Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya gençler şimdi bi soru sorucam. Steam support'tan bu site hakkında bi bilgi alındı mı? Legal midir, 2-3 oyun kazanma ihtimalim olacak diye koca hesabı gümbürtüye götürmek istemiyorum. Steam'in bu site hakkındaki görüşleri nedir yani kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 legal değil teoride onun için dikkat etmen lazım. rusun bulgarın çekilişe hiç girme bile zaten, kzandığın şeyi key olarak verirse kullanma, adamın profile bak girmeden önce. mesela bonec gibi birinin çekilişi kazandın mı sorun olmaz ama benimkini kazandın mı hesabını patlatabilirim (şaka lan şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 asasd hiç bulaşmayayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bulaş lan bulaş privatelara girersin. bende öyle düşünüyodum ne riske girecem boşuna diye, bu sitenin admin invite kodu vermek için gog forumlarına gelince sakın girmeyin falan diye haraslamıştım sonra elemanın teki 3 tane deus ex verince fikrim değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 beyler privateları paylaşalım. götüm düştü siteyi meşhur edene kadar fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 invite pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bana da invite plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu iki capulcuya yolladim ben, siz yollamayin. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 invite yollayabilecek varsa şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Invite lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Yahu halen invite bekliyorum ben asdasdasd buraya yazdıklarınızı ben verify edene kadar çoktan This code has been activated the maximum number of times. diyor ya birisi de ÖM atmadı bir haftadır offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 başlıkları kollucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 katıldıklarımızı nereden görebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 manage giveaway var tepede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 invite plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittergun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 invite kod v35vfu9jpl9chxbrpkx7hcgalypf6ovd446gnau8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya ben şimdi girdim de steam hesabım boka gitmesin ya, çok korkuyorum. Dikkatli giftlere girecem falan da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 uyuz oldum anca girdim private biyoşok yapıcam linki vermicem kimseye ashduoasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 20 tane invitation http://pastebin.com/DbefAgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kendi oyunumuzu dağıtabiliyomuuz? giveaway yapmak istediğim bir oyun var o koca listeden onu seçsem yetiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kendi listene eklediğin bir oyunu giveaway yapamazsın. gift olarak satın alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oha millet niye oyun alıp dağıtıyor zengin bol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bana da mantıksız geliyor. Hadi mesela ne biliyim pazarlama amaçlı yaparsın da LAN BEDAVAYA TANIMADIĞIN ADAMA OYUN VERİYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 49.98 balance varmış 50 dolar istiyomuş en az pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bi dolarlık oyunlar var, alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar