Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 7CFTL-ZDDWC-032Z5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kapmis birisi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 eyv silph. ben aldım da total war sandım ortalıkta çok dolaşıyor bu aralar diye shoot many robot çıktı. güzel mi acep =) edit: mesajını yazdıktan sonra gördüm önce görsem çaktırmazdım ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yükle oynayalım 2d onlayn ekşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yüklüyorum. bi aralar ne metal slug oynardık. o tarz heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sayılır metal slug efsane ama onunla kapışamaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Diğerini lethekapak kazanmış.Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bi tane golt grup yapayım mı pati için, öyle her ay gift verme zorunluluğu gibi saçmalıklar yok ama bir şeye girip kazananın kafasına göre başka bir giveaway açma zorunluluğu olcak. böyle bir şey isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 saadet zinciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bence uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Silphatos said: bi tane golt grup yapayım mı pati için, öyle her ay gift verme zorunluluğu gibi saçmalıklar yok ama bir şeye girip kazananın kafasına göre başka bir giveaway açma zorunluluğu olcak. böyle bir şey isteyen var mı? sayfalar önce dediydim de jonq bu saatten sonra tutmaz o iş dediydi. baştan kesin kural koyup o kurallara uyulduğu sürece ben varım. daha önce kendi deneyimlediğim olayda sıralama hatası vardı mesela: biri bir şey kazanıyor, karşılığında giveaway açması gerek, adam kazandığını alıp gruptan çıkıyor. bunun sırası önce giveaway sonra kazanılanın verilmesi olarak değiştirilirse mesela kimsenin kaçması söz konusu olmaz. elimde bir ton ufak oyun ve bundle fazlası key var, trade'de de çok bi değerleri yok bari böyle işe yararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 olabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ben onu şuan ki grup ( şanslıpati ) için demiştim. yeni grup kurulacaksa ona göre de kuralları olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 biliyorum, yeni grup için konuşmamıştık o zamanlar. sonuç olarak 4 kişi mi olduk şimdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/PtpUB/rome-total-war-gold yarın öğlene kadar 3 kişi girmemişse iptal edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yok eskiyi ellemem zaten geçti artık onun kuralları, 100 adam var. yeni alternatif olarak düşünüyodum, spyronun fikirde iyiymiş. gerçi öyle kuralları bilip de alıp kaçan şerefsiz çıkmaz burada ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ha bi de kharon çıkarsa vermicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sabonis said: http://www.steamgifts.com/giveaway/PtpUB/rome-total-war-gold yarın öğlene kadar 3 kişi girmemişse iptal edecem. 3 ledim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 golt grubu açtım invit isteyen pm ile idsini yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Art said: Diğerini lethekapak kazanmış.Tebrikler. sağol valla fakkat aynı oyunu bir gün once steamgiftsten kazandım :/ gönderildi işaretledim , onlarda yoksa bence silphatos yada holye yolla ama karar sana kalmış.. yinede sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Silpte var oyun holyi göremedim yoksa oyun mail adresini versin ona yollayayım :) ondada mevcutsa yeni gift açarım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yeni aç yeni aç cont artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 beni görürsün ya niye göremedin :) holysaft steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yolladım Holy :) Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar