Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ZMA yeni başlayanlar için gereklimi (çoğu yerde spor yapan yapmayan herkes tüketsin diyo) gereklisi ise ne kadar almalı? şundan sipariş verdim nispeten ucuz gibi http://www.supplementler.com/urun/hardline-zma-180-kapsul-759 günde 3 tablet diyor.newbie adama fazla gelmezmi ya 3 tablet?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Çinko ve magnezyum testosteron üretimine katkı sağlayan mineraller. Etkisi de aşırı minimaldir, çok gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hardline alma sakın. Ben çok pişmanım sende olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yohimbine napıyordu ki? kıkırdak için falan değlmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Stringray said: Black_Hand said: ocak başından beri haftalık ölçüyorum. göbekten (tam göbek deliğinin üstünden ölçüyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama) 11cm inceldim, 9 kilo verdim ayrıca. kademeli incelme oldu o güzel oldu, her hafta 0.5 - 1 kg / 0.3 - 0.9 cm gitti. ha bana hiç 11cm incelmiş gelmiyorum o da başka mesele gerçi sdfsd. asıl merak ettiğim 3-4 cm / 4-5kg daha gitti diyelim (gittikçe zorlaşacak elbette, 5 ayı bulur büyük ihtimal diye düşünüyorum). abs görünmese bile çizgileri felan çıktı biraz ortaya. onu korumak için ağırlık / hiit devam mı etmek gerekiyor maintenance kcal ile? biraz ağzıma sıçılıyor da böyle, bugün çıkacaktım dışarı ama yorgunluktan uzanıyorum şu an evde. Hiit ne kadar yapion agirliktan sonra? Bir de ne yapiyorsun hiit olarak? Kosu, bisiklet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yüzüyorum. ama yüzme hiit yapmak için bayağı iyi yüzebilmek gerekiyor, nabzı yüksek tutabilmek zor yüzerken. havuza gidemediğim vakitlerde airbike. 15-20 dakika kadar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 samaella said: yohimbine napıyordu ki? kıkırdak için falan değlmiydi o? Yağ yakıcı etkisi var yohimbinenin, bir çok termojenik içinde mevcut ama bizde taşikardiye yol açtığı gerekçesiyle yasaklandı. Bütün supplementlar da yohimbine çıkartılmış olarak satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Yohimbe su penis gelistiricilerin icinde olan zimbirti ya. L arginine yohimbe bark ginko biloba. Bu ucu standart zaten uzerine de amerikan ginseng dosuyolar. At basi gibi gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 l arginin yohimbine iyi de ginko ile gingseng ..i iih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Stringray said: yüzüyorum. ama yüzme hiit yapmak için bayağı iyi yüzebilmek gerekiyor, nabzı yüksek tutabilmek zor yüzerken. havuza gidemediğim vakitlerde airbike. 15-20 dakika kadar yeterli. yuzme guzel ya havuz acilacak 10 gune tekrardan oraya yardiririm ben de sabahlari o zaman kadar treadmill, eliptik takilayim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Esh said: Yohimbe su penis gelistiricilerin icinde olan zimbirti ya. L arginine yohimbe bark ginko biloba. Bu ucu standart zaten uzerine de amerikan ginseng dosuyolar. At basi gibi gezersin gunde 6sar tablet alalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Tasikardi garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 MY BODU IS READU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 adini duyunca bu kadar heyecan yapiyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 TASHUKARDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 peki yeni baslayana ne tavsiye edeesiniz bcaa,kreatin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Creatine ve balık yağı. O kadar. Makro limitini tutturamıyorsan da whey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hangi balik yagi? piyasada o kadar cok marka varki? solgar iyi gibi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ben gnc triple strength kullaniyorum. yaptirdigim sonuclarda iyi huylu kolestrol oranim gercekten iyi cikti. ama... AMA... evet amasi var.. gecen geldigimde GNC'lerde bu urunu bulamadim. tr'ye getiren firmanin bir sikintisi olmus sanirim agustos sonu gelir demislerdi. kontrol etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 GNC nin websitesine baktım dün protein tozu yok hiç stoklarında ne oldu acep -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi getiren firmanin kendi icinde yonetim degisikligi var dediler bana etiler gnc ve metrocity gnc. ama agustos sonu-eylule kadar her sorun cozulecek dediler. gerisini bilmem. baska balik yagi bilen varsa haber versin. EFA S-1200 aldim. hediyeli paketi var. 1200un yanina kucuk dozajli olanini da veriyorlar bi 1200 olnindan bi bu adet de kucuk olaninda aliyorum iste. midede cozuluyor ama efa-s.. gnc barsakta cozuldugu icin daha bi iyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kanyona da bakaydın bir. gelmişken çay kahve içerdin :D whey ve lcarnitin im geldi az önce umarım bok çıkmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 oha orada misin!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Dragonfire said: kanyona da bakaydın bir. gelmişken çay kahve içerdin :D whey ve lcarnitin im geldi az önce umarım bok çıkmazlar. kanyon gnc sensen haci ayir sen triple bana. 25gun sonra tr'deyim. heman gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hergün oradan geçiyorum mac e spora çıkyorum alakam yok adamlarla :D ama gel sen yine çayımızı kahvemizi içiririz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar