Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 meeh 8'de verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 key mi inventorynde mi? inventoryndeyse olur giriş giveawayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 inventory'de ya, kömür verip aldım ben bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ben ne veriyorum sen ne veriyosun lan utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben geldim gifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oof adam ns2 koymuş helal, benim olmalı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dreagloth said: Ben ne veriyorum sen ne veriyosun lan utanamca ben fakir ve işsizim :( sen de çoluğunun çocuğunun rızkını erkeklere yediriyosun gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Açtım o zaman, bir şeyler kazanınca daha güzel hediyelerle gelirim ama. http://www.steamgifts.com/giveaway/9YgBq/space-empires-v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Spyro yolladığın keylerin hepsi duplicate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 burdan yazman biraz afişe ediyomuş gibi olmadımı. ayıp etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Holy said: Spyro yolladığın keylerin hepsi duplicate. ahoy, yenisini yollarız hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Halloldu da, zaten oyunlar bundle olduğu için alınacak bir durum olduğunu sanmıyorum :) O an özel mesaj atacak kadar ciddi bir konu gibi görünmedi. Sağol spyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bir NS2 de bende var duruyor kenarda. ( hala bulamadım fazla "war of the roses" u olan birini ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 panpalar bu arada bi şeyi hatırlatayım, bazı arkadaşlar giriş giveawayi için kazanmayı bekliyor ama kazandıklarında giriş giveawayi kazanma giveawayi olarak sayılmayacak, 2 tane giveaway yapmaları gerekecek eğer giriş giveawayleri daha önceden yoksa. okke bi de nexuiz 4-pack ve duel mode %75 off kuponları var, şu anki indirimlerle birleşebiliyor. isteyene verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Silphatos said: ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/ yok benim steam id bu ) ajmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Benim giriş giveaway'ine tek giren olmuş onu da tuğberk kazanmış. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sayılmıyo yalnız onlar artık. yeniden açıcan. tek giren olursa gene sayılmıyor bildiğim. normal patigifts e açıcan. contr puanı da alamzsın tek entry ile bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Holy said: Benim giriş giveaway'ine tek giren olmuş onu da tuğberk kazanmış. tebriks. giriş giveawayi için tek entry ile biterse o iptal oluyor, tekrar pati golta başka bir şey açıyosun. normal şanslı patiye iptal olan oyunu açmak opsiyonel. ajmet said: Silphatos said: ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/ yok benim steam id bu ) ajmet doğru ya erjunt ne alakaysa sdf, sen de varmışsın zaten listemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yiğit senin koyduğunda cont. şartı vardı, golt a açıyorsanız zaten ekstra şart da koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 NS2 spompas'a geldi, listede pasif gözüküyor, napıyoruz böyle durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aktif olana kadar bekliyorsun. giveaway açıp en az 2 entry girince gönderebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 spompas benim nss5'i de kazandı ama giriş giveawayi bile yok, yapana kadar bekleyecez artık yapmazsa zaten cumaya şut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Göndermeyip bekleyeceksin, aktif olmazsa new request edeceksin. Bu arada Sypro yine yıldızların altında dolaşmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar