fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 şimdi kahve için çay için sıcak su koyuyorum ısıtıca, o arada da beklerken de lovoboya gidiyorum. şimdi ne zaman ısıtıca su koysam lovobo ihtiyacım doğuyor olmasa bile. çok gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 allahım milletin ne derteri var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 lovobo iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evde lovobo koleksiyonu yapan genç delirdi. "lavobo ihtiyacım vardı!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mantarlı poğaçalar forumda etkisini gösteriyor bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tamam sakin ol otur oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi sendeki renkkörlüğü abarmış. o seslendiğin şey bir BOĞA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fede said: şimdi kahve için çay için sıcak su koyuyorum ısıtıca, o arada da beklerken de lovoboya gidiyorum. lavoboya mı sıçıyosun? ıyy iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sıçmıyorum abi işiyorum. sıçıyor olduğumu belirtmek istesem hela derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evde pavlovla mi kaliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 agzin sulaniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 fede said: şimdi kahve için çay için sıcak su koyuyorum ısıtıca, o arada da beklerken de lovoboya gidiyorum. şimdi ne zaman ısıtıca su koysam lovobo ihtiyacım doğuyor olmasa bile. çok gerizekalıyım Çayı bilememde kahvede var bir dandiklik yaparken kokusunu duyunca benimde gidesim tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi lavaboya işenir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi insan i$ermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hoşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helehele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Saeros said: fede said: şimdi kahve için çay için sıcak su koyuyorum ısıtıca, o arada da beklerken de lovoboya gidiyorum. lavoboya mı sıçıyosun? ıyy iğrenç ikiniz de bir "lavabo" yazamamışsınız. dilbilgisinden hiç nasiplenmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 patronun köpeği öldü' diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 helehele said: ikiniz de bir "lavabo" yazamamışsınız. dilbilgisinden hiç nasiplenmediniz mi? o bizim aramızda yıllardır sürüp giden bi şakadır başka tyop bulursan onlar da aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Yıllardır typolarınızdan bıktık, yiter artık. Buramıza kadar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 su ola katıla aşı su ola işete başı yağ ile bağ ede bir çiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fede said: şimdi kahve için çay için sıcak su koyuyorum ısıtıca, o arada da beklerken de lovoboya gidiyorum. şimdi ne zaman ısıtıca su koysam lovobo ihtiyacım doğuyor olmasa bile. çok gerizekalıyım birebir aynısıyım. (gerizekalıyım bende yani XD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar