Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marmara forumda yeni açılacak olan fitness merkezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar biz böyle böyle bi işe girdik. sizin de aklınızda varsa bize gelin. reklam olmuş oldu ama bi yerden başladık.

filan deseydin. hiç itici olmayacaktı
Mesaj tarihi:
fede said:

arkadaşlar biz böyle böyle bi işe girdik. sizin de aklınızda varsa bize gelin. reklam olmuş oldu ama bi yerden başladık.

filan deseydin. hiç itici olmayacaktı
Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:

bu bölgedeki insanlar faydalansın diye yazdım .milyon dolarlık yatırım için paticikte reklam yapcak halim yok.bunu düşünmeniz komik

milyon dolarlık yazarken bile halen bir "mini çakallık" hissettiriyorsun ama olmadı ki ?
Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:

ciddden yerin benim oldumu veya bir kar amacli yazdımı dusunmuyosunuz dimi.trol ise devam edin

orti devam 3-5 müşteri yapsak bedava üyelik veriyorlar aman çaktırma

edit. öm. olcaktı
Mesaj tarihi:
AHAHAH bana gelen "soft küfürlü" özel mesajdan sonra sanırım bir ar damarına basma hadisesi yaşanıyor.

Söyleyeyim neyin peşinde olduğumu, konuyu açış ve yazış şeklin tamamen ticari nitelikli, ucuz bir gizleme süsü verilmiş havasında duruyor. Herkes de bu yüzden dalga geçiyor.

Ya tek cümleyle " nasıl bi yer burası bilen var mı " diye soracaktın

Ya da babalar gibi " burası açıldı gelin buyrun kampanyamız var" diye

Budur yani
Mesaj tarihi:
Mathias said:

AHAHAH bana gelen "soft küfürlü" özel mesajdan sonra sanırım bir ar damarına basma hadisesi yaşanıyor.

Söyleyeyim neyin peşinde olduğumu, konuyu açış ve yazış şeklin tamamen ticari nitelikli, ucuz bir gizleme süsü verilmiş havasında duruyor. Herkes de bu yüzden dalga geçiyor.

Ya tek cümleyle " nasıl bi yer burası bilen var mı " diye soracaktın

Ya da babalar gibi " burası açıldı gelin buyrun kampanyamız var" diye

Budur yani

iyi oku yazılanı.üye oldum ,kaliteli ve ucuz geldiği için burda tavsiye için actım.nası bir yer oldugunu biliyorum az çok.
patiden spor salonu aramarı da yaptım zamanında bu civardaki salonlar için elle tutulur birşey olmadığı için insanlar bilgilensin istedim.
bu konuyuda kapatın nerelere cekiyosunuz bukadar basit birşeyi.
Mesaj tarihi:
abi senin olayi anlatis seklin cok ortada,

ya deki ben bunun sahibini taniyom tanitim yapiyom

yada hic bi alakam yok, gidiyom gelen gelir, gelmeyen dede piposu der.

sende ne ole diyon de bole.
Mesaj tarihi:
ne kadar önyargılısınız olm.

ben şimdi bi araba servisine gitsem. işçilik ücreti ucuz, çok da ilgilendiler valla çay kahve bile verdiler desem servis senin diye yaftalıycak mısınız beni.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...