Sypro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 böyle dedin diye girdim. zaten son 10p :P np bu arada, daha sonra yine yaparız bi bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi giriyorsunuz ama vermeyeceğim o hediyeyi, sadece kazanmış olmak için gidiyorsunuz haberiniz olsun sdfsdg. hatta bunlar linkimi çaldı diye rapor ederim eksi vereni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ztn ben kazanamicam sıkıntı yok dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 paticik mission runwaye aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 adam çirkef çıktı beyler kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 KAZANDIMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bunu bile kazanamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bekliorm artık ufakta olsa bişi. fortix falan al bari bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 red yıkan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 "accept Holy’s invitation to a free 2-day trial of Booster Trooper" bu be olm sadaka mı veriosun? asfdsadfsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ahahha bunu bulamayan da var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gidip 100 dolar vercem ya bi acc daha accam resmen http://www.steamgifts.com/giveaway/eBRLt/blood-bowl-legendary-edition ISTIYORUM BUNU. bu arada baya güzel oyun yane oynamayan varsa oneririm. kazananada 100 p lik hatta 200 p lik ksarım eauheah takasa girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 haber yoksa diye söylüyorum blood bowl, legendary edition 8 dolar şu an steamde. ayrıca her daim elime aldığım halde bile çok eğlenceli oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya sıkıntım su abi ben gittim oynu g2play den aldım o cdkeyle accemde war ama o cdkeyler steamde calısmıyo kufur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bazı rus keyleri yapıyor öyle sıkıntı şu da şu an satışta olan humble'ı (frozen synapse + trauma) alamayan nublar için. yalnız kredi kartı falan varsa en azından 1 dolar çekin yarısı zaten hayır kurumuna. sadece frozen synapse da zaten 25 dolar steamde. http://www.steamgifts.com/giveaway/pSTJo/petz-catz-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi benim şu yukarıdaki dandik şeye bile polonyalı bi mal girmiş, bi önceki de vampir edwarda çıkmıştı, kızgınım. onun için diğer gavur sitelerin de uyguladığı privit grup sistemine geçek diyorum, fakirlerin verdiği önemli değil de bonec gibi zengin arkadaşların veya holy gibi fazla zengin olmasa da gönlü zenginlerin verebileceği valve complete pack, skyrim gibi şeyler olabilir o yüzden random denyo ihtimalinin azalması güzel olur. sembolik olarak 2 ay+20 post sınırı koydum ben kafadan ki bunun için aynı gün üye olup al beni panpa diyemesinler. bana pm'den steamcommunity.com/id/ linkinizi atın da ekli olmasanız bile atabiliyeim invit. http://steamcommunity.com/groups/sanslipati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 önce ekle sonra al beni. holysaft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 13 Entries, 3 Copies, 0 Gift Won. 1/4 ihtimalde bile olmuyorsa 1/1k ihtimalde hiç olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yok mu bana fallout hedıye etcek delıkanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sen giveaway e koy fallout u, ben kazanır sana yollarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ulan pet catz i bile kazanamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 red, sana ve bana sadece ikimizin girebileceği 2 kopya olan giveaway açsınlar, ikimiz de kazanamayız. ne biçim şanstır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 DarkC1oud said: Elimde fazladan Cogs var isteyen katilabilir.. http://www.steamgifts.com/giveaway/tnhve/cogs abi ahahaha çok saçma bi adam da katılmış letonyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 cogs herturlu bende yalnız affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar