kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şair burda almayada ki dönerleri beğenip,türkiyedekileri beğenmediği mi söylemeye çalışıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hangi işi, sos olayını mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adam martı eti yemeyi seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adamınbiri said: şair burda almayada ki dönerleri beğenip,türkiyedekileri beğenmediği mi söylemeye çalışıyo? Bence daha lezzetli oluyor Avrupa'da yapılan tarz döner , etinin nasıl bir farkı vardır bilmem ama , koydukları soslar , hafif sarımsaklı ve soğanlı olması lezzetli yapıyor . Martı eti ne alaka anlamadım bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 avrupada deli gibi kontrol var. asıl türkiyedeki bazı yerler hariç çoğu mekan kalitesiz et kullanıyor. avrupa'dakilerin genel olarak daha iyi olması normal. ama bursa'da yediğim iskender gibisi yoktur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aslında onlar döner değil aradığın şey shaurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben de onu kast ettim abi işte , döner bizim işimiz ama orada daha iyi yapılıyor derken . Her açıdan daha iyi gibiler , etler in belli bir standartı var , kesimi bile güzel güzel elektronik aletlerle , eşit seviye/gramlarda yapılıyor. Bir de o bahsettiğim sosu koyunca şahane oluyor bence . Var mı Berliner Döner istanbulda ? Yoksa ben açayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dasaaa said: aslında onlar döner değil aradığın şey shaurma Sokakta böyle ararsam pek sonuç alamam sanırım :) Ama haklısın Wiki'den baktım , o tarz dönere yakın hali shaurma sanırım . Gerçi Türkçe'si "döner kebab" tır denmiş orda da ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sen sarımsaklı iskender seviyosun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ya arkadaş , o yok bunu verelim diyen esnaf gibisin :) İskender ile niye karıştırıyorsun olayı :D Shawarma ya yakın Avrupa tarzı dönerci arıyorum işte , atıcak pidenin arasına alıcam yiyicem , bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yoğurt istiyosun sarımsaklı sos istiyosun pidenin arasında istiyosun iskender diyince kızıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sırf berlinde değil avrupanın her yerinde döneri türkiye'dekinden daha iyi yapıyorlar. fact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 beyti kebab yardır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Yok abi kızmıyorum da , belki ben anlatamıyorum , shawarma diye aratıp google a çıkan fotolara bir bak , Bursamızın iskenderi ile ne alakası var ? :) Temel bileşenleri aynı haklısın , et, yoğurt , sarımsak , yeşillik , soslar vs . ama bu ikisinin aynı olduğu anlamına gelmiyor yemek dünyasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 DoruK said: sırf berlinde değil avrupanın her yerinde döneri türkiye'dekinden daha iyi yapıyorlar. fact +1 Edit : O soslardan satın alabileceğimiz bir yer varsa , onu da yazarsanız sevinirim . Ne diye geçiyor o soslar , shawarma sauces falan diye zorlasak çıkar mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi benim bildiğim en yakın iranda var safasfd bulgaristan'da da vardır belki azeri, arap yerlerde olaiblir. ankara'da aspava'da vardı soslu dürüm diye satıyorlardı ama güzeldi be. donas var mesela ama sulu o. sulu derken cidden sulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? arkadaşı mersine falan yollayın bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 donas direk leş gidin adam gibi döner yiyin iskenderun'da :P askerler bile yemiyor donastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mr_Hand said: kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? arkadaşı mersine falan yollayın bi ya. Çarşamba ya da perşembe Mersin'de olucam abi , varsa aradığım gibi bir yer giderim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Turkiye'de bile donerli sandvic yerken icine domates, patates, tursu, salata vs. koydurmam, sade yerim. Avrupa tarzi bana iyice itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 almanyadaki dönere iyi diyen, hele hele türkiyedekinden iyi diyen boşa yemeğe para vermesin ya, en ucuz ne bulursa yesin, zaten tat zevki yok yedikleri boşa gidiyo demektir, boşa ona harcamasın bari iyi para biriktirir. yapmayın etmeyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben döner de koydurmuyorum içine şahane oluyor @rew, saçmaladın kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 @kithnos_1 hoca mersine 1-2 defa gittim de orda yediğim eti başka hiç bi yerde yemedim ben. yer adı bilmiyorum malesef, ama mesela sacda tosun bonfile yapan bi yer bul orda bi dene. horoz eti falan da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben de tam tersini düşünüyorum , birkaç kaliteli yer hariç çok dandik buradaki döner . Bir kısmı doğru düzgün pişiremiyor bile , yakıyorlar , düzgün kesemiyorlar , yağı , siniri olduğu gibi kalıyor. Hele hele , oradaki sıradan sokak dönercileri ile buradakileri karşılaştırırsak , burası içler acısı. Kaliteli lokanta tarzı yerlerini karşılaştıramıcam birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar