Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Orduspor 12.09.2011 @ 20:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

hiç beklediğim gibi değil maç,fener ezmiyor yani,hatta fatih adam olsa 2tane atardı. Ordu'da rosso çok bozuyor saçma şut ve ortalarla, fener'de emre olmayınca savunma-ortasaha ortasaha-forvet bağını kurmak zor okuyormus bunu gördük ilk yarıda

Emre yok, Mehmet Topuz yok, Gökhan Gönül yok.
Bu üçü ikisi olmadan savunma-ortasaha-forvet hattını kurmak bir tek Alex'le Mehmet Topuz ve azıcık Kristian'la zor ki maçı izlemedim, Allah bilir Alex'de bugün vasatın altı oynamıştır.

Edit: Mehmet Topuz'da zaten gölün pasını vermiş :D )Sağol holy)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

üstün degilse tespitin dogru olmuyor pek işte doruk, değişik kafalara girmişsin gene.

mevzu fener olduğunda doruk hep değişik kafalarda, bunu artık kesin olarak öğrendik.şu yazdığı mesajlara bak ya, sırf fenerlilere sataşmak için,"ulan ben ortama lafları sallayayım da bakalım kaç fenerliyi uyuz edeceğim"amaçlı mesajlar.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

hee, doğru.
o zaman keşke 34 maçın 34'ünü de 1-0 alsak ve normal sezonu ŞL pleyofunu cebe atıp 1inci bitirsek ve akabinde ve detayında lig pleyofunda da 6 maçın 6sını da 1-0 alsak ve şampiyon olsak ve en bi sonunda 40 maçı da 1-0 alarak namağlup ve gol yemeden şampiyon olup ŞL biletini cebimize soksak, ŞL pleyof biletini de finalde 1-0 yendiğimiz(gelecek ama di'li geçmiş zaman)takıma fırlatsak.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hafta ve bu kadar eksikle,seyircisiz(sözde) bir maç

çok yorum yapmaya gerek yok bence.

lakin :

bekir : görev adamı modunda kapasitesinin yettiği kadar oynadı,bir rotasyon oyuncusunun kendini bu denli geliştirdiğini ve performansını arttırdığını görmekte hoş.

bilica: bravoyu haketti bence,maç boyunca istekli oynadı ve krtik dokunusları vardı,götünü rakibe dayayıp rövoşata atma kafasınıda yaşattı maçta saolsun,gerçi çizgide değildi ama olsun.
ayrıca nası paslar verdi maç boyunca,dan dun,garip.

memet topuz : adeta enerjik,top saklamasıda güzel,ama pozitif futbol lütfen,iyi paslar,tehlikeli şutlar fln gelse bu cocuktan fenerbahcede yıllarca oynuyabilir.şu hali bile idare eder.ama dediğim yetenekleri edinip bu takımın demirbaşlarına katılmasını isterim.

selçuk şahin : bu adam futbolu ögrendi bu takımda resmen,bu aksam cok silikti,lakin müdahele yapması gerektiği yerlerde yapması gerekeni hatasız yaptı.

ziegler : dia oyundan koptukça kendiside yoruldu,gittikçe sakinliğini yitirip komik hatalar yaptu sanki,ama maçın başında iyiydi,cidden iyiydi,umarım takıma iyi alışır ,çünkü çok iyi bir oyuncuya benziyor.

alex doktor hakkında çok konuşmaya gerek yok,dehasını arada sırada konuşturdu maç boyu yaptıgı birkaç şık hareketle,luganonun yoklugu duran top organizasyonlarımızı bariz sarsmış,ne yapacağımızı bilemez olmusuz bunu farkettim ama.

yeni zencimiz çok enerjik,hareketli,ama ne futbol zekası,ne bitiriciliği nede top kontrolu niangınki gibi değil,hayırlısı.

semih : asisti süperdi,semih işte ya,hep aynı,ama o sol ayaklı şutu gol olsaydı keşke.

caner bu cocugun sol kanat oynaması beni her türlü mutlu ediyor.bence iyide,sırıtmıyor.

kıristiyan saçların etkisiyle sanki bilmiyorum ama,iyiydi.
normal oyun tarzından daha ofansifti,yaptıgı koşular,verdiği paslar,emrenin yoklugunu her türlü hissediyoruz lakin kıristiyan hep böle oynarsa ne hoş olur,gitsin diye can attıgım adam beni utandırdı bu aksam,gol attı diye değil,valla ilginç oynadı.

yobo iyiki geldin geri.

dia çok hızlı bu herif çook,lakinoyundan koptu giderek.(yahu çok hızlı ama)

genel olarak dikine oynamaya calıstık,iyi paslaştık,lakin oyunu rölantiye alamadık,neyseki 3 puan cebimizde,hak ettik.

futbolcular çok istekliydi.

zemin ? wtf ? yakıştıramadım o kötü zemini.

geçen yıl bu kadar dikine ve bu kadar kanattan oynuyan bi fenerbahce yoktu,aykut kocaman daha çok taktik-disiplin getirmeye calısmıs sanki takıma,zamanla görcez tabi.yorum yapmaya çok erken.

bu kadar eksikle bu galibiyet çok iyi sonuç.
bu yıl kadromuz çok ilginç fırsatlar sunacak bu kesin.
kadro derinliğimizden de memnun kaldım.

daha görülecek cok yeni futbolcumuz ve nice maçımız var

gelcek hafta gaziantep deplasmanı var,kolay değil.
ama en iple çektiğim maç şu an 3. hafta,manisa maçı

yeni sezon cümleten hayırlı olsun,harbi bunca alicengiz oyunundan sonra bibucuk saat maç izlemek kafamı rahatlattı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Orduspor olmuş. umarım inönü ve toki deplasmanlarında beklenenin üzerinde bir futbolla rakiplerini yenecekler, taraftar desteğiyle tabi.

Fenerbahçe ise bunca eksiğe rağmen üç puanla başlayabildi.
"allahın sopası yok."

Bu kadar artniyetli ve tahrik odaklı adam nasıl banlanmıyor anlamak mümkün değil, fizbanın feyki midir nedir anlamıyorum ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...