Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oha çok iyi sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 natural testo boost olayına falan bakıyodum sitede; At least one study has noted that men have higher testosterone levels when percieving the scent of an ovulating woman, relative to non-ovulating. HASKTR Be around attractive women and display power, perhaps have sex a lot. Just don't make the women sad or they'll sap your testoterone (crying females reduce testosterone[13]) Red would help as well; and none of what was just said is miraculously effective for muscle mass growth. ahahahaha abi site çok iyi bide ben bazen max denemelerinden önce açıp hatun resimlerine falan bakarım telefondan adamlar onu bile yazmış max squatın tekrar sayısını artırır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi feromon ya beni ben yapan. bi kadına gidip digerine gitmememin sebebi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 uykuyu baya derin incelemişler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 okucaktım üşendim tatava yapma en az 8 saat uyu geç diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben bu aralar 11 saat ortalamayla uyuyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Sevgili patiler, sadece "MusclePharm Combat" protein tozu kullanmış birisi olarak yeni aldığım "Optimum nutrition gold standard"ın kokusu ve görünüşünden dolayı acaba bozuk mu lan bu? şüphesine kapıldım. MP Combat'a göre birazcık daha nemli gibi geldi bana ve kokusu biraz daha keskin gibi sanki. Tadı konusunda bir şey diyemicem, kötü değil ama MP Combat kadar yoğun çikolatalı bir tadı da yok. ahanda "nem" olarak yorumladığım şeyin fotosu: Markadan markaya böyle bir fark olur mu sizce yoksa, bi sıkıntı var mı tozda? Not: ambalajın kapağının daha önce açılmadığından eminim. ambalajı bozulmamıştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sıkıntı yok görünürde tadı güzel rich chocolate ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 tatava yapma shake geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Benimki de topak topak olmus. Fakir oldugum icin azar azar karistirip iciyordum. Acinca zamanla bozuluyor bu nane demek ki. Ne kadar zamanda bitirmek lazim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Protein bitti. Markette hep Fast firmasinin urunleri var. Kotu diyorlar. Su sayfadan siparis vermeyi dusunuyorum. Bildik bir tavsiye marka var mi? Yalniz creatin var bende ayrica karistiriyorum. Bcaa vitamin de var spordan once iciyorum. http://www.bodyvision.ee/eng/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin.html?dir=asc&limit=144&order=price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.bodyvision.ee/eng/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin/100-whey-gold-standard.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Saolasin. Bu dikkatimi cekmisti ama digerlerinden pahali diye ucuz uyduruk bisey alacaktim. Tekrar okudum simdi en iyi bu sanirim, bunu alayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Kilo almak için protein tozu yerine sporla beraber gainer kullanmaya karar verdim. Dymatize Elite Mass Gainer diye bir gainer buldum araştırdığım kadarıyla en iyilerindenmiş ama Türkiye'de satılmıyormuş sanırım. Hangi gainer daha iyidir bilen var mı? Tad da çok önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Buraya koyayim bari http://www.yerlihaber.com.tr/guncel/olum-spor-salonunda-yakaladi-h30061.html Tr de satilmayan new formula hydroxycut, lipo 6 ve yuksek miktarda efedrin kullanmis. sonuc kalp krizinden oluyor linkte video var. Bu arkadas overdose yapmis direk ama yine de bunlar gibi thermogenic stimulantlari kullanirken dikkat etmek lazim. hizli yag yakicam derken bok yoluna gitmek var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ya on whey de topaklanma oluyo biraz. karıştırırken bile biraz özen göstermek lazım. muscletech ultra isolate kullandığım zaman farkettim çok daha çabuk dağılıyo bu. Bu arada 1kg ve fiyatı pahalı olmasına rağmen 3. yü aldım çok memnunum. Tek ölçekte 30gr protein olmasındanmıdır başka sebeplerden mi bilmiyorum ama çok daha iyi gelişim kaydettiğimi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Shaker'ın yok mu? Ben ikinci BİDON'a geçtim ON'de, hiç topaklanma olmadı shaker'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 valla bende kaç tane kutu bitirdim on whey hiç topaklanma olmadı caseninde oluyor sadece biraz o da sırf sütle karıştırırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 beyler bunu alcam önerir misiniz? Musclepharm combat im bitmek üzere http://www.protein7.com/index.php?page=paket_detay&baslik=xpro-nutrition-whey-complex-2280-gr-5-lbs-blender-bottle-shaker&paketId=45#.U3ihwvmSx8E Bir de şu tarz ufak shaker nerde bulabilirim? Fitness sitelerinin hiç birinde bulamadım, GNC de var gibi ama dandik. BB.com'dan direk getirebiliyor muyuz ekipmanlar gümrüğe takılıyor mu? http://www.bodybuilding.com/store/blenderbottle/blenderbottle.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben de onu merak ediyorum. Termo alacağım ama 3-4 kat fark ediyor fiyatlar. Yurtdışından supplement sipariş etsek 30-40 dolara, gümrük durumu ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nekro said: Buraya koyayim bari http://www.yerlihaber.com.tr/guncel/olum-spor-salonunda-yakaladi-h30061.html Tr de satilmayan new formula hydroxycut, lipo 6 ve yuksek miktarda efedrin kullanmis. sonuc kalp krizinden oluyor linkte video var. Bu arkadas overdose yapmis direk ama yine de bunlar gibi thermogenic stimulantlari kullanirken dikkat etmek lazim. hizli yag yakicam derken bok yoluna gitmek var iste. duzgun kullanirsan bir bok olmuyor ama aratirdigima gore bunyeden bunyeye cok degisiyormus etkileri etkisi var mi ondanda emin degilim yogun spor yaparken kullanmistim cak kafeini spordan once ayni bok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Çak kafeini içine karabiber dök, üstüne yeşilçay em, duvarı yala aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mantikli aksama deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 jacabo said: mantikli aksama deniyim adsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bunu icmeyeli baslayali sivilce sorunu basladi bende. Tabi tam emin degilim bundan dolayi mi acaba? http://www.bodyvision.ee/media/catalog/product/cache/10/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/n/on_100_gold_standard_whey_2_27kg_3.jpg http://www.bodyvision.ee/eng/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin/100-whey-gold-standard.html Cikolatadan dolayi falan mi acaba? Bir de omega 3 balik yagi kapsulleri iciyorum sabahlari, onceki kapsuller kucuktu, bitince yeni aldim ama bunlar nerdeyse iki kati oncekilerin. Acaba yag mi fazla geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar