kkk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bole bi festival gordum facebookta. hani çok bi beklentim yok almanyadaki festivalle alakası olucak diye ztn ama bira içmek için bahane olur gibi. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/294744_194759933927458_183850995018352_447238_1112420998_n.jpg FESTİVAL PROGRAMI: 15:00 Bayerische Volksmusikgruppe 16:00 MULTİTAP 18:00 Bayerische Volksmusikgruppe 19:00 GRİPİN 21:00 Bayerische Volksmusikgruppe 22:00 FİDDLER’S GREEN Katılımcı Biralar Firmaları: - Efes Pilsen,Efes Light,Efes Dark,Efes Dark Brown,Mariachi,Mariachi Black,Mariachi Dry,Tuborg,Carlsberg, Tuborg %100 Malt,Corona,Budweiser,Heineken,Amstel,Sol,Miller,Beck's,Bomonti,Gusta,Satsuma Mix,Mojomix,Efes Alkolsüz - Ayrıca Guinnes, Hoegarden ve Hefe için satış izinleri yetiştirilmeye çalışılıyor. http://www.facebook.com/oktoberfestist?ref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şöyle yazmış idim. para tuzağı ama ucuz olursa içmeye gidilebilite aslında. "son yıllarda gördüğüm en saçma aktivite. tabii ki kafe pi sponsorluğunda. özet olarak efes pilsen eşliğinde gripin izlenecekmiş. bavyera kralları mezarlarında ters dönecek desenize. bir de not olarak "türkiye'de satılan tüm biraları deneyebileceğiniz..." yazmışlar, bildiğin şaka gibi. hani yurtdışından özel bir bira getirtme ne bileyim egzotik bir şeyler denetme gibi olayları yok. tekele git tüm bira çeşitlerinden al, arkadan bi gripin aç, olsun sana kafe pi oktoberfest. meh. -" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bira fiyatları fix 5 lira olcak yazmıslar ama tabi 33luk mu 50 lik mi bilemiyorum. ben tamamen kız arkadaşımla aktivite olsun diye gidicem muhtemelen. bu arada bilet fiyatlarıda öğrenci 15, tam 25miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 festival için ithalata mı girecek adamlar antalyada da oluyor yıllardır oktoberfest iyi diyorlar gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Litrelik bira içmek lazım Oktoberfest'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 +++++++++++++ bira amele içeceği ++++++++++++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kendi bira bardağınızı götürün, yoksa almanyadan sipariş edin seramik litrelik bardak. prim yapın, bi kaç saate bira yerine 20likler aksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 özentiliğin daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yillardir olan bir sey bu. Ilk defa herhalde 20 yil once falan gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Antalya'daki güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 afiş rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 keşke alman biralarıda olaydı ama ben gidicem yinede büyük ihtimal kafe pi yi sevmesemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest "Visitors may also enjoy a wide variety of traditional fare such as Hendl (chicken), Schweinebraten (roast pork), Schweinshaxe (grilled ham hock), Steckerlfisch (grilled fish on a stick), Würstl (sausages) along with Brezn (Pretzel), Knödel (potato or bread dumplings), Kasspatzn (cheese noodles), Reiberdatschi (potato pancakes), Sauerkraut or Blaukraut (red cabbage) along with such Bavarian delicacies as Obatzda (a spiced cheese-butter spread) and Weisswurst (a white sausage)." var mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hee var her turlu sosis, meraklisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Tesbih said: özentiliğin daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ne çöpçü bir milletiz lan. halloween kutlayanlar var mesela buralarda, kostüm arayışlarını filan heyecanla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kesinlikle ZORLAMA özenti. Adı ingilizce herşeyden tiskiniyorum bu ara zaten. Sömürgede yaşar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben Almanyada olacağım beklerim october feste. Gimmeeee more bierr furolayyyynnn. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ne kutlucaz lan? kutlu doğum haftası mı? alkol alıp orgy dönüyo sanki bizim kutlamalarda. adamlar ne güzel aktiviteler bulmuş bizde yağlı güreş şenlikleri filan var. gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sostizm said: Kesinlikle ZORLAMA özenti. Adı ingilizce herşeyden tiskiniyorum bu ara zaten. Sömürgede yaşar gibi. "Oktoberfest" ingilizce degil almanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "roket adam" said: bavyera kralları mezarlarında ters dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Komutan said: sostizm said: Kesinlikle ZORLAMA özenti. Adı ingilizce herşeyden tiskiniyorum bu ara zaten. Sömürgede yaşar gibi. "Oktoberfest" ingilizce degil almanca. http://inciswf.com/1295302480.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aquila said: hee var her turlu sosis, meraklisina. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Komutan said: sostizm said: Kesinlikle ZORLAMA özenti. Adı ingilizce herşeyden tiskiniyorum bu ara zaten. Sömürgede yaşar gibi. "Oktoberfest" ingilizce degil almanca. abi şöyle basit critler yemeyin ya. harbi çok acıklı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "Gripin festival programından çıkarılmıştır. Yeni grup ilerleyen günlerde açıklanacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar