knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 takım ruhsuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 fizik kondüsyon çok kötüydü gerçekten. 60da takım çötü. 70den sonra zaten topa vurmayıp yere düşmeye başladı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ne tayfunla olur bu iş nede şuan ki hocayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Arkadaş takım sıçtıkça sıvıyor nasıl iş anlayamadım,ben aslında transferleri beğenmiştim ama carvalhala ısınamadım.Netekim batıran carvalhal oldu,schusterle daha iyi top oynuyodu bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Holy said: 2'den fazla gol olur bence, kim kazanır bilemedim.Sağol Beşiktaş Sağol Eskişehir. Yarın Galatasaray maçında da 2'den fazla gol olsun, gönüller hoş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 beşiktaş sezonu açmış, tebrik ederiz :) başkan fenerbahçe, ligtv, decoder satışı, play off sistemleri, kulüpler birliği, tff gibi bilimum fuzuli işlerle uğraşacağına kendi klubüne ilgi duysa daha faydalı olur inancındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tipik BJKolarak başladık sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 17'de 17 ile cıktık yola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bu takımın inönünün havasını koklaması yeter havaya ihtiyac var o havayıda hafta içindeki avrupa ligi maçında yakalayıp seriye bağlarız diye düşünüyorum . furbolcuların kaliteleri ortada başarının gelmemesi için bir neden yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hamza bırak artık şu Polyannacılığı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Takımın geçen sene kötü skorlar aldığı zamanki havası bile yok, es es karşısında rezildik resmen. muhtemelen tam toparlanmamız 4-5 haftayı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 beşiktaş geçen seneki galatasaray. hakkaten ama. dedi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Beşiktaş,İngiltere'nin Manchester City'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 DoubleW said: Takımın geçen sene kötü skorlar aldığı zamanki havası bile yok, es es karşısında rezildik resmen. muhtemelen tam toparlanmamız 4-5 haftayı bulur. O süre de zaten Carcalhal'in Ernst'i kesmemesi gerektiğini anlaması için. TD olarak kim gelse aynı süreç işleyecek. Dün Veli'nin yerine Ernst olsa çok farklı olurdu. Bir de savunmayı daha ileride kurduk mu rakibe top oynayacak alan kalmamış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar