razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://i.imgur.com/JMdm5.jpg gerek müzikleriyle gerek de olaylarıyla yıkıcı film arıyorum. en çok üzüldüğünüz salya sümük olduğunuz filmi falan yazın işte, hardcore olsun. babam ve oğlum sahnesi gibi, boğazımda düğümlensin. konu önemli değil aşk olur, insan satan olur, kafayı yiyen olur...vs içimde bi birikmişlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 star wars 1 the phantom manace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben kahrolmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yeni filmlerden istiyosan incir reçeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çok saçma film incir reçeli ama neyse ağlamaya heveslendiysen bir kere gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tabutta rövaşata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 a walk to remember Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aşk tesadüfleri sever bildiğin ağladım lan filmin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 El laberinto del fauno Beni ağlatmış tek film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ladri di biciclette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 120 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 babam ve oğlum'da ağlayan çok olmuş diye duymuştum,izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben seven pounds da bucketlistde falan ağlamıştım yanlışlıkla.yoksa ağlamalı film sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 La Vita e bella Hayat güzeldir üstteki film,kesin izlemişsindirde iyidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 züğürt ağa (sonu)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 GERGE said: El laberinto del fauno Beni ağlatmış tek film. evet evet, hatta bunun müziğiyle ekstra doz almıştım filmden sonra da. bu söyledikleriniz hakkaten iyi di mi, sıradan filmlere meh çekerim. ıssız adam dediler tek bi duygu hissetmedim. filmden sonra üzüldüğüm tek şey boşa giden vakit oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 köpeğin varsa ve bağlıysan Hachi: A Dog’s Tale ı kesinlikle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 the pursuit of happyness bunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_seven_pounds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 knox said: the pursuit of happyness bunu izle + evet çok ağladım bunda da,bayağı duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fede said: canım kardeşim adam kahredicek demis, sen direk olduren film vermissin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 canım kardeşim harbi altın vuruş yalnız. müziği yeter. ağır roman da iyidir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 knox said: the pursuit of happyness bunu izle bunda bende ağladım ama babam bu adamdan daha zor şartları bize hissettirmedi ondan ağladım ben. patronun oğlu mevkisinde işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 -Babam Büfe -Scontro di civiltà per un ascensore a Piazza Vittorio -Beş Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar