RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geç abi o zaman şurada iki bira içsek boğaza karşı daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/298432_201442879925830_183850995018352_467943_2118256139_n.jpg şu şekil yani. çok bişi beklemesin kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 insan bari sarisin koyar, siritmasin die. peruk takar.. gerci o zaman alamanci gibi olurlar tam, o da olmaz dsfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben anlamış değilim türkiyede ki tüm biraları bulabilmek için neden parkormana 15 lira veriyorum üstüne biraya 5 lira veriyorum bakkala gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 her biranın 5 lira olması güzel, guinness olursa daha da güzel. ama 15 lira giriş, içerde minimum 7 bira, 50 lira ohhşş. guinness olursa değer yine de ya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Buyrun gerçeğinden bir foto sizlere cumartesi günü 4bin kişilik çadırlardan biri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ooo baba almanyadasin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 36 saatliğine gittik geldik, içtik ayılmaya çalışıyoruz hala :P Alkolü yuksekmiş ordaki biraların biraz abarttık bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahah iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 anca bira için , bi kımız içek ,at koşak ,yay kuşanak diyen yok pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sabonis said: her biranın 5 lira olması güzel, guinness olursa daha da güzel. ama 15 lira giriş, içerde minimum 7 bira, 50 lira ohhşş. guinness olursa değer yine de ya ama peeee guinnes yokmuş ki. rezalet... en azından heineken, bud ve amstel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 suna gitmek buyuk sacmalik, anca kiz kovalayan apaciler gider buna... ayrica bira icmek amelelellilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Guiness yakında raflara giricek sanırım bu arada , üstte birisi Guiness diye kendinden geçince aklıma geldi :) Tuborg ithal edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tuborg anlaştı evet ama kapalı kutu hiç içmedim, bilmiyorum. yurtdışına çıktığımda 2 kere açık, fıçı içiyodum barlarda. baya güzel yani. kutuda aynı tat olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 vaniLLe said: insan bari sarisin koyar, siritmasin die. şuna nasıl katıldım bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bone said: http://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest "Visitors may also enjoy a wide variety of traditional fare such as Hendl (chicken), Schweinebraten (roast pork), Schweinshaxe (grilled ham hock), Steckerlfisch (grilled fish on a stick), Würstl (sausages) along with Brezn (Pretzel), Knödel (potato or bread dumplings), Kasspatzn (cheese noodles), Reiberdatschi (potato pancakes), Sauerkraut or Blaukraut (red cabbage) along with such Bavarian delicacies as Obatzda (a spiced cheese-butter spread) and Weisswurst (a white sausage)." var mı bunlar? al gene saçmalamış işte bonec efendi onlar değil, bunlar olması lazım efendiiii, bunlar olması lazım! http://www.youtube.com/watch?v=RtkjeDkRmDc&feature=related bunlar yoksa yok-toberfest olur ancak o. ki öylesine de gerek yoktober eğer varsa ben oradayım. tits or gtfo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 2.foto ortadaki kız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahahah gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 onlar isveçte var dasaa, sarışın, sarışın everywhere hesabı. gel birlikte saçmayalım. bira da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 olm o halde sen neden sosis peşinde koşuyorsun be evladım? canım benim.. fakir olmasam gelirdim ama. hazır konaklayacak yer bulmuşum T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yoksa sen yemek yemeden mi yaşıyorsun dasaaa? karnı da doyurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sebze falan yiyoruz olm biz. sosis değil. fakiriz. bi de mukavva kemiriyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 etoburum ben, mukavva ile işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Almanlarda ne güzelmiş yahu bratwurst gibi yerim onları ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar