KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Tarık Akan, Fikret Hakan...ARKADAŞIM Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kemal Sunal... CANIM KARDEŞİM(bu filmin iki özelliği var...birincisi Tarık Akan'ın ilk filmi olması, ikincisi de Kemal Sunal'ı meşhur eden film olması) bana göre hr ikisi de tam istediğin tarz filmler ve aynı zamanda çok hem de çok güzel filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 biri böbrekli diğeri lökositliydi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Yani kan kanseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 a separation ciğerin solacak izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hachiko hayatımda 5 kere falan ağladım sanırım. sırf bu filmde 40 dakika duramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kader diye bir türk filmi izlemiştim, 2002-2004 çekimi falandır sanırım. hayatımda izlediğim en iç karartıcı film olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Vingthor said: hachiko hayatımda 5 kere falan ağladım sanırım. sırf bu filmde 40 dakika duramadım. hayvan evladı gibi aglarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 köpeğim öldüğü için hachiko izleyemiyorum ben. muhtemelen sakallarım falan dökülür filmi izerken erkekliğimi orda bırakırım sljdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ladri di biciclette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kahretmez ama üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar