Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Güney (2011) - Kanal D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk defa bir türk dizisi izler oldum. güzel bir dizi ya bu, izlettiriyor 3 bölümdür valla.

kıvanç'a helal olsun yalnız, cidden hakkını veriyor rolün. iş çok romantiğe bağlamazsa izlerim herhalde daha uzun süre.
Mesaj tarihi:
Kıvancın kızla konusurken yuzune bakamaması detayı hosuma gitti. Behlulden sonra cidden baya ilerleme kaydetmiş rol yapabilme anlamında ve vucut yapma konusunda :P
Aynı ben ama biraz daha az yağlı.
Mesaj tarihi:
hoba...çok iyi son.

spo

kız rotayı 2. boyuta çevirdi...ee tabi güney-banu falan hikaye ...senelerin bastırılmış duyguları böylece çıktı ortaya.

Mesaj tarihi:
zengin cocuk cemreye tiklatir, cemre kotu yolar duser, sonra kuzey onu bu yoldan cikarir, zengin kiz guneyin azina sicar, guney derbeder olur, anne hastalanir, baba olur. ben kafamda bitirdim diziyi.
Mesaj tarihi:
zengin hatun da 2 dk'da nasıl kuzeye meyletti bi an, azıcık gaz versen direk döner kuzeye.

Serseri rolünü çok güzel yapıyor bu arada kıvanç, konuşmalar tripler falan on numerö.
Mesaj tarihi:
Çocuklar.
Geçen ay Dacia Duster almamın da etkisiyle bayağı bir algıda seçicilik durumum var ve evet...Kuzey-Güney dizisinde inanılmaz biçimde Dacia reklamı yapılıyor.Şu an verilmekte olunan bölümde bile şu ana kadar tespit ettiklerim:
-asker konvoyunda 3 dacia logan vardı
-taksi durduruyorlar,dacia taksi
-kaldırımın kenarında konuşmak için duruyorlar,beyaz dacia duster park etmiş

geçen haftalarda da fark etmiştim ama bu hafta abartmışlar durumu.
Helal diyorum DACIA'ya ve dolayısıyla RENAULT'ya ve tabii dizinin yapımcılarına.

WIN-WIN dedikleri bu olsa gerek.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Çocuklar.
Geçen ay Dacia Duster almamın da etkisiyle bayağı bir algıda seçicilik durumum var ve evet...Kuzey-Güney dizisinde inanılmaz biçimde Dacia reklamı yapılıyor.Şu an verilmekte olunan bölümde bile şu ana kadar tespit ettiklerim:
-asker konvoyunda 3 dacia logan vardı
-taksi durduruyorlar,dacia taksi
-kaldırımın kenarında konuşmak için duruyorlar,beyaz dacia duster park etmiş

geçen haftalarda da fark etmiştim ama bu hafta abartmışlar durumu.
Helal diyorum DACIA'ya ve dolayısıyla RENAULT'ya ve tabii dizinin yapımcılarına.

WIN-WIN dedikleri bu olsa gerek.

http://1.bp.blogspot.com/_Rs53-MPsJaI/TKLTSF_pCqI/AAAAAAAASCk/WPi-G00q640/s1600/applause.jpg
  • Yeni Oluştur...