Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şey biraz reklam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 arkadaşlar biz böyle böyle bi işe girdik. sizin de aklınızda varsa bize gelin. reklam olmuş oldu ama bi yerden başladık. filan deseydin. hiç itici olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fede said: arkadaşlar biz böyle böyle bi işe girdik. sizin de aklınızda varsa bize gelin. reklam olmuş oldu ama bi yerden başladık. filan deseydin. hiç itici olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu bölgedeki insanlar faydalansın diye yazdım .milyon dolarlık yatırım için paticikte reklam yapcak halim yok.bunu düşünmeniz komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 başka bir patronun oğlu mevkisi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 teşekkkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Thraine_Numeheru said: bu bölgedeki insanlar faydalansın diye yazdım .milyon dolarlık yatırım için paticikte reklam yapcak halim yok.bunu düşünmeniz komik milyon dolarlık yazarken bile halen bir "mini çakallık" hissettiriyorsun ama olmadı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bir de böyle -mış -miş kullanmıyormusunuz, beni benden alıyorsunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 paranoyak mısınız adamın milyon dolarlık fitnıs salonu olcak gelcek kedili abazanlı forumdan salona müşteri mi taşıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ciddden yerin benim oldumu veya bir kar amacli yazdımı dusunmuyosunuz dimi.trol ise devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Thraine_Numeheru said: ciddden yerin benim oldumu veya bir kar amacli yazdımı dusunmuyosunuz dimi.trol ise devam edin orti devam 3-5 müşteri yapsak bedava üyelik veriyorlar aman çaktırma edit. öm. olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 AHAHAH bana gelen "soft küfürlü" özel mesajdan sonra sanırım bir ar damarına basma hadisesi yaşanıyor. Söyleyeyim neyin peşinde olduğumu, konuyu açış ve yazış şeklin tamamen ticari nitelikli, ucuz bir gizleme süsü verilmiş havasında duruyor. Herkes de bu yüzden dalga geçiyor. Ya tek cümleyle " nasıl bi yer burası bilen var mı " diye soracaktın Ya da babalar gibi " burası açıldı gelin buyrun kampanyamız var" diye Budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ulan patide konu açmaktan korkar oldum asdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mathias said: AHAHAH bana gelen "soft küfürlü" özel mesajdan sonra sanırım bir ar damarına basma hadisesi yaşanıyor. Söyleyeyim neyin peşinde olduğumu, konuyu açış ve yazış şeklin tamamen ticari nitelikli, ucuz bir gizleme süsü verilmiş havasında duruyor. Herkes de bu yüzden dalga geçiyor. Ya tek cümleyle " nasıl bi yer burası bilen var mı " diye soracaktın Ya da babalar gibi " burası açıldı gelin buyrun kampanyamız var" diye Budur yani iyi oku yazılanı.üye oldum ,kaliteli ve ucuz geldiği için burda tavsiye için actım.nası bir yer oldugunu biliyorum az çok. patiden spor salonu aramarı da yaptım zamanında bu civardaki salonlar için elle tutulur birşey olmadığı için insanlar bilgilensin istedim. bu konuyuda kapatın nerelere cekiyosunuz bukadar basit birşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şu an elin ayağım tiriyor kan manyak mısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi senin olayi anlatis seklin cok ortada, ya deki ben bunun sahibini taniyom tanitim yapiyom yada hic bi alakam yok, gidiyom gelen gelir, gelmeyen dede piposu der. sende ne ole diyon de bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ne kadar önyargılısınız olm. ben şimdi bi araba servisine gitsem. işçilik ücreti ucuz, çok da ilgilendiler valla çay kahve bile verdiler desem servis senin diye yaftalıycak mısınız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 viral ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahah virale bak :d ayıp yahu düzgün şekilde açtık/arkadaşlar açtı, buyrun bekleriz falan yazar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kızlar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 marmara forum ne ya özenti mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ulaşım sorunu yoksa darüşşafaka life gym fena degil açık havuzu kapatıp ısıtmazlarsa çok feci trollicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 REKLAM KOKAN HAREKETLER MAYK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar