Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ya şimdi böyle sene taa çok eski. Blizzard World of Warcraft'ı yapıcak şöyle oyun böyle oyun falan filan level dergisinden okuyorum ağzım sulana sulana işte çıktı çıkcak hayt huyt falan hayaller kuruyorum ulan böyle karakter yaparım falan filan. Ama hiç kısmet olmadı hiç WoW oynicak bi pc'm olmadı. Şimdi ayı gibi pc topladım hayatımda ilk kez güncel bi pc ye sahibim. Acaba diyorum WoW oynasam mı? En azından bi hevesimi alayım. İnsanlar artık oyun leş meş diyorlar yok eskiden buralar tutluktu falan. Değer mi yani nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben hiç oynamadım pişman değilim.sende oynama pişman olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 napcan abi wowu ben wowu görsem bomba ihbarı yaparım.öyle yani hayatımda hiç görmedim nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi böyle fakir çocuk olur mahalledeki herkezde bi ayakkabı varken onda yoktur böyle çok içinde kalmıştır 45 yaşına gelince bile o ayakkabıyı bilir falan ya o hesap işte WoW bende ondan bi şey var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ucuza bulursan oyna, ama arkadaş felan bul önce oynayacak , solo bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sene 2011 abi ne WoW'u. Ama hiç oynamadıysan keyif alabilirsin. Ben artık her türlü class'ı heryerde kastığımdan oyunu görünce bile miden bulanıyor. Ama tek başlama bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evet tanıdığın insanlar varsa onların yanında başla hem yardımcı olurlar sorularını filan yanıtlarlar bi de ilk kez oynayacak biri için eğlencelidir abi wow, şu an oyuna leş diyenler ya oyunun eski halini görüp de şu anki halinden memnun olmayanlar, ya da oyunda yapıcak bişey bulamayıp sıkılanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oyna abi haterları falan boşver, mis gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Oyna ama yani eğer kontrolünü kaybeden bir insansan bütün gün oyunda takılcan hayatını kötü etkiliycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Haterlığın lüzumu yok. Hele de hiç oynamadıysa direk şu hale gelicek adam. http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/085/444/original/1282786204310.jpg?1291157859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Oyna iyidir, eskiden rep kasayım, gold kasayım, gear kasayım, quest yapayım vs. derken çok zaman götürüyordu ama şimdi hepsine bir şekilde sınır getirdiler ve oyunu casual'laştırdılar. Yeni başlayacak birisi hayatını oyunda harcamaktan korkmak zorunda değil şu an, raid yapmayan birisi günde 2 saat oynayarak bile keyif alır oyundan fazlasıyla. Eğer ingilizcen varsa tek başına başlasan bile arkadaş sıkıntısı çekmezsin zaten, gir rastgele bir leveling guildine kafa dengin 2-3 kişi bulursun zaten en kötü, 7/24 300-400 online'ı olan lvling guildleri var artık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yalnız yeni sağlam makina topladıysan, wow'a başlayınca diğer single player oyunları oynamaya vaktin kalmayabilir uyarmadı deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gecti artik, 6 sene oncesi olsa baslardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 niye açtınız şu konuyu ya insan merak ediyor sonra olmaz felan diye bir kaç cümle söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 neyini oynayacan abi.Boss kes yenisi gelsin sonra onu kes amele işi.Git warhammer oyna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 warhammer oyna adam kes yenisi gelsin hatta aynısı gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 haha adam gelsin işte ne güzel.Mob gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 WoW'a yeni başlayacak kişinin , hele ki MMO tecrübeside varsa, korkması gereken tek şey artık single oyunlara zaman bile ayıramıyacak olmasıdır. 6-7 yıldır oynadığı için iyice sıkılmış kitle ile kendini bir tutma, oyun gerçekten inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Oyuna hiç başlamamış bir insan için gayet güzel bir başlangıc olur hele ki oyunda arkadaşların warsa birde raf çakarlar sana hızlı hızlı kasarsın lvl ını. Ama şöyle de bir opsiyonun var güncel bir sisteme yeni kavuştuğunu belirtmişsin son 3 sene içinde cıkan güzel single player oyunlara yönel en azından aralığa kadar sonra fresh SWtor başlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 esas olarak guild wars 2 bekliyorum MMO olarak. Warhammer aslında güzel baya keyifli ama işte prodüksiyon olarak biraz zayıf sanki oyun, oyuncusu falanda az. Hiç WoW da oynamadım acaba diyorum yani. Dün indirdim 2 tane karakteri level 6 ya kadar getirdim. güzel gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ya WoW piyasadaki en iyi MMO şu anda, sadece biz ÇOOOOOOK sıkıldık aynı teraneyi oynamaktan bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oyna tabiki hacıt,senin neyin eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Oyna bence. Herkesin oynaması gereken bir oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 en az 5-6 kişilik newbie bir grup çogüzel olabilirdi amma gw oynuyoz 2 si çıkacak hadi hayırlısı Not:Şair burada wowa yeni başlanması halinde pm istemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar