napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar.
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yanlız dizi gitgide konu kısırlığına doğru gidiyor,kıvançın serseri oyunculuğunu beğendiğim için izliyordum ama sanırım bu gidişle pek devam edemiyeceğim
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kıvanç "harbi" oyuncu olmuş yalnız bunu gözlemledim adam gerçekten öğrenmiş ve oynuyor. Kenan imirzalioğlu'ndan bile iyi bence. Gerçi ondan da bir diş sıkma hareketini kapmış sinirlendiği sahnelerde çeneyi şişiriyor.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aquila said: napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim. ahahah abi yemin ediyorum, şu diziyi bi kere izledim izlerkende ya ben bu kızı nerden tanıyorum nerden çıkarıcam dedim aahahahhahah sabah sabah yarıldım ya
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Agmahan said: Yanlız dizi gitgide konu kısırlığına doğru gidiyor,kıvançın serseri oyunculuğunu beğendiğim için izliyordum ama sanırım bu gidişle pek devam edemiyeceğim konu kisirligi olmaz, senaryo belli http://www.imdb.com/title/tt0074048/
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o 9 bölümlük dizi bizimki en az 60 bölüm olur :D
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ulan sanki en baştan çok matah bir diziymiş gibi "Olmamış, beenmedim, tıkandılar" diyosunuz ya sdaf daha ne diyim.
napae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gosser said: aquila said: napae said: Alın ve burun benziyo biraz galiba o kadar. cok guzel oynuyosun naz, tebrik ederim. ahahah abi yemin ediyorum, şu diziyi bi kere izledim izlerkende ya ben bu kızı nerden tanıyorum nerden çıkarıcam dedim aahahahhahah sabah sabah yarıldım ya Bana benzettin yani kızı öyle mi? Emin olmak için sorayım dedim.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Kızı ilk bölümlerde tutmamıştım ama güzelmiş allah için. Ama o aptağl ve gerizekağğğğlı diyişi fail
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kızın sesi kızın annesi lan evlat katili resmen
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi kere de farklı bitsin şu dizi.. güneye de helal olsun, zengin hoş hatun işte, napcak diğerini.. zamanında kıymetini bilemedik biz bunların, şimdi filmlerde görünce salakmısın diyorum
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dans ederkenki bakışlar, arabadaki tripler çok yalandı ama bi daa olmasın
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ay bilmiyorum izlemedim, iyi oynadığımı varsayıyorum sadece.
Öne çıkan mesajlar