Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi 1 günde google'da adamla ilgili aramalarda 2. sayfaya çıktık asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mehmet serkan türkel 1. sayfadda 8. siradayiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 DJSerkanADANA Mix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bugün ek$i'de başlığı da açılmış. görev tamam. sdf http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mehmet+serkan+t%C3%BCrkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi yeter adamı google üst sıralara taşıyoruz gereksiz yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://www.msertacturkel.com.tr/djserkan/1s.jpg ahahahaha photoshop gibi lan sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 beyler yadırgamayın,bu adamı bu hale getiren iş görüşmelerinde sacma sapan özellikler arayan kurumsal şirketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi yoksa senmisin bu,çok savundun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Loxias said: http://rmadere.files.wordpress.com/2011/08/i-dont-want-to-live-on-this-planet.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 "nutella yerim" said: beyler yadırgamayın,bu adamı bu hale getiren iş görüşmelerinde sacma sapan özellikler arayan kurumsal şirketler. yoo adam aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 fixmen said: DJSerkanADANA Mix. asdadasd http://www.youtube.com/watch?v=zmqgMrJ7V98&feature=related fenomen olmuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 + Mynet,İzlesene,Youtube,Dailymotion Gibi Video Portallarında Uploader Olarak Görev Yapmaktayım. adam beğendiği videoları paylaşmayı meslek olarak mı görüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 said: Herkese Merhabalar ben M.Serkan Turkel.Adana'da doğdum, şimdi İskenderun'da Mekatronik bölümünü okuyorum. İlk yılımı geride bıraktım. Ekim'de 2.sınıf derslerini alacağım. Bölümümü pek sevmesem de buradan mezun olup 4 yıllık bir fakülteye kapağı atıp hayalimdeki meslek olan Polis olmak için uğraş vereceğim. Beni bu blogun dışında Facebook'da, ve Twitter'da bulabilirsiniz. İki servisi de pek sevmem ama onlarsızda yapamam.. bütün bunlar polis olmak için mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mekatronikten mezun olup polis olma fantazisi nedir ya,kesin o da araktır,başka başka yerlerden 1-2 cümle kesip yapıştırırken alakasız olmasına dikkat etmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 "ROFL" kısaltmasının icadına bu profil sebep olmuştu sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Trans said: mekatronikten mezun olup polis olma fantazisi nedir ya,kesin o da araktır,başka başka yerlerden 1-2 cümle kesip yapıştırırken alakasız olmasına dikkat etmemiştir 2 yıllık mekatronik yalnız mühendisliği değil. elektrikçiden pek de farklı muamele görmüyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2 yıllık mekatronikten sonra 4 yıllık fakülteye kapak atmak istiyo eleman,o yüzden diyorum :D ardından okulunu bitirip polis olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 İNSANLARIN HAYALLERİYLE DALGA GEÇMEYİN )))))))))))))))): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Adamla ortak favorilerimiz çıktı. Pearl Jam, Pink Floyd, Breaking Bad. Nerede benim harakiri kılıcım, söyleyin. Birde bu var. Dj Serkan http://www.youtube.com/watch?v=VDxFKsZMSFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Deathblade said: Adamla ortak favorilerimiz çıktı. Pearl Jam, Pink Floyd, Breaking Bad. oha aynı lan abi üçümüz aynı adam olabiliriz bence yanyana kimse görmediyse bizi, bu hala mümkün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Adam profilini güncellemiş galiba. ------------------------------------------ Bu Profile Ekşi Sözlük veya Paticik Forumdan Ulaştıysan Oku:http://serkanturkel.blogspot.com/2011/09/paticik-ve-eksik-sozluge.html Adam uploader, korkulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Çok komik bir çocuk gerçekten. Cahillik kötü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iyi bari arak kısımları olduğunu kabul etmiş :D bide nedense artık polis olmak istemiyo çocuk. lan pati ahalisi çocuğun şevkini kırmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 throine said: said: Herkese Merhabalar ben M.Serkan Turkel.Adana'da doğdum, şimdi İskenderun'da Mekatronik bölümünü okuyorum. İlk yılımı geride bıraktım. Ekim'de 2.sınıf derslerini alacağım. Bölümümü pek sevmesem de buradan mezun olup 4 yıllık bir fakülteye kapağı atıp hayalimdeki meslek olan Polis olmak için uğraş vereceğim. Beni bu blogun dışında Facebook'da, ve Twitter'da bulabilirsiniz. İki servisi de pek sevmem ama onlarsızda yapamam.. bütün bunlar polis olmak için mi? :( Polis kısmını silmiş. AHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 said: Paticik = Boş İnsanların Gereksiz Yorum Yaptığı Bi Site:).Kişinin Profili Kendine Sizene Bundan ? Madem Sevmedin Anasayfana Dönersin .. Facebook Profilime Önceden Yazdıgım Bilgiler Sadece Kişisel Ego Tatmin Amacıyla Yazdığım Bazı Şeylerdi ve Bilgisayara İlgim Oldugundan Maksat Dışardan Bakıldıgında Hoş Bir Profil Göstermekti Tek Amacım.Yazdıgım Kişisel Özelliklerim Badoo'dan Alıntıydı.Özellikle Yazmadım :@ Üstüne Gidilecek Bir Konu Degil.Ekşi şikayet edildi! Bu Şekilde Birşeyler Yapmaya Çalışan Biryerlerden Başlamaya Çalışan Milyonlarca Genç Var :) Galiba Bu Sefer Piyango Bana Vurdu .:) Bizimkisi Hobi veya Bişeylerle Uğraşma Çabası.Bu Yazıların Paticik ve ekşide Kalıp Kalmaması Pekde Umrumda Değil Açıkcası:) Birazda ünlü olmak gerek :)).. insan bişeyler editleyerek biryerlere ulaşabilir.Ama bunu deneme yanılma yöntemiyle bazı hazır calısmaları deneyerek ulaşır veya ögrenir bazı şeyleri.hata yapmış olabilirm.bunu kabul ediyorum fakat daha fazla üstüne gitmeyin lütfen.Linkler artık çalışmıyor zaten.:) asdadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar