atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 whey+bcaa kullanıyorum ama hmb diye bisey duydum, bunun tutulmama sebebi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 şu balıkyağı vs konusunda baya kafam karıştı, iyisi doğrusunu kime güvenip alıcaz. gnc triple omega geliyor ama yandaki spor takviyesi satan eczane en iyisi x dir diyor triple omega ağırmetal ayrılştırılmasından geçmemiştir falan diyor bilemedim. şöyle karşılaştırmalı inceleyeceğimiz araştırıp hah şuymüş diyeceğimiz ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Dragonfire said: şu balıkyağı vs konusunda baya kafam karıştı, iyisi doğrusunu kime güvenip alıcaz. gnc triple omega geliyor ama yandaki spor takviyesi satan eczane en iyisi x dir diyor triple omega ağırmetal ayrılştırılmasından geçmemiştir falan diyor bilemedim. şöyle karşılaştırmalı inceleyeceğimiz araştırıp hah şuymüş diyeceğimiz ne olabilir? http://www.nutrasource.ca/ifos/consumer-reports/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bunlarin hepsinin tiriviri olduguna inaniyorum. Etinizi somonunuzu pilavinizi sebzenizi yeyin idmani da agir yapin tamam bitti gitti iste. Bulk isteyen cok yesin, define isteyen az yesin tamam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sahane ozet gecti hollanda elmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 elma sacmalamis. bcaa ile kazein i karistirip zenci hatun gotunden burnunuza cekeceksiniz. ha bunu yapacak kadar erkekseniz zaten agirlik magirlik kaldirmakla ugrasmazsiniz. degilseniz bilmem kac set basmaya devam la. belki size de duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Geçen markette gördüm. Hiç bar kullanmadım şimdiye kadar. Yerli malı galiba bu marka ama %100 doğal fln. yazmış güvenilir bir firmamı ? İçinde gluktoz şurubu,gdo'lu her hangi birşey yok yazıyor ama yerli oldumu ürün kafada bir soru işareti oluşuyor. İŞten cıkarken bir kaç tane tadım yerfıstıgı bar atıyorum maksat açlığı bastırsın spor öncesi belki kurtulurum dsaf http://uniq2go.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 onu bilmiyorum da şunlara bir bakabilirsin iyi gidiyorlar. aradolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Multivitamin ve omega3 var ayrıca dandik protein tozu mevcut. Şimdi kullanım şekli naısl olmalı yakında bcaa yada bcaa lı protein tozu ve l-carnatine de ekleyeceğim. DAha öncede sormuştumda bulamadım arama yardımcı olmadı. Multivitamin aç karnına protein spor sonrası bcaa spor sonrası l-carnatine spor öncesi balık yağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Son öğünün ve antrenmanın arasında çok ara varsa BCAA'i antrenman öncesi veya esnasında alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hacim, kas kazanımı için ek takviye almak istiyorum. Sizce tablet aminoasit alsam uygun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 creatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 biraz araştırdım da yanlış biliyormuşum. kreatin, glutamin, aminoasit mi alayım yoksa hepsini içeren protein tozu mu almak daha mantıklı olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Dragonfire said: Multivitamin ve omega3 var ayrıca dandik protein tozu mevcut. Şimdi kullanım şekli naısl olmalı yakında bcaa yada bcaa lı protein tozu ve l-carnatine de ekleyeceğim. DAha öncede sormuştumda bulamadım arama yardımcı olmadı. Multivitamin aç karnına protein spor sonrası bcaa spor sonrası l-carnatine spor öncesi balık yağı? balık yağı ve multi vitamin ana öğünlerden sonra, bcaa spor esnasında, diğerleri dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 lan olm bu fiyatlarla protein tozunun hiç mantığı kalmamış. hani hiç vakti olmayıp para savuran biriyseniz anca bi umut alıyonuz yazık lan size de alın hadi alın placebo falan olur bas glutamin, karnitini. aman dikkat et aç karna al öbürünü tok karna gece uyanıp al. boşa spor yapmış olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 üstteki mesajımdan sonra üşengeçlik ve tatlı isteğinden yine optimumun elini öptüm, özür dilerim whey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 CLA yı çok övdüler bana ya kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 clen'dir o cla değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 RamsesII said: CLA yı çok övdüler bana ya kafam karıştı 3-4 ay minimum düzenli kullanmayacaksan anlamı yok abi clanın. ha alıcam 1 sene ara vermicem dersen %10 fark yaratır en fazla sene sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 abi 3-4 ay kullanıp bırakırım, 1 sene kullanacağımı düşünmüyorum... Aslında thermogenic bir burner+CLA etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 %10 fark olur abi. olay mutfakta. vereceğin parayı daha güzel beslenmeye harcarsan yağlar uçar gider zaten. böyle şeyler genelde %11 yağ oranından %7'ye düşmeye çalışan adamlar için önemli. onlar da zaten supplement mupplement uğraşmaz clen vs girer. konu supplementler olunca işin gerçeği, protein ve creatine. bunar dışındakilerin gerisinin farkettireceği %5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 sağol sıkı kalçalı adam... ALmaya gerek yok bu açıklamalardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 10% az bi fark gibi bi algı yaratılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Geriye kalan yüzde 90ın yarısını yapamayacaklara fazla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 http://rippedbody.jp/wp-content/uploads/2015/07/The-Pyramid-Of-Nutrition-Priorities-v1.1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar