Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.38

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ege biyolojinin takımına sağ bek olarak girdim. adamlar bana futbolu sevdirdi. sabrettiler rezil oyunuma.

İŞTE O YÜZDEN BORÇ BİLDİM. ÖLE Bİ KONUŞMA YAPTIM Kİ NARUTO GİBİYİM ŞU ANDA RESMEN
Mesaj tarihi:
Ben meydanı gösterdim, çarpışırım her türlü. Çarşamba kaleci eksik tam kadro nerdeyse. Biz de harika top tutar, top çeviririz. Yenilsek de sorun değil ama ezilmeyeceğimizi iddia ediyorum.

Edit: çok abartıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Deno ile hakan'ı değiştirelim. Karşımda istiyordum hahanı ama defansif güç lazım bize biraz. Tolga tora hill uzerine Deno yeterli. Zaten uzay takımı yaptık sizi o yüzden kabul edersiniz ekieki
Mesaj tarihi:
umut'un almanyadan arkadaşı gelmiş, misafiriymiş, yer varsa alman futbolcu oynatmak istiyo yer olursa.
Güvenç kaptan, haber bekliyor çocuk.

Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Kafan mı güzel Emrah darmadağın olursunuz

Holy said:

olm emir ve baki aynı takımda olursa diğerlerinin kaleye tek sıra dizilmesi yeterli. emirle baki yeterli sayıda golü atacaktır.

Khelben said:

Siz bilirsiniz benim için hava hoş

dreagloth said:

rahat yeneriz
Mesaj tarihi:
Çok üstün oynadık, ilk yarım saatte farkı 5'e çıkardık, sonra bi rehavet çöktü. Zil çaldığında fark 3'tü. Görkem'e özel bir takdiri borç biliriz. Kalede gördüğüm en iyi Görkem'di, inanılmaz toplar çıkardı. Buradan Yiğit'e, Öncü'ye ve HaHan'a selamlar ihihi
  • Yeni Oluştur...