Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bence bayağı güzel olmuş bu haber. Seyircisiz maç seyirciyi cezalandırmak demek. Futbolu baltalıyor, manası yok. Amaç kulübü cezalandırmaksa parasız seyirci koyarsın. Ama o zaman da ipini koparan gelir. Böyle olunca hem kadın ve çocuklar gönül rahatlığıyla maç izlemeye gelebiliyor hem de gerek bedava gerekse rahatsızlık taciz riski olmadan maç keyfiyle futbol kadın kitlesine de bir imkan sunuyor, yeni bir kitleye açılıyor. Yalnız eşitliğe aykırı bu diye dava açılabilir buna, damsız almayan bara bile dava açıp kazandılar.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yine engellemez, bizde kulübü düşünme diye birşey yok çünkü, saha olaylarında böyle iyi incelenecek, ağır suçlarda kulübün kolaylıkla altından kalkamayacağı cezalar verilecek. 2-3 maç saha kapatacağına belki de 15maç senin stadından alacağın kadar parayı ceza olarak kes, o zaman yönetici gazına gelip stada girilmez, stat yakılmaz, o zaman beleş biletle stada giren adamlar içeri de ergenleri bıçaklamaz, o zaman ayyaşlar tribünden şişe atıp çocukları neredeyse ölüme yollamaz, o zaman esrarkeşler takımının maça çıkmasını sokaklarda çıkardığı olaylarla engellemez. Çünkü kulübünün belini doğrultamayacağı zararı alacağını bilir, kendi yüzünden alacağını bilir. Bunu bile bile yapmaya kalkarsa da taraftar, kulüpler alacağı cezalardan korktuklarından kendileri de temizlemeye çalışır bu pislikleri, o zaman nefes alırız işte taraftar yüzünden kulüpler cezalandırılmadıkça bu tip şeylerin adam akıllı bir raya oturacağını düşünmüyorum ben
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://riotonline.com/blog/wp-content/uploads/2010/08/ultraso-1024x682.jpg
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ABİİİİ telegolde şener şen'in kadın kılığına girdiği filmi gösteriyolar maçlara kadın kılığında sızmalar olacak mı diye tartışıyolar sdfsd
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 la bu söylenir mi şimdi? yatacaktım tam yarın 7de kalkacam, offf edit: zaten 1 saat geçmiş üstündene, farketmemişim sorun yok yatayım bitmiştir diyip de
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahha bu konuyu abdullah avcı'ya sormuşlar - bizim için çok iyi oldu demiş =)
Öne çıkan mesajlar