Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 valla işin içinde olduğumdan direkt toptancıdan alıyorum ben genelde =) indexpazar falan takılıyoruz öyle. vatandan da aldığım oluyo arada, ama dediğim gibi uyanık olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 htc desire z almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 eveeet. bu gün itibariyle 1 ay oldu halen tedarik sürecinde diyo. siparişi iptal edecek butonu da göremiyorum negzel. telefon da cevap vermiyo, direkt "meşgulüz argadaş" diyo. (telekomun meşgul sesi falan değil bu arada, adamların santralde meşgul diyo direkt) ulan bari tedarik edebileceğiniz bi parfüm ile değiştireyim siparişimi de yollayın bre dallamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 gitti 100 TL. satış sözleşmesindeki maddeye gel: said: MADDE 6- CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır. -Taşınabilir Bilgisayar ve Masaüstü Bilgisayarlar (Orijinal işletim sistemi kurulduktan sonra yani bilgisayarın kurulumu yapıldıktan sonra iade alınmayacaktır.) -Her türlü yazılım ve programlar -DVD, VCD, CD ve kasetler -Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b) -Hür türlü kozmetik ürünleri -Telefon kontör siparişleri - Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler ( ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler örn : kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler (kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs. ), tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler ve iadesi mümkün değildir ULAN TEDARİK EDEMİYOSUNUZ BAŞKA BİŞEY ALMAMA İZİN VERİN BARİ BE ÖKÜZOĞLU ÖKÜZLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cayma hakkı ürünü teslim aldıktan sonraki mevzu. sen şu anda cayabilirsin daha yollamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 seninki cayma hakkı değil. sen henüz ürünü almadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ürünün ayıplı çıkması nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 meh. zaten ulaşamıyorum ki heriflere. =/ edit : ulen ilk kez bi online alışveriş yapiim dedim. şimdiye kadar güvenmediğim için yapmıyordum. burnumdan geldi be. yapacağınız siteyi de sistemi de. andavallar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 satış iptal emri diye mail at adamlara, para iadesi istediğini bildir. cayma hakkı eline geçtikten sonra geçerli bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yapmış oldukları adres değişikliğinden dolayı sipariş gönderimlerinde büyük aksaklık yaşıyorlar diye biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 9 gün evvel Philips traş makinesi siparişi verdim, hala "tedarik sürecinde" gözüküyor. le fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende filipis traş makinesi almıstım hbdan.tek geciken ürünüm oydu tedarikçide sıkıntı var sanırım filipiste.hatta aramışlardı gecikicek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ya bu inek heriflere nası ulaşılır bilen varsa insanlık namına yazsın lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Traş makinesi geldi dün. 3 kere mesaj attım adamlara ama telefon etmedim. "özür dileriz, öncelikli hale getiriyoruz, hemen yollayacağız" dediler. Gece 12'de kargoya verilmiş gözüküyor, o gün akşam geldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kendi sistemlerinden mi mesaj attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu hepsiburada'nin telefonlu bi destek hatti yok sanirsam zaten. kendi sistemleri uzerinden hallediyorsun hep islerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Telefonları var ama çok çok zor buluyorsun, DH tayfası biliyor mesela, google'dan arat bulursun. Sistemden mesaj attım ben. Ama 3-4 gün cevap atmadılar ama ben güncelledim yeni bir soruyla. Sakince sinirlendim mesajlarımda sdfs. Bir problem yaşadıkları açık ama bu problem hepsiburada'yı bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hey allaam. kargoya vermişler ilk almaya kalktığım parfümü. eşşek herifler sölesenize en başında tedariği sıkıntılı 5 hafta beklemeniz gerekecek diye. neyse bari. bu siteden ilk alışverişim bböle olaylı geçti sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben online alışverişimi sadece Gittigidiyor'dan yapıyorum. Güvenli orası, gelmeyince hemen paranı geri alıyorsun. Geri vermek de rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Revangelis said: Revangelis said: Revangelis said: daha bugün hepsiburadaya yanan power supplyımı deişim için yolladım bakalım kaç aya gelicek sdf bak kaç gün olmuş bekliyorum hala eveet bana dün mail geldi elimize ulaşmıştır diye 10 günde ulaşmış olmasının imkanı yok tabi şu an geldi, yeni yollamışlar, OCZ yolladım SilverStone geldi buna da şükür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 benim verdiğim kgk 3 ay sonra filan geldi ki bu süre dahilinde 5-6 kere aradım ve her defasında "az kaldı gelecek" dediler. 'genelde' sorun çıkarmıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 anasını satiim gelmiş parfüm, masamda duruyo. da bu parfümü arkadaşa almıştım, bu gelene kadar benimki de bitti yea. bi de istediğim parfüm mağazadan aldığımdan daha ucuz görünüyo hepsiburadada. FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Salı günü verdiğim sipariş bugün gelicekti evime, ama ben evde değilim. Çok kötü ya, bu nası hizmet, bu nası alışveriş sitesi. 30 yıldır yurt dışında yaşıyorum, orada falan çok farklı, siparişi veriyorsun direk 30 dk içinde evine gönderiyorlar. Oh Jesus ! Fuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dürüm mü lan bu 30dkda gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar