Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ad3m said: も :D Tülay Laleyi buldum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 nasıl yaptın la onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bence de dandiğini seçmişler, en az 100 yıl dayanmak zorundayız bu rezil simgeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ermeni dramını bilmem ama bizde gram kadar akıl yok arkadaş. Herkes işi gücü bıraktı 24 saattir şunu konuşuyor. İyiyse iyi, ktöyüse kötü (bence estetik değil asimetrik ve yamru yumru olması yüzünden). Böyle abuk subuk anlamlar yüklemek de çok saçma yok güvenli liman olmuş püsür müsür. Taksiye bindim taksici bırbır bır, okula gidiyorum okulda herkes bunu konuşuyor, bir de koskoca profesör de işte biliyorsunuz simge diyince kusuyordum az kalsın. Yeni sembolle paramız değer mi kazanacak, dünyanın rezerv parası mı olacak TL ? Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://i.imgur.com/4epVV.jpg suna ne dersiniz cay bardagı turk insanını hatırlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 aya kazınsın tüm dünya görsün, bide uzaydan görüncek bi heykelini bişiysini yapsınlar bogaza, tamamlanır o zaman dfghdf も bide bu japonca sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Wispy said: Yeni sembolle paramız değer mi kazanacak, dünyanın rezerv parası mı olacak TL ? adamlar diyor ki; türk parası eskisine göre uluslarası ticarette daha çok kullanılıyor, izlediğimiz politikalarla daha da güçlenen bir para birimimiz olacak, bunun için yaptık. katılırsın, katılmazsın; ama simge bulduk diye paramız güçlenecek diyen yok. paramız güçleniyor diye simge bulmak gerekti iddiasındalar. o değil de, ekranda daha da boktan görünüyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Norak said: aya kazınsın tüm dünya görsün, bide uzaydan görüncek bi heykelini bişiysini yapsınlar bogaza, tamamlanır o zaman dfghdf も bide bu japonca sanırım lol も japonca also demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 O japonca karakter değil yapılması gereken. Uğraşıyorum şimdi sisteme sokmaya gerçek sembolü. Becerirsem anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Şimdi bu yeni sembolü basacaz diye tedavüldeki tüm paraları yenilerler, al sana gereksiz tonla masraf kapısı daha. Veletlere tablet saçmalığını daha ödemeden bi de bu komedi yükü binecek sırtımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Zaten tüm paralar 4-5 yılda bir tekrar basılmış oluyor, sorun olmaz o. Bilmeden eleştirmeyin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kullanmayan işyerlerine ceza kesip masrafları çıkarabilirler np sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yıllardır bonibonun alırım yerim kutusu aynıdır tadı aynıdır dunya kadar seker geldi gitti bolibon hala durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mulgear6 said: Norak said: aya kazınsın tüm dünya görsün, bide uzaydan görüncek bi heykelini bişiysini yapsınlar bogaza, tamamlanır o zaman dfghdf も bide bu japonca sanırım lol も japonca also demekmiş "MO" sesi o hiragana'da, tek başına bi anlamı yok cümlenin içinde bi kelimenin yanına getirince ayrı yazılan "de da" bağlacı olabiliyor. watashi mo = ben de, gibi hehe japonca grammar dersiniz bugunluk bu kadar, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 BonePART said: http://i.imgur.com/4epVV.jpg suna ne dersiniz cay bardagı turk insanını hatırlatıyo HAHAHAhhahahashdıljlckasmcasckmlş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hadi biraz komplo teorisi ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Heralde uğraşsam bu kadar kötü bişey yapamazdım. Yalnız adaylar da birbirinden kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 cay bardagina +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tapınak şovalyeleri de nerdeyse tüm sembolleri kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sixoms said: cay bardagina +rep. abi yarışmayı erken bilsem basvururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 iyi ya hiç olmazsa hilalli camili laleli bir şey yapmamışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mino said: Hadi biraz komplo teorisi ekleyelim lan ben imzamda Z harfine falan çift çizgi çekiyorum. MEĞER ILLUMINATI TEMPLAR ŞÖVALYESİ MASONLARDANMIŞIM DA O KADAR GİZLİ BİR SEVİYEDEN MASONMUŞUM Kİ KENDİMİN BİLE HABERİ YOKMUŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 çay bardağı beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben de çay koydum, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar