Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kitlelere ulaşmalı kadının mimikleri çok komik hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Handan hanıma acıdım valla ya, kadın bu sefer harbi haklı. Simay'ı sokakta görsem azına azına vururum döner tekmeyi yılaaaaannn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu sami simayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Tek başına film gibi bölüm yapmışlar valla, Cemre de fena asılıyor lol Güney'in köşeden ajan gibi izleyişi ahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 güneyin kolon arkası dikilişisdafasdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ilk defa bu bolümü izledim bi 20dk falan bu simay çok iyi ya.tam bir şeytan severim öylesini sdfs matmazel baya iyi oynuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gene pillarin arkasina saklanip los yaparak bitti lan bolum, guney orda mana doldurup saldirir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 göğüs çeneden başlayan kız kuzeye verdi mi? güney niye los'lıyor bu zeynep neden saçlarını siyaha boyattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 simaya yılaaan diyip saldırasım var ahahah matmazel yargıladı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 izlediyseniz şu hediye olayı ne matmazel dedi ya kıza dayanamadım verdim hediyeni kuzeye diye. bilen biri anlatıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 cemre kuzeye hediye almış, bağlama. matmazel gördü "bu ne kız" dedi cemre dedi ki "eöö zeynep almış kuzeye" matmazel dedi "heaa." matmazel attı bunu short term memoriye. matmazel kuzeyi gördü matmazel evde kuzey kapının önünde matmazel cemreye dedi "git zeynebin aldığı hediyeyi getir" cemrenin suratı asıldı ama çok güzeldi cemre yine de. bayaa bi güzeldi cemre yani. sonra o sırada tuvalate kadar gittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 meh. hediye neymiş bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yılbaşında cemre kuzeye bağlama almıştı. alilerde veremedi. evde dolaba koydu o gece veremeyince. sonra matmazel hediyeyi görüp bu ne diye sorunca ben kuzeye aldım diyemedi cemre. o yüzden zeynebin kuzeye hediyesi dedi. annesi de verdirdi işte zorla. edi:ginaly speed hack yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 haa bağlama kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ee psikolojik analzi yapmamaışsınız annesi aslında anladı daha önceden cemrenin hediyesi olduğunu kuşkusunu gidermek, cemrenin kuzeye varmasını engellemek ve gıcıklık olsun diye git getir hediyeyi dedi cemre de benim hediyemdi bu diye ağlaya ağlaya annesinin yanında kuzeye ilgisini belli etmemek için vermek zorunda kaldı böyle olunca gülten hanım ın kuşkuları dağıldı tabi hediyeyle ilgili zeynep ten son bir kez teyid alıp içine rahatlatmak istedi sonra kakao içtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kakao sahnesinde yakaladım ben de. ee orda anladı o zaman cemrenin olduğunu hediyenin. ne zekiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://img.gecce.com/Genel/2011/12/28/kivanclogolu1jpg-092329439.jpg kuzey yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 simay la banu çok yalnız kaldılar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 six pack six pack six pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yuru be cemre reyiz! agzin bal yesin emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yılaaaaannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 guzelmi lan dizi ilk bolumunu seyredip birakmistim en son bunlardan biri digeri icin hapis yatmisti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 dizi cidden iyi, ben en son ne zaman Türk dizisi izlediğimi hatırlamıyom ama bunu takip eder oldum yıllar sonra Bu arada Simay önüne geleni tehdit ediyor, sokakta görsem uçan tekme atabilirim karıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kaypak güney ya, helal cemreye oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 güzelim dizi rozalinda oldu behlül kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar