Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : İBB - Galatasaray // 11.09.2011 @ 20.00 // Olimpiyat Stadı

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Ben böyle ÇOK ÇOK ÇOK kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Ama işte iyi oynamadık. Zaman zaman iyi çıktık ileri ama yetersiz kaldı. Defans ise, çok düzensizdi. Yani bir eksiklik vardı.

Onun kalecisi var, güzel mi güzel,
sabrisi de var, özel mi özel.
kazımı tutar, inat mı inat.
Maalesef ruhu yok.
Puana da hiç mi hiç şansı yok.

gibi maç oldu mke ankaragücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya takımda bir şeyler yapan oyuncu var ama 3 bilemedin 4 tane, koca maç her iyi pozisyonda Melo vardı, Selçuk'un kullandığı bir kaç duran topla aah ooh dedik ama işte, o kadar çok top kaptırıyoruz, orta sahayı o kadar boktan geçiyoruz ki her atak kendi kalemizde son buluyor ne alakaysa.

Ha ne olur; Sabri Eboue sağa geçer, Riera Balta solda oynar, hücum hattında Elmander Sercan/Baros, arkalarında da besleyen Melo Selçuk; böyle oynarsın, en kötü ihtimalle berabere kalırsın. Ki sürekli çalışacak kanatlar bu şekilde, ortadan da bir sürü pozisyon yakalayacaksın, top da mevkiisinde oynamayan adamların ayaklarına dolaşmamış olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera yüzünden yenilmedik ki, ayrıca onun yüzünden yenilsekte, ne bileyim, tedirgin olmadım ilk defa, yediği golde gayet her kalecinin yapabileceği bir hataydı.

Kendine güveninden dolayı tutmaya çalıştı, kaçırdı.

Kendine güvensin, taraftara da güven verir.

Öyle orta sahadan üstüne geleni alsa da , kimse linç etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu arada tamam ilk golde top sektirdi de muslera'yı yorumların aksine genel olarak beğendim ben, lince kurban gitmez umarım.

Muslera'nın yediği gollere bakıp laf eden her birey gerizekalıdır net.

Adamın kendi yapabileceği bir şey varken yediği gol yok nerdeyse. Bu maçta zaten net 2 imkansız pozisyon kurtardı adam lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Maça gelince Baros bitmiş malesef ayrıca bu taktikte ondan verim alma şansımız yok,Elmander sakatlanmasa iyiymiş.
Sercan iyi sinyaller verdi,Yekta girdikten sonra takım futbol oynamaya başladı.
Şöyle biraz cesur olup,

Sabri-Ujfalusi-Servet-Eboue
Melo
Selçuk-Yekta

Yapabilirsek biraz bişeye benzeriz diye umuyorum. Ama Eboue gösterdi ki kesinlikle öyle ileri uçta oynayacak kadar iyi değil, teknik bi beke sahip olucağımıza kazma bi açığa sahip olmak çok aptalca.
Sosyal ağlarda paylaş

@Ericcantona, abi Eboue ters kanatta oynamadı mı bütün maç? Bir de Yekta'nın olumlu pas sayısı hatalı pas sayısına eşitti.

Eboue kendi kanadında iş yapar fazlasıyla.

Baros'u da bilemedim, iyi pozisyon aldı ama son vuruşu yapamadı bir iki pozisyonda ya da devrildi, bir şey oldu.

Bakalım Fatih Terim de takım da birbirlerine alışacaklar ilerleyen zamanda. Arda'nın gitmesiyle beraber transfer politikasında değişikliğe gitmek zorunda kaldı Galatasaray, Eboue, Riera, Sercan vs. geç katıldılar takıma, iki üç haftaya daha iyi bir Galatasaray görürüz diye umuyorum yoksa bilet Fatih Terim'e ve ekibine kesilecek net bir şekilde ve bir sezonluk hüsran daha yaşanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera ne kadar vasat bir kaleci olduğunu bu maçta kanıtladı yediği golları amatör kümde kaleciler yemiyor . en kısa zamanda yeni bir kaleciyle yola devam edilmeli . baros eski baros değil hiç bir varlık gösteremedi ayrıca gs nin transferleri cok yaşlı futboldan hevesini almış oyuncular o yüzden gs nin sonun pek parlak görmüyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...