Mithat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Cumartesi akşamı oldu artık maç olucak mı olmayacak mı olacaksa kadrolar gelenler bir bakın birinizde herkes gelmiyorum diyor heveslendim bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben yalan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Recep geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cavanagh kenshin dreagloth baki eg hill tora tolga dracos deno recokongo wishmaster khelben fde spidee umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben de gelemiyorum yetisemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 uu beybi negzel kadro o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben pas atmayı falan öğrenip gelicem bu arada. çalışıp gelicem. çalıştığım yerlerden koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben de oyle demistim, sonra calismadim, calismadigim icin de geri donmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ege biyolojinin takımına sağ bek olarak girdim. adamlar bana futbolu sevdirdi. sabrettiler rezil oyunuma. İŞTE O YÜZDEN BORÇ BİLDİM. ÖLE Bİ KONUŞMA YAPTIM Kİ NARUTO GİBİYİM ŞU ANDA RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Çarşamba-KAL vs Biz olsun hadi lan yer mi? Edit: tam carsamba kadrosu oluyor da, kaleciyi biz alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 baki - eg - hill - tora - tolga - khelben - umut - Cavanagh kenshin - dreagloth - dracos - deno - recokongo - wishmaster - fde - spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Kafan mı güzel Emrah darmadağın olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 olm emir ve baki aynı takımda olursa diğerlerinin kaleye tek sıra dizilmesi yeterli. emirle baki yeterli sayıda golü atacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 rahat yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ben meydanı gösterdim, çarpışırım her türlü. Çarşamba kaleci eksik tam kadro nerdeyse. Biz de harika top tutar, top çeviririz. Yenilsek de sorun değil ama ezilmeyeceğimizi iddia ediyorum. Edit: çok abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Siz bilirsiniz benim için hava hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Deno ile hakan'ı değiştirelim. Karşımda istiyordum hahanı ama defansif güç lazım bize biraz. Tolga tora hill uzerine Deno yeterli. Zaten uzay takımı yaptık sizi o yüzden kabul edersiniz ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 oo hemen geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 vay beni top gibi ordan oraya atmak ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 umut'un almanyadan arkadaşı gelmiş, misafiriymiş, yer varsa alman futbolcu oynatmak istiyo yer olursa. Güvenç kaptan, haber bekliyor çocuk. Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi şimdi geldim eve de dolmuş yani satan fln da olmamış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bu halısahanın izmir versiyonu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Khelben said: Kafan mı güzel Emrah darmadağın olursunuz Holy said: olm emir ve baki aynı takımda olursa diğerlerinin kaleye tek sıra dizilmesi yeterli. emirle baki yeterli sayıda golü atacaktır. Khelben said: Siz bilirsiniz benim için hava hoş dreagloth said: rahat yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Çok üstün oynadık, ilk yarım saatte farkı 5'e çıkardık, sonra bi rehavet çöktü. Zil çaldığında fark 3'tü. Görkem'e özel bir takdiri borç biliriz. Kalede gördüğüm en iyi Görkem'di, inanılmaz toplar çıkardı. Buradan Yiğit'e, Öncü'ye ve HaHan'a selamlar ihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 maça 15dk geç başladık zil çaldığında 45dk fln olmuştu, 10 dk daha oynayıp onu tamamladık=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar