Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Başbakan açıkladığına göre yasa çıktı demek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dreagloth said: Evet, benim duyduğum, yasa çıkışından sonraki 6 ay içinde 30`dan gün alanlar yararlanabilecek. Ocak`ta yürürlüğe kondu diyelim, 83 Hazirzan`a kadar yararlanabilir teorik olarak. "....gelelim bedelli askerliğe. fiili askerlik hizmetine başlamamış, 30 yaşından gün almış olanlar, bu kanunun yürürlüğe girdiği andan itibaren, bedelli askerliğe hak kazanacaktır. kanun resmi gazetede yayınlandığı günden sonra altı ay içinde, 30 bn tl'yi, yarısını başvuru sırasında yarısını sonra ödemek suretiyle askerlik eğitimi yapmış sayılacaklar. 21 gün temel eğitime katılmayacaklar...." rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 30 cokmus be tuh neyse artik bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dreagloth said: Yanlış anlaşılma olmasın: 30 dan gün almak demek, 29`u bitirmiş olmak demek. 82`liler yararlanabiliyor, artı 6 ay içinde 29`u bitirenler de faydalanabilecek sanırım. 6 ay içinde dolduranlar olmuyor. tayyipin cümlesi: "resmi gazetede yayınlandığı gün 30undan gün almış olanlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Evet açıklamaya göre olmuyor, üzgünüm 83 lüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayırlı uğurlu olsun kullanabileceklere, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: Başbakan açıkladığına göre yasa çıktı demek değil mi? yani artik resmi gazate falan olmasin adamin laf agizdan ciktiysa tmm ahkshj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 time vurdumu ki di said: i summon thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Resmi gazetede yarın çıkar anlamında diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: Başbakan açıkladığına göre yasa çıktı demek değil mi? bedelli askerlik yasaları meclis görüşmesi ve oylaması olmadan çıkmıyor. en azından geçmiştekilerin hepsi böyle çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Czentovic said: Absolut said: Başbakan açıkladığına göre yasa çıktı demek değil mi? yani artik resmi gazate falan olmasin adamin laf agizdan ciktiysa tmm ahkshj Konumu itibariyle ağzından çıkana - en azından bu tarz şeylerde - dikkat edeceği için, "aman bi yanlışlık oldu öle deilmiş o" diyemeyeceği için öyle olduğunu söylüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ikinci el oto fiyatlari duser. araba alacaklar kovalayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masquerade said: ikinci el oto fiyatlari duser. araba alacaklar kovalayin. Ahaha aynısını düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bakanlar kurulundan cikiyor bedelli diye biliyorum ve RTE o onayi aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ahahah bedelli tutmadı beni bedelli parasını arabaya yatırayım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masquerade said: 27,28 ve 29 lara cok gecmis olsun. AHAHAHAHA. 29lar kurtarıyo, 30dan gün almış olmak yetiyo 2 sene aşağı çeksinler ben de kurtarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 30yasindan gun almis demek dogdugubdan beri 30 yil gecmis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bakanlar kurulu kararıyla çıkarabiliyorlarsa bugün yarın yayımlanır resmi gazetede o zaman, geciktirmezler bu kadar detaylı duyurduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Buyuk ihtimal yarin veya cuma resmi gazetede cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: 30yasindan gun almis demek dogdugubdan beri 30 yil gecmis demektir. yok yahu, 30 yaşından gün almak demek 29 yaşını tamamlamış 30. yılını sürüyor demek? Bunca zamandır hep öyle bildim ben en azından? 30 yıl bitince 30 yaşında oluyorsun işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 29undan gün almış olursun senin dediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi gün almış gün vermiş ulan sosyalciler, hukukçular ne salak adamlar yahu. anca laf oyunu yapsınlar işte. desene sen 1.1.82 veya 83 diye. muhteşem bi ülkede sosyalci, ea'cı diye bişi olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ahahah harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yaş problemi terk çıktı patinin yarısı Ben 01.01.85 doğumluysam 01.02.85'te 1 yaşımdan 1 ay gün almış oluyorum. 01.01.86'da da 1 yaşımı bitirmiş oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Abso, doğdoğumuzda yaşımız olmuyor abi, 0. 0-1 den sonra 1 yaşında oluyoruz, 1 yıl yaşamız oluyoruz. 29-30 arası 29 oluyoruz, 30 yıl yaşamış oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar