Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya O degilse ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şişko ise geleceğe yatırım yapmış oluyorsun bi yerde

bi kere şişman ile birlikte olursan gelecek senelerde başkası ile evlendiğinde ve karın menopoza girip şişko olduğunda sorun çekmemen olası
Mesaj tarihi:
sportif olsun tabi kirkindan sonra memeler can yelegi gibi olmasin.

ayni sekilde senin de spor yapman lazim yalniz oyle bi hayalin varsa. gerci spor zaten yapin olm hep, yani mani olcak bi sakatliginiz yoksa yapin abi yastan bagimsiz olarak.
Mesaj tarihi:
abi fotodakileride sorabilirsin işte,kim bunlar neden elalemin fotoğrafları senin profilinde ne arıyo dersin,isimlerini söylerse stalklarsın diğerleri kimmiş diye
Mesaj tarihi:
patiye bir paypal hesabı açmak lazım ara ara toplanan bapışlar bu tarz arkadaşlara eskort yolda kalmışlara dolmuş parası aç öprencilere dürüm alışveriş topiğinde toplanan yasak malbuşlar tiryakilere göndererek hayır işleriz.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

Saeros said:

kaç kilosun diye sor
ayıp mayıp derse ayıp yatakta olur de
YATAĞIN VAR MI DE

bu %100 çalışıyo beyler ben denedim

kaç kilosun?

ayıp ayakta olur?

YATACAK YERİN YOK!

nalet olsun bunu bile yapamadık
Mesaj tarihi:
olorin84 said:

şimdi facete sadece toplu fotoları warsa malesef şişman olandır :)

tabi ki bu. yani güzel bir kız olacaksın sonra facebook profiline şişman bir kız içeren fotoğraf koyup seni daha tanımayan karizmatik erkeklerin senin o şişman kız olduğunu düşünmeleri riskini alacaksın. hiç sanmıyorum.

ama yine de fotoğrafı eğer direk olduğu gibi aldıysan ortadaki kıza odaklı olduğu için bir ihtimal ortadaki de olabilir. ama sarışın olma ihtimali çok düşük.

ek olarak da eğer kızla çıkmaya başlarsanız bu sayfa ile sana şantaj yapcam paraları hazırla
  • Yeni Oluştur...