Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah belani versin hepsiburada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla işin içinde olduğumdan direkt toptancıdan alıyorum ben genelde =) indexpazar falan takılıyoruz öyle. vatandan da aldığım oluyo arada, ama dediğim gibi uyanık olmak lazım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eveeet. bu gün itibariyle 1 ay oldu halen tedarik sürecinde diyo. siparişi iptal edecek butonu da göremiyorum negzel. telefon da cevap vermiyo, direkt "meşgulüz argadaş" diyo. (telekomun meşgul sesi falan değil bu arada, adamların santralde meşgul diyo direkt)

ulan bari tedarik edebileceğiniz bi parfüm ile değiştireyim siparişimi de yollayın bre dallamalar.
Mesaj tarihi:
gitti 100 TL.

satış sözleşmesindeki maddeye gel:

said:
MADDE 6- CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER
Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
-Taşınabilir Bilgisayar ve Masaüstü Bilgisayarlar (Orijinal işletim sistemi kurulduktan sonra yani bilgisayarın kurulumu yapıldıktan sonra iade alınmayacaktır.)
-Her türlü yazılım ve programlar
-DVD, VCD, CD ve kasetler
-Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
-Hür türlü kozmetik ürünleri
-Telefon kontör siparişleri
- Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler ( ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler örn : kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler (kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs. ), tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler ve iadesi mümkün değildir

ULAN TEDARİK EDEMİYOSUNUZ BAŞKA BİŞEY ALMAMA İZİN VERİN BARİ BE ÖKÜZOĞLU ÖKÜZLER!
Mesaj tarihi:
meh. zaten ulaşamıyorum ki heriflere. =/

edit : ulen ilk kez bi online alışveriş yapiim dedim. şimdiye kadar güvenmediğim için yapmıyordum. burnumdan geldi be. yapacağınız siteyi de sistemi de. andavallar. :(
Mesaj tarihi:
bende filipis traş makinesi almıstım hbdan.tek geciken ürünüm oydu tedarikçide sıkıntı var sanırım filipiste.hatta aramışlardı gecikicek diye
Mesaj tarihi:
Traş makinesi geldi dün. 3 kere mesaj attım adamlara ama telefon etmedim. "özür dileriz, öncelikli hale getiriyoruz, hemen yollayacağız" dediler.

Gece 12'de kargoya verilmiş gözüküyor, o gün akşam geldi sdfs.
Mesaj tarihi:
Telefonları var ama çok çok zor buluyorsun, DH tayfası biliyor mesela, google'dan arat bulursun.

Sistemden mesaj attım ben. Ama 3-4 gün cevap atmadılar ama ben güncelledim yeni bir soruyla. Sakince sinirlendim mesajlarımda sdfs.

Bir problem yaşadıkları açık ama bu problem hepsiburada'yı bitirir.
Mesaj tarihi:
hey allaam. kargoya vermişler ilk almaya kalktığım parfümü. eşşek herifler sölesenize en başında tedariği sıkıntılı 5 hafta beklemeniz gerekecek diye. neyse bari. bu siteden ilk alışverişim bböle olaylı geçti sdfsdfg
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben online alışverişimi sadece Gittigidiyor'dan yapıyorum. Güvenli orası, gelmeyince hemen paranı geri alıyorsun. Geri vermek de rahat.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

Revangelis said:

Revangelis said:

daha bugün hepsiburadaya yanan power supplyımı deişim için yolladım
bakalım kaç aya gelicek sdf

bak kaç gün olmuş bekliyorum hala

eveet
bana dün mail geldi elimize ulaşmıştır diye
10 günde ulaşmış olmasının imkanı yok tabi

şu an geldi, yeni yollamışlar, OCZ yolladım SilverStone geldi
buna da şükür sdfs
Mesaj tarihi:
benim verdiğim kgk 3 ay sonra filan geldi ki bu süre dahilinde 5-6 kere aradım ve her defasında "az kaldı gelecek" dediler. 'genelde' sorun çıkarmıyor gerçi.
Mesaj tarihi:
anasını satiim gelmiş parfüm, masamda duruyo. da bu parfümü arkadaşa almıştım, bu gelene kadar benimki de bitti yea. bi de istediğim parfüm mağazadan aldığımdan daha ucuz görünüyo hepsiburadada.

FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu
Mesaj tarihi:
Salı günü verdiğim sipariş bugün gelicekti evime, ama ben evde değilim.

Çok kötü ya, bu nası hizmet, bu nası alışveriş sitesi. 30 yıldır yurt dışında yaşıyorum, orada falan çok farklı, siparişi veriyorsun direk 30 dk içinde evine gönderiyorlar. Oh Jesus !

Fuuuuuuu
  • Yeni Oluştur...