Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yürüdüğün yola da anayasa döşersiniz artık seneye!
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yol döşeyeceksiniz, neye bakıyorsunuz? İmar planına. Al sana idare hukuku. Üstünüzdeyim her şekilde, hiç kaşınmayın zaaaa Her şeyiniz mevzuata bağlı oğlum.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lan deli etmeyin beni onca ezberlediğiniz şeyden daha kolay ezberlesmesi. bilmem ne imar kanunun hatırlıyon da bunu hatırlamıyon mu çemberin çevresi = 2*(çemberin yarı çapı)*pi dairenin alanı = çemberin yarı çapı'nın karesi*pi
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ikipire ve pirekare daha unutmadık!!1
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Abi şu yanlış anlaşılmayı da kıralım artık, ezber diye bir şey yok hukukta lan nasıl ezberleyeyim o kadar şeyi sdfg.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ulen sanki diferansiyel denklemlerin power series ile cozumlerini ogrenin istedik. Alti ustu pi'nin anlamini bilin istiyoruz. Bari ardeth'i kirmayin da tamam ogrendik diyin. Ayiptir ya.
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hukuta ezber yok mu. mantığını mı kavrıyosun abi nası oluyo
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Şurada Sina'yı üzüyorsunuz ya vallahi yanacaksınız cayır cayır.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ayrıca ben mesela adam vurursam nefsi müdafa yok planlı cinayet falan bunları biliyorum, siz de pi'yi bilin nolucak!
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 fede said: hukuta ezber yok mu. mantığını mı kavrıyosun abi nası oluyo Mantigi yok da ezberlemeyi beceremedikleri icin yasalar ellerinde giriyorlar.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Abi pirekareyi biliyorum tabii ki, sadece lise sonrası geçen 7 senede hiç acil bir durum olmadı "bu dairenin alanını bulmalıyım!!! " şeklinde. Yoksa kaba saba bir bilgim var tabii ki. Baksam yarım saatte lise matematiğini geometrisini hatırlarım zaten direkt. Yani umuyorum, ALES geliyor sarsılarak zira.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Holy said: ayrıca ben mesela adam vurursam nefsi müdafa yok planlı cinayet falan bunları biliyorum, siz de pi'yi bilin nolucak! Abi gecen donem muhendisler icin hukuk dersini aldim(zorunlu :(). Donemin ilk dersi pazartesi sabah 9. Kadin geldi boyle kucumseyen bakislarla, "her sey hukuk, hukuk bilmek zorundasiniz, hukuk bilmezseniz bir hicsiniz, bu okula kaydoldunuz o da hukuk, ben size syllabus veriorum o da hukuk, hukuk allahtir, hukuk bismillah" falan diye basladi konusmaya. O sirada ciktim ben dersten ve direk drop ettim. Bu kadar konusup pi'yi bilmiyorlar, wtf man?
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Çıkartıp silahı vuracaktın. "Bu da bilim" diyecektin. Sonra hukukla başın belaya girecekti ama olsun sdfsdg
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Griswold said: Abi pirekareyi biliyorum tabii ki, sadece lise sonrası geçen 7 senede hiç acil bir durum olmadı "bu dairenin alanını bulmalıyım!!! " şeklinde. Yoksa kaba saba bir bilgim var tabii ki. Baksam yarım saatte lise matematiğini geometrisini hatırlarım zaten direkt. Yani umuyorum, ALES geliyor sarsılarak zira. tamam abi bunu istedim sadece pi ile çemberin bir alakası olduğunu bilin istedim bu konudan sonra unutan carl sagan gibi olsun
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 oo büyük beddua. 4. boyuta geçmekle tehdit etti resmen.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Deacon said: Abi gecen donem muhendisler icin hukuk dersini aldim(zorunlu :(). Donemin ilk dersi pazartesi sabah 9. Kadin geldi boyle kucumseyen bakislarla, "her sey hukuk, hukuk bilmek zorundasiniz, hukuk bilmezseniz bir hicsiniz, bu okula kaydoldunuz o da hukuk, ben size syllabus veriorum o da hukuk, hukuk allahtir, hukuk bismillah" falan diye basladi konusmaya. O sirada ciktim ben dersten ve direk drop ettim. Hukuk bölümünde hukuk dersi vermeye yetemiyorsa falandır belki, bilemedim sdf. Gereksizmiş baya ama. Ayrıca anlatacağı da olsa olsa iş hukuku baya basitleştirilmiş olarak, mühendislik okuyan adamın işi düşünce kitabını (hukuk dışı bölümlerde okuyanlar için olanlarından tabi) açıp baktığında anlamayacağı bir şey de değil açıkçası iş hukuku.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 MADBOY said: Sina kutun dolu temizle. yemin ediyorum 99 tanesi Re: mesajı biri de cüceden ya bıktım kardeşim bu Re:lerden
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aha ben de griswold'a pm attim megersem quote yapmismis. Of gece gece.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ardeth said: MADBOY said: Sina kutun dolu temizle. yemin ediyorum 99 tanesi Re: mesajı biri de cüceden ya bıktım kardeşim bu Re:lerden
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_gMC0WgZqdlA/S7TSLqtqUbI/AAAAAAAAAyo/S4_GkSVEDcs/s1600/fuuu.png
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şöyle dragbox ile bütün re:'leri toplu silebilsek. shining finger'ın cep inbox gibi öm kutusu.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ardeth said: MADBOY said: Sina kutun dolu temizle. yemin ediyorum 99 tanesi Re: mesajı biri de cüceden ya bıktım kardeşim bu Re:lerden :E
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ha doğru lan alıntılanınca öm atıyor di mi.
Öne çıkan mesajlar