Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 key mi inventorynde mi? inventoryndeyse olur giriş giveawayi
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 inventory'de ya, kömür verip aldım ben bunu!
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ben ne veriyorum sen ne veriyosun lan utan
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oof adam ns2 koymuş helal, benim olmalı o
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dreagloth said: Ben ne veriyorum sen ne veriyosun lan utanamca ben fakir ve işsizim :( sen de çoluğunun çocuğunun rızkını erkeklere yediriyosun gerçi.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Açtım o zaman, bir şeyler kazanınca daha güzel hediyelerle gelirim ama. http://www.steamgifts.com/giveaway/9YgBq/space-empires-v
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Spyro yolladığın keylerin hepsi duplicate.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 burdan yazman biraz afişe ediyomuş gibi olmadımı. ayıp etmişin
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Holy said: Spyro yolladığın keylerin hepsi duplicate. ahoy, yenisini yollarız hemen.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Halloldu da, zaten oyunlar bundle olduğu için alınacak bir durum olduğunu sanmıyorum :) O an özel mesaj atacak kadar ciddi bir konu gibi görünmedi. Sağol spyro.
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bir NS2 de bende var duruyor kenarda. ( hala bulamadım fazla "war of the roses" u olan birini )
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 panpalar bu arada bi şeyi hatırlatayım, bazı arkadaşlar giriş giveawayi için kazanmayı bekliyor ama kazandıklarında giriş giveawayi kazanma giveawayi olarak sayılmayacak, 2 tane giveaway yapmaları gerekecek eğer giriş giveawayleri daha önceden yoksa. okke bi de nexuiz 4-pack ve duel mode %75 off kuponları var, şu anki indirimlerle birleşebiliyor. isteyene verebilirim
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Silphatos said: ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/ yok benim steam id bu ) ajmet
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Benim giriş giveaway'ine tek giren olmuş onu da tuğberk kazanmış. tebriks.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sayılmıyo yalnız onlar artık. yeniden açıcan. tek giren olursa gene sayılmıyor bildiğim. normal patigifts e açıcan. contr puanı da alamzsın tek entry ile bildiğim kadarıyla
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Holy said: Benim giriş giveaway'ine tek giren olmuş onu da tuğberk kazanmış. tebriks. giriş giveawayi için tek entry ile biterse o iptal oluyor, tekrar pati golta başka bir şey açıyosun. normal şanslı patiye iptal olan oyunu açmak opsiyonel. ajmet said: Silphatos said: ajmet said: niye ben dahil degilim bu yeni gruba:( kuralları kabul edip girmek isteyen her patiye açık grup :), steamid buydu di mi http://steamcommunity.com/id/erjunt/ yok benim steam id bu ) ajmet doğru ya erjunt ne alakaysa sdf, sen de varmışsın zaten listemde
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yiğit senin koyduğunda cont. şartı vardı, golt a açıyorsanız zaten ekstra şart da koymayın.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 NS2 spompas'a geldi, listede pasif gözüküyor, napıyoruz böyle durumda?
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aktif olana kadar bekliyorsun. giveaway açıp en az 2 entry girince gönderebilirsin.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 spompas benim nss5'i de kazandı ama giriş giveawayi bile yok, yapana kadar bekleyecez artık yapmazsa zaten cumaya şut
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Göndermeyip bekleyeceksin, aktif olmazsa new request edeceksin. Bu arada Sypro yine yıldızların altında dolaşmışsın :)
Öne çıkan mesajlar