TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ooooOOOo kız yamuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ilk defa bir türk dizisi izler oldum. güzel bir dizi ya bu, izlettiriyor 3 bölümdür valla. kıvanç'a helal olsun yalnız, cidden hakkını veriyor rolün. iş çok romantiğe bağlamazsa izlerim herhalde daha uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Kıvancın kızla konusurken yuzune bakamaması detayı hosuma gitti. Behlulden sonra cidden baya ilerleme kaydetmiş rol yapabilme anlamında ve vucut yapma konusunda :P Aynı ben ama biraz daha az yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bıraz yag iyidir, hem soğuktan korur hem gerektiğinde enrjidir, hemde yumruğun arkasına ağırlık olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hoba...çok iyi son. spo kız rotayı 2. boyuta çevirdi...ee tabi güney-banu falan hikaye ...senelerin bastırılmış duyguları böylece çıktı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 zengin cocuk cemreye tiklatir, cemre kotu yolar duser, sonra kuzey onu bu yoldan cikarir, zengin kiz guneyin azina sicar, guney derbeder olur, anne hastalanir, baba olur. ben kafamda bitirdim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 3some olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dizide çok az kız çok fazla erkek var, dizinin yolu yol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 3some turk aile yapisina uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şeyi unutmuşun,asıl kızın anası,dizide ki zengin baba'ya yazar/evlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 @ aquila e peki dövüş olayı nolcek? ben boksör olur falan diye düşünmüştüm, avrupaya açılır bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bi bok olmaz, dovusurken olumden filan donucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 knox said: şeyi unutmuşun,asıl kızın anası,dizide ki zengin baba'ya yazar/evlenir barbazel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bence...ölen çocuğun babası sıkar topuklarına kuzeyin,yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kuzey buyuk isler yapip hepsinin yuzune vurucak, ama once bi felaket yasamasi lazim, sonra aileyi dustukleri bataktan cikaricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Güney i oynayan benim yakın arkadaşımdı bir zaman ya, fb de arayayım dedim 50 tane buğra gülsoy var, varsa tanıyan bilen, bi telefon falan atsın öm den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 onun yok ,eşinin var(akrabamız) ama vermem telini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 iyi oynuyo o, rep verdim, iletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 söyleyin zengin kıza yanaşsın sallasın diğerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 buğra gülsoy..mimarmış yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 zengin hatun da 2 dk'da nasıl kuzeye meyletti bi an, azıcık gaz versen direk döner kuzeye. Serseri rolünü çok güzel yapıyor bu arada kıvanç, konuşmalar tripler falan on numerö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Çocuklar. Geçen ay Dacia Duster almamın da etkisiyle bayağı bir algıda seçicilik durumum var ve evet...Kuzey-Güney dizisinde inanılmaz biçimde Dacia reklamı yapılıyor.Şu an verilmekte olunan bölümde bile şu ana kadar tespit ettiklerim: -asker konvoyunda 3 dacia logan vardı -taksi durduruyorlar,dacia taksi -kaldırımın kenarında konuşmak için duruyorlar,beyaz dacia duster park etmiş geçen haftalarda da fark etmiştim ama bu hafta abartmışlar durumu. Helal diyorum DACIA'ya ve dolayısıyla RENAULT'ya ve tabii dizinin yapımcılarına. WIN-WIN dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bunu her dizide yapıyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sponsorluk deniyo ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cetintas said: Çocuklar. Geçen ay Dacia Duster almamın da etkisiyle bayağı bir algıda seçicilik durumum var ve evet...Kuzey-Güney dizisinde inanılmaz biçimde Dacia reklamı yapılıyor.Şu an verilmekte olunan bölümde bile şu ana kadar tespit ettiklerim: -asker konvoyunda 3 dacia logan vardı -taksi durduruyorlar,dacia taksi -kaldırımın kenarında konuşmak için duruyorlar,beyaz dacia duster park etmiş geçen haftalarda da fark etmiştim ama bu hafta abartmışlar durumu. Helal diyorum DACIA'ya ve dolayısıyla RENAULT'ya ve tabii dizinin yapımcılarına. WIN-WIN dedikleri bu olsa gerek. http://1.bp.blogspot.com/_Rs53-MPsJaI/TKLTSF_pCqI/AAAAAAAASCk/WPi-G00q640/s1600/applause.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar