napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yanlız dizi gitgide konu kısırlığına doğru gidiyor,kıvançın serseri oyunculuğunu beğendiğim için izliyordum ama sanırım bu gidişle pek devam edemiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 naz ağzından öpmüş kıvançı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kıvanç "harbi" oyuncu olmuş yalnız bunu gözlemledim adam gerçekten öğrenmiş ve oynuyor. Kenan imirzalioğlu'ndan bile iyi bence. Gerçi ondan da bir diş sıkma hareketini kapmış sinirlendiği sahnelerde çeneyi şişiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 gel behzat abim gelll!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 maserati akiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mersi Şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ne demek, o senin guzelligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aquila said: napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim. ahahah abi yemin ediyorum, şu diziyi bi kere izledim izlerkende ya ben bu kızı nerden tanıyorum nerden çıkarıcam dedim aahahahhahah sabah sabah yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Agmahan said: Yanlız dizi gitgide konu kısırlığına doğru gidiyor,kıvançın serseri oyunculuğunu beğendiğim için izliyordum ama sanırım bu gidişle pek devam edemiyeceğim konu kisirligi olmaz, senaryo belli http://www.imdb.com/title/tt0074048/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o 9 bölümlük dizi bizimki en az 60 bölüm olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ulan sanki en baştan çok matah bir diziymiş gibi "Olmamış, beenmedim, tıkandılar" diyosunuz ya sdaf daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gosser said: aquila said: napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim. ahahah abi yemin ediyorum, şu diziyi bi kere izledim izlerkende ya ben bu kızı nerden tanıyorum nerden çıkarıcam dedim aahahahhahah sabah sabah yarıldım ya Bana benzettin yani kızı öyle mi? Emin olmak için sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok, bana benzetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sen de benzemiyo diilsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 e güzel güzele benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Kızı ilk bölümlerde tutmamıştım ama güzelmiş allah için. Ama o aptağl ve gerizekağğğğlı diyişi fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kızın sesi kızın annesi lan evlat katili resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi kere de farklı bitsin şu dizi.. güneye de helal olsun, zengin hoş hatun işte, napcak diğerini.. zamanında kıymetini bilemedik biz bunların, şimdi filmlerde görünce salakmısın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bu bölüm de iyi oynamışım vallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dans ederkenki bakışlar, arabadaki tripler çok yalandı ama bi daa olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ay bilmiyorum izlemedim, iyi oynadığımı varsayıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 simaysın değil mi sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar