Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Stringray said:

Black_Hand said:

ocak başından beri haftalık ölçüyorum. göbekten (tam göbek deliğinin üstünden ölçüyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama) 11cm inceldim, 9 kilo verdim ayrıca. kademeli incelme oldu o güzel oldu, her hafta 0.5 - 1 kg / 0.3 - 0.9 cm gitti. ha bana hiç 11cm incelmiş gelmiyorum o da başka mesele gerçi sdfsd.

asıl merak ettiğim 3-4 cm / 4-5kg daha gitti diyelim (gittikçe zorlaşacak elbette, 5 ayı bulur büyük ihtimal diye düşünüyorum). abs görünmese bile çizgileri felan çıktı biraz ortaya. onu korumak için ağırlık / hiit devam mı etmek gerekiyor maintenance kcal ile? biraz ağzıma sıçılıyor da böyle, bugün çıkacaktım dışarı ama yorgunluktan uzanıyorum şu an evde.

Hiit ne kadar yapion agirliktan sonra?
Bir de ne yapiyorsun hiit olarak? Kosu, bisiklet mi
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

yüzüyorum. ama yüzme hiit yapmak için bayağı iyi yüzebilmek gerekiyor, nabzı yüksek tutabilmek zor yüzerken. havuza gidemediğim vakitlerde airbike. 15-20 dakika kadar yeterli.

yuzme guzel ya
havuz acilacak 10 gune tekrardan oraya yardiririm ben de sabahlari
o zaman kadar treadmill, eliptik takilayim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

abi getiren firmanin kendi icinde yonetim degisikligi var dediler bana etiler gnc ve metrocity gnc.

ama agustos sonu-eylule kadar her sorun cozulecek dediler.

gerisini bilmem.

baska balik yagi bilen varsa haber versin.
EFA S-1200 aldim. hediyeli paketi var. 1200un yanina kucuk dozajli olanini da veriyorlar

bi 1200 olnindan bi bu adet de kucuk olaninda aliyorum iste. midede cozuluyor ama efa-s.. gnc barsakta cozuldugu icin daha bi iyi diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...