Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 protein ve amino için hangi marka tavsiye ediyorsunuz? birde karaciğer için önericeğiniz bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 enginar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Her gun spor yapmayan birisi icin ne onerirsiniz? Et falan yiyemiyorum pek, sabahlari 3-4 yumurta alabiliyorum ancak, bir de gunluk 1 scoop protein ilave edeyim diyorum. Gaspari myofusion a baktim az seker var ama sorun olmaz 5gr. bi arkadas lezzetli demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bunu düşünüyorum antreman öncesi için ne dersiniz varmı daha iyisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Perfectionist said: Pre workout icin karb ihtiyaci diye birsey yok. Post workout (cikar cikmaz) karb diye de birsey yok. 2 gun once idman sonrasi yedigin 150gr pilav zaten doldurdu seni. Tekrar tekrar aldiginda daha fazla glikojen depolamiyorsun. Idman yapmadigin zamanlarda hatta yaptiginda bile tuketemezsin o glikojeni. En az 4 gun keto gibi diyet ve glikojeni bitirmeye yonelik idman yapman gerekir. O yuzden de idman cikisi uzum suyu almak oldukca gereksiz. Zaten uzum suyunun cogu fruktoz. Ve fruktoz once karaciger deposunu dolduruyor. Kas glikojeni icin yanlis tercih. Glikoz polimerleri tercih etmek gerekiyor. (Dextrose maltodekstrin vs vs) ama dedigim gibi idman cikisi alma sarti yok. Eve gidip pilav bulgur yiyince o depolar zaten dolacak. Çok doğru benim bugüne kadar gördüğüm en mantıklı karb doldurma yöntemi yanında sebze ile patates yemek. O kadar iyi bir yöntem ki hem doğal bir karb kaynağı hem direk glucose hemde yanında sebze ile yediğin için yavaş yavaş emiliyor böyle hissediyorsun direk kaslarının dolduğunu. Bunu da bir gün evde kabak yemeği vardı patates salatası vardı dur lan şunun ikisini karıştırıp yiyeyim dedim o şekilde keşfettim. Bir de arkadaşlar karb gerektiren bir yaşantınız mı var oda önemli. Sürekli aktifseniz çalışıyorsanız bir de üstüne idmana gidiyorsunuz kesinlikle karb ı çok kısmayacaksınız. Zaten low karb olayı yağ oranı çok fazla yüksek ve insülin direnci olan kişiler için gerekli ki o da direnci kırana kadar. Ondan sonra gereksiz ve uzun vadede riskli bir şey low carb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Bu arada hep aynı şeyi diyorum ama Perfect de demiş işte. Arkadaşlar inanın bu kadar supplemente gerek yok. Boşuna karaciğerinizi yormayın millete para kazandırmayın. Temiz beslenin. İlla takviye alacam diyorsanız genel sağlık için balık yağı veya askorbik asit yani c vitamini gibi şeyler alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Kreatin için şöyle bir ürün hakkında iyi şeyler okudum: http://goo.gl/A3aXW İçinde karb ve taurin olması hem kreatinin emilimini olumlu yönde etkiliyormuş hem de pre workout olarak harika bir fayda sağlıyormuş enerji açısından. Fiyatı da çok uygun gibi gözüküyor. Deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ulam onwhey double çaklıd kötüymüş ya. Perfect okadar övdüydü zamanında :D Çilek muzlusu çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 güzel lan tadı seninkine kedi boku katmışlardır afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 güzel ama içmek için lezzetli değil. Sütle itelenir veya kek yapılabilir. Çilek/Muz içmek için güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bödöf http://s12.postimg.org/5nc66aubh/20130723_010247.jpg haya ve dymatize markalarını daha önce denemedim. (now omega 3 ilk tercihim genelde ama bulamadım bu sefer. creatine kullandıgım zamanlar ON kullandım hep. Bu sefer bunu denememi tavsiye etti storedaki arkadaş, bende dymatize aldım .) diğer 4 ürün daha önceden alıp memnun kaldıgım ürünler. chocolate mint aromalı protein powder daha önce hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Diğer ürünleri tanıtabilirmisin ? Bu arada GNC de satılan OnWhey proteinlerinin kapak kısmındaki siyah dış koruma naylonunda ON'un hologramlı etiketli bir nanesi var. Protein7 den aldığım 2 üründe de böyle birşeye rastlamadım siyahtı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 samaella said: Diğer ürünleri tanıtabilirmisin ? Çarkıfelek mi abi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kutuma gitmek istiyorum :D Ne biliyim ya üşendim aratmaya ötekileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sabah wheyin yanlarını falan okudum hologram bıdıbıdı on neck diyor mesela ama yok arkadaş hologram falan. Protein7 bizi yiyor bence he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi orange trap ne google a yazmaya korkuyorum ayıp şeyler çıkıcak diye afasdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 triad olm o :D trap ne lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 birşey sormak istiyorum. şimdi 1 senedir süren diz sakatlığım var. fizyoterapiye başladım 2 3 seans gidip evde devam edicem. doktorum şu ürünü tavsiye etti: http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=12925158 şimdi ben ömrü hayatımda bu işlere girmedim. bu ürün doğal mıdır, zararları var mı, gerek var mı? açıklamasında yazan multivitamin özelliği var ve sağlıklı olduğu kanıtlanmış yazıları ne kadar gerçek? internette yan etkilerinde yazan şeyler çok ciddi ayrıca. bunların başıma gelme olasılığı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Trifleks yeterli ya. Benzer bi takviye daha vardi da unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yeterli de neye yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 samaella said: Sabah wheyin yanlarını falan okudum hologram bıdıbıdı on neck diyor mesela ama yok arkadaş hologram falan. Protein7 bizi yiyor bence he :D nerde yazıyor ya. protein7'den almıştım ben, öle bi hologram vardır falan diye bir yazı göremedim? protein7'nin sahte sattığına dair dedikodu duymuştum bu arada, o yüzden kıllandım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bunun içinde megamen, triflex ve balık yağı var. sadece triflexi alsan yeterli demek istemiş esh. ben de balık yağını da eklersen yeterli diyorum. eklem sağlığıyla ilgili işe yaradığı bilinen besin destekleri bunlar. başka alabilceğin bir şey yok bildiğim. ne yan etkisini okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kalp ritm bozukluğu, kalp krizi riski, çift görme ve böbrek taşı oluşması ki bende zaten taş sıkıntısı var tetiklemesin iyice onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 glucosamine de eklem sorunlarina iyi geliyor diye hatirliyorum arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 weider kullanan var mı? 2 şey sorucam. öncelikle sağlam bir marka di mi zannedersem, tavsiye eder misiniz? bir de sitelere bakıyorum da, ölçek kısmında 2 yemek kaşığı yazıyor, içinden ölçek çıkmıyor mu? baya baya saçma imiş öyle ise. bu arada pahalı ama serving sayısına oranla aslında en ucuz weider galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar