Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Migros suda ton baligi. Migros kartiniz varsa iki buyuk kutu 4,50tl. 27gr protein sifira yakin yag karb var. Aklinizda olsun. 2 yumurta kirip icine biraz baharatla goturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 jack 3d dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Killer said: jack 3d dedim Kaynadi mi arada yine? :) Preworkout urunu abi. Idmanda duz duvara tirmanma hissi yaratiyor iste. En cok tutulanlardan bitanesi. Kanuni surekli kullaniyor mesela. Seveni cok. Kuvvetli pwo karisimi, dusunuyosan bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://img.burak.cc/u/3b53ab_fotograf_(11).JPG 150TL peşin aldım. Aletin kendisinin 160 tl olduğu düşünülürse mmmmm nice :D Bu creatine antremandan 10 dakka önce al dedi adam. Doğrumudur nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Idmandan 30-45dk once biraz meyve suyuyla (portakal greyfurt citrusgiller haric) 1 tepeleme cay kasigi, ayni porsiyonda bir kerede idmandan sonra. Off gunlerde de gunde yine 2 defa yeterli. Off gunler tek kasik da alabilirsin. Duzenli kullanmaya ozen goster cunku kas saturasyonu olusunca korumak gerek. 2 alip 3 gun birakirsan devamli ayni etkiyi gostermeyebilir. Bu arada protein7 den mi siparis ettin? Bana da shaker lazim. Gnc den aliyoruz proteinleri yaninda bisey verdikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Killer said: JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl preworkout. canavar. çok iyi. ama stim dick sıkıntısı yaratabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Perfectionist said: Bu arada protein7 den mi siparis ettin? Bana da shaker lazim. Gnc den aliyoruz proteinleri yaninda bisey verdikleri yok. Sipraiş etmedim direk taksim subesinden elden aldım. Protein+creatine 175tl, nakite 150 ye bıraktı. Üzerine 2 kutu tatlandırıcı, kafein içeceği ve shaker verdi. İsteğe göre eldiven havlu falanda veriyor. Shakerın şeffaf olmaması biraz sıkıntı belki ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Çay kaşığı dediğin tatlı kaşığı olmasın? Spordan sonra wheyle birlikte bir tatlı kaşığı alıyorum. Whey çok arttırmıyor insülini, creatine i tam ememiyorum belki ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bir tepeleme, alabildigine full cay kasigi creatine ile bir tatli kasigi normal porsiyon ayni olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Creatine nin "Allahım sana gleiyorummm" gibi bir etkisi var mı yoksa psikolojik mi oldu bende ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yani olurda oyle inanilmaz bir patlama yapmaz herhalde :) iyidir creatine guc guvvet verir. Devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 clifff said: Killer said: JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl preworkout. canavar. çok iyi. ama stim dick sıkıntısı yaratabiliyo. paso havada geziyosun yani. benim facebookta bi adam var yurtdışından getiriyo heralde. 100 tl işte. bi arkadaş orj değildri falan dedi de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 samaella said: http://img.burak.cc/u/3b53ab_fotograf_(11).JPG 150TL peşin aldım. Aletin kendisinin 160 tl olduğu düşünülürse mmmmm nice :D Bu creatine antremandan 10 dakka önce al dedi adam. Doğrumudur nedir olay ? 150ye iyi almışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi dediğin gibi olsa sıkıntı olmaz, kimse şikayet etmez bence. hem de adı stickdick falan olurdu en kötü. bu daha çok melty man olsa gerek http://www.youtube.com/watch?v=bs1zz4zZhdM http://www.youtube.com/watch?v=tKACWLAuiHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Stimdick iyi birsey degil tabi ki. Stick gibi isteyen yohimbine alsin. :) bazisinda fena dikiyormus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 samaella hayırlı olsun bende o şekilde aldıydım işte protein tozunu sattım burdan. creatine i kullanmaya başlıcam salona başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Valla işte fiyatı düşürüp üzerine hiç düşünmeden hediye verilebiliniyorsa kar marju baya var demek ki :) Çilekli muzlu aldım wheyi. Suyla karıştırınca biraz soft ama sütle karıştırınca baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bende bu whey gold standart protein aldım. bunu ne zaman kullanmak lazım. sabah/akşam?, spordan sonra? bide 76 kiloyum kaç ölçek kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Killer said: JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl 2 tane marine ölmedi mi bundan, yasak demişti biri sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Glucosamine sulfate ve MSM. dizimdeki kıkırdağı mefta ettiğim için tedavi süresinde destek olarak verildi. verilirken "geçerliliği tartışmalı. ben tavsiye ediyorum. kullanmak sana kalmış" denilerek verildi. baktım, 2saattir bi sürü çalışma okudum işe yarar gibi duruyor sakatlıklar için. kullanmış olan var mı? bu bana neden uyku yaptı ki? yazmıyor öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Belki tamirat isteği oluşmuştur vücudunda ondan uyumak istemişindir. Bilemiyorum tamamen salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Glucosamine icin genelde geri donusler olumlu. Cok arastirmadim sahsen ama cevremde kullananlardan ve okudugum yorumlardan dolayi kanaatim bu yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ilk ayı bitirince ben de yazarım zaten bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Killer said: clifff said: Killer said: JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl preworkout. canavar. çok iyi. ama stim dick sıkıntısı yaratabiliyo. paso havada geziyosun yani. benim facebookta bi adam var yurtdışından getiriyo heralde. 100 tl işte. bi arkadaş orj değildri falan dedi de bilemedim yok havada gezmiyorsun, hic gezemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahahah vucut havada geziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar