammerı bırakıp niye eşşeğe bindin abi mythic games i kapadılar oyunla kimse ilgilenmiyo en son patch 1.5 yıl önce çıktı falan diye soğuttular oyundan. yoksa warhammer evrenini çok severim. ama WoW makyaj olarak falan daha iyi geldi şimdi ne yalan söyleyim atmosferi falan daha güzel oyunun. bide oynayan insan daha çok vs MMO bu sonuçta bunlar WoW u seçmemde etken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 MADBOY said: Ama pvp bazından Warhammer'dan on kat iyidir herhalde, en azından competetive bir scene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ahahah güzel comeback ama malesef WoW'un en azından eskiden kompetetif bir pvp'si vardı, şu an yorum yapacak kadar bilgim yok, 1.5 senedir temizim. Arena adına konusuyorum elbette, WAR çok başarısızdı malesef pvp olarak. RvR mantıgı kulaga hosgelse de pratikte baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kırmızı gördüğüne dalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ne oynadın da baydı lan.Bir de arena ne ya.Açık alanda savaşıcan erkek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar