Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
l-carnitinin placebo mu gerçek mi olduğu her yerde tartışılyıor. Pati ahalisi ne düşünüyor bu konuda?

beast mode on beyler.
Saygılar,
elma
Mesaj tarihi:
Killer said:

beyler herkes sakin olsun

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1545914_609323972455354_692624924_n.jpg

amerikada cok komik gnc misal.
adamlara gidiyorsun sunu istiyorum diyorsun.
"Bunu al herkesin aldigi bu."
4 farkli gnc gittim hepsi ayni kalibi kullandi direk ahahahahah
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

bende baya farkediyor ozellikle kondisyon acisindan.
Bide guzel commitment oluyor. Isten cikarken atinca ister istemez gidiyorsun spora

Bence de. İnsanların çoğu placebo falan diyo ama etkisi bariz. Hem 1 saat kardiyoda ter ve dinçlik açısından farkediyor hem üstüne 1 saat hardcore ağırlık yaptıktan sonra bile sanki o gün hiç spor yapmamışım gibi yorgunluk hissini önlüyor. Ofisten çıkarken shot atar gibi atıyorum ben bi ölçek sıvı sonra koş salona =)

Viepower'ın 3300 mg shot ını denedim bi kere, resmen uçurdu attığım ter 2 katına çıktı ve hiç zorlanmadım yorgunluk olmadı spor sırasında. Genelde 2000 mg alıyorum.
Mesaj tarihi:
elma said:

Viepower'ın 3300 mg shot ını denedim bi kere, resmen uçurdu attığım ter 2 katına çıktı ve hiç zorlanmadım yorgunluk olmadı spor sırasında. Genelde 2000 mg alıyorum.

bende tablet seklinde olan var 2000 aliyorum bende
bide lipo 6 aliyorum hayvan gibi gobek var malum
gnc 4 tane protein shake yollamis esantiyon olarak. 25 gr protein var diyor
bugun onuda icerim.

ama lipo 6 begenmedim cidden kendini kotu hissettiriyor
CLA donsem diyorum
veya yag eriten herhangibir seye acigim asdfsadf
Mesaj tarihi:
ilk l-carnitinim tr-powerdı, ucuz diye giriş yapayım bu işlere diye aldım pek bi etkisini görmedim desem yalan olur. Şişeyi bitirip musclepharm carnitin core a geçtim onun tadı çok güzel ve daha efektifti. Bunu da bitirdim şimdi viepower tablet aldım 900mg lardan 3 tane çakıcam bakalım. Viepowerın 3300 mg shotını çok beğendim heralde aynı etken madde vardır tablette de.

Ayrıca tableti taşıması kolay, kinder supriz kutusuna koyup atıyorum çantaya 1 hafta gidiyor. Öbür türlü 1 litre sıvı taşımak ölüm
Mesaj tarihi:
Nekro said:

hardline almayin abi cok kotu. ucuncu en kotu falan. Ucuz mucuz diye cezbetmesin.

nitrofull,redis,hardline

bunlari gorunce kacin direk.

evet çok kötü ucuza kaçtığıma pişman oldum sonrada. İçimi de leş kokusu da. Musclepharm a gömücem parayı artık =)
Mesaj tarihi:
Mp arkadas kullaniyordu ben denemedim hiç iyidir heralde. Tadı ve sindirimi konusunda en cok tatmin ON whey duble cikolat ve twinlab fuel. ikisininde tadi cok guzel. Karismasi cok iyi topaklanma falan olmuyor. Sindirim sorunu da yasamadim.

Bu arada pre-workout urun istiyorsaniz direk USP Jack3d.
Mesaj tarihi:
on whey kullanıyorum
onceki sayfalarda direk bosaltiyorum diyen birini gördüm
mide boşsa sadece whey içtiğinde öyle oluyor
mümkünse bi kaç lokma bişeyler yiyip öyle iç protein tozunu. sorunun gidecektir.
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

L-carnitin barsaklari bozar mi?

ya yok böyle şeyler 2 ay sonunda 3. paketimi kullanıyorum protein de kullanıyorum bi şey bozulduğu yok tam tersine direnci ve recovery i arttırıyo. Placebo falan diyenler de yalan konuşuyo..
Mesaj tarihi:
beyler arkadaşta musclepharm combat gördüm 1 kg chocolate chip cookie aromalı dehşet bişeydi.

Türkiyede bu tarz aromalar var mı yoksa standart çikolata, muz, çilek üçlüsüne mi mahkumuz?
Mesaj tarihi:
6 aydan az olanların supp. alması yanlış.
1- Whey
2- Creatine
3- Bcaa
Paranız varsa alın.
Carnitine yerine HydroxCut tarzı metobalizmayı daha fazla hızlandıran şeyler alınabilir.
(Not: Carnitine kullandım zamanında)
Mesaj tarihi:
Beyler akşam yemeği için meal replacement shake düşünüyorum.Saat 5ten akşam 10a kadar derste olduğum için ders arasında götürürüm akşam yemeği sıkıntım olmaz.Bu meal replacementların bir zararı var mı?Veya bir yararı olmaz diyen var mı?
  • Yeni Oluştur...