xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Aralıkta dolar alalım o zaman. Yapabilceğimiz başka bişi göremedim.. Bildiğin herşeyi Paticik'te paylaşıp siteye ün katabilirsin. Biz de ünleniriz biraz..
Law Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CryMeARiverfix said: Bu olasaliklar icin yorum yapip Birseyler Uretip o kucucuk beyninizi calistirsanizda Ortaya birseyler cikartsaniz ha nedersiniz ? Bol bol yoğurt stoklamayı düşünüyorum olası bir nükleer savaşda malum zehiri alır.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 savaş çıkcaksa un makarna falan alalım bol bol o zaman?
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yoğurt niye depoluyosun hamam böceği depolayacaksın duvarların dış yüzeyini hamam böceği kaplayacaksın
Law Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Yoğurt havuzu yapacağım içinde yatarım 11 aralık akşamı, sabahınan hem uykumu almış olarak kalkar hemde sıfır radyasyon ile güne başlarım. Aslında ılık süt havuzuna yatıp akşamdan da havuzu mayalatırsam taze yoğurt içine kalkarım sabah, üstelik yüzeydeki kaymağı ekstra koruma sağlar.
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hem de bir anlamda süt banyosu yapmış olarak kalkarsın cildin güzelleşir win win
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 köftemi yedikten sora bunu 12000 arkadaşıma mail atıcam az sonra nolur nolmaz :o
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 beyler bunu 50 kişiye yollayın hemen yoksa savaş çıkıcak henüz abd başkanının bile haberi yok bundan
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 işte şok görüntüler! http://www.jewlicious.com/wp-content/uploads/TM/Santa.jpg
liberal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CryMeARiverfix said: 3. Dunya(ortadogu) Savasi Baslangici Bunu ben demiyorum(aslinda diyorum belgelere gore tahminde bulunuyorum) şuraya kadar okudum sonra vaaaay kimmiş la bu diyip dumur oldum. CryMeARiverfix said: piyalepiyale said: inanmış rp si yapın işte suan fazla zamanim yok seninle sonra ilgilenecegim. Tesbih said: seni öldürüp çöp kutusuna bırakıcakmış piyalepiyale sdfgasd edit: map gözme çaktı da wikiden sanırım. CIA factbook kullan daha egzantrik olsun.
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 10 saat falan fallout oynadım bugün.çıksın savaş sonra akarız
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Law said: CryMeARiverfix said: Bu olasaliklar icin yorum yapip Birseyler Uretip o kucucuk beyninizi calistirsanizda Ortaya birseyler cikartsaniz ha nedersiniz ? Bol bol yoğurt stoklamayı düşünüyorum olası bir nükleer savaşda malum zehiri alır. Law yanlış yoldasın. Yoğurt değil, http://3.bp.blogspot.com/_B74EBOEpAEM/TSBYBMa1MiI/AAAAAAAAAEA/i3VOuitnNfg/s1600/1.jpg
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ciddi ciddi hala zombie apocalypse bekliyorum ki süper Survival kasalım. süper kankalarla. Cüce kesin birini kurtarırken ölür, Tyrannus paso korkar. Kaede ıslanarak yıpranmış hentaileri raflarda görüp hıçkırıklara bogulurken Mortis elini omzuna koyup "Mou ii, Salih-kun, Mou-ii" der. Viktor yanında lolicon figürlerini taşır. Walking Dead'ten çok rating yaparız.
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ama yürüyen zombiler olmalı koşuyorlarsa gg
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ey peynamazlar yüce Illidan'ı dinleyin: http://www.youtube.com/watch?v=_p73PZIDQuA
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yazık ya bu adama basement dweller bizim gibi, en iyi ihtimalle işten eve evden işe bir mühendis, imreniyor da böyle troll topiklere mesajlara, sansasyonel postlar atmak istiyor, ısrarla deniyor falan ama cık :(
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ZaugnaKhaldun said: takpikat. tsk
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 goldbären said: yazık ya bu adama basement dweller bizim gibi, en iyi ihtimalle işten eve evden işe bir mühendis, imreniyor da böyle troll topiklere mesajlara, sansasyonel postlar atmak istiyor, ısrarla deniyor falan ama cık :( gid disarda kum oyna
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o değilde, cia e mail atıp bildirdim böyle bi leak varmış sizde diye az önce
Öne çıkan mesajlar