Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 AHAHAHAHAHHA adam helal olsun yapımcılara falan demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi her dizide yapıyorlar, adına da sponsorluk deniyor diye sağolun, bana ayar çekmişsiniz ve hatta reyou bütün milleti toplatmış,alkışlatmış beni... ama ben diğer diziler de bu kadar bariz bir sponsorluk görmedim, varsa söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 var alayinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Red said: AHAHAHAHAHHA adam helal olsun yapımcılara falan demiş ya ne diyeyim olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aquila said: var alayinda. -allah yok(ya da var). -nereden biliyon? -yok(ya da var) işte. veya -türkiye dünyanın en güçlü ilk 10 ülkesinden biri. -nasıl? -öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UBZHcC8QIcM eh be arattiniz benide; cetintas abi, 2.02 ye zoom yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kıvanç ın tip kaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben diğer dizilerde reklam yok demiyorum ki.çocuklar duymasın da 1-2 hafta üst üste bariz coca cola reklamı yapıldı. benim burada iddia ettiğim konu bu dizi başladığından beri artan bir şekilde dacia reklamının yapılması. yoksa şu iddiada bulunmuyorum:"aaa,ilk kez bu dizide gizli reklam yapıyorlar." neyse ya,film gargaraya gelmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ne var 2.02'de,merak ettim,o kadar izledim göremedim... reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=UBZHcC8QIcM eh be arattiniz benide; cetintas abi, 2.02 ye zoom yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 o bisey degil, kavak yellerinde dizinin icinde direk reklam cekiyolar, aa turkcell mi kullaniyosun, turkcell ne iyi, soyle tiriviri boyle rerore diye sohbetler donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hep de cemre bir şeyler duyuyor, görüyor öyle bitiyor bölümler. ne cemreymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hatun da hatun olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hakkaten bade işçil olmalıymış o rolde bu hatun ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hakkaten yaaa... ya şu mevzunun aynısını annem,babam,kardeşim,eşim ve ben söyleyip durduk diziyi izlerken. ulan ne şans var bazı insanlarda kardeşim? fizik: ortalama bile değil, güzellik: değil abi, yetenek: sıfır. ya nasıl böyle bir dizide başrollerden birini kapmış hatun?hayret yaa... hayır bilmiyorum bu sektörü de acaba,"abi ne iş olsa yaparım,yeter ki sabit işim olsun, sigortamı yapın, bir de sodekso isterim" mi diyor bu kız ve benzerleri de bu rolleri kapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kiz baya guzel, siz anten takin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bi tahmin hakki daha veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi genelde bu cast işlerinde genelleme yapmayayım da birkaç kişiye kuyruk sallamak gerekiyor diye biliyorum gene de milletin günahını almış olmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 casting couch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Son mesaja çok güldüm, belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aquila said: kiz baya guzel, siz anten takin. hatun bize pompalanan "aha şu guzel bunu sevcenız" lerden degil, doğal sade ve sağlıklı. gayet tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şu kıza güzel diyen dostlarım. yaratan biliyor ne kadar samimi olduğumu, keşke polonya'ya uçak kaldıracak ve o uçağı sizin gibi patidaşlarla dolduracak kadar zengin olsaydım. o zaman güzel ve güzellik kavramlarınız kökten değişirdi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kız güzel değil şirin olabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 polonyadakiler de nefes alıyor buradakiler de, pati için önemli olan kıstas nefes söz konusu nefesse gerisi teferruattır düşüncesi hakim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tipik türk kızı boy vucut v.s. güzel mi diyorsanız çetintaşa katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi daha güzel olabilir polonyalı arkadaşlar, ama bu hatun güzel. veyron çok güzel bir araba olabilir, ama a3'te güzel arabadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar