tiLi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Creatine>DHT>saç herkes yazdığım diğer şeylere odaklanmış, asıl olay buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 alakası olduğunu düşünmüyorum. Benim zaten dökülüyo ama creatine kullanınca bir artış olmadı normal seyrinde takılıyo. Bazı şeylerin olacağı vardır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Abi creatine ne kadar dht yapacak yahu, masteron mu bu? Cok rahatsiz oluyorsan nizoral sampuan kullan. Dht tabanli etkiyi minimize eder yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Three weeks of creatine monohydrate supplementation affects dihydrotestosterone to testosterone ratio in college-aged rugby players. RESULTS: After 7 days of creatine loading, or a further 14 days of creatine maintenance dose, serum T levels did not change. However, levels of DHT increased by 56% after 7 days of creatine loading and remained 40% above baseline after 14 days maintenance (P < 0.001). The ratio of DHT:T also increased by 36% after 7 days creatine supplementation and remained elevated by 22% after the maintenance dose (P < 0.01). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ops creatini bırakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 college age rugby playerliktan istifa ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolwtfiread Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Creatine Konusunu Gördüm Üye Oldum. LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BSG Demek İçin Burdayım. Ağır İşsizlik Örneği Ya Onu Buraya Yazmak. Yapılan Araştırmaya Göre Su İçmek Pipi Düşmesine Yol Açılıyormuş,Su İçmeyin. Bi Siktirin Gidin Ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 küfreden arkadaşa güldüm.. home run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Vay anasını bende bir tek eskidne kalmış bir kreatin vardı 300 gr artık onuda kullanmam Zaten kullanmıyordum isteyene ucuza satarım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Aha kapak oldu arastirma bana :) Bende diyorum kafamda niye sac kalmadi. :D Link alabilir miyim cidden? Tamamini okumak istiyorum. %50'ler falan cok garip rakamlar. Testo kuru gibi :) boyle bir artis varsa bence gayet iyi bir yandan. Kas gelisimi ve erkeksi ozelliklerimizin boostlanmasi adina onemli. Yalniz dht gereksiz hiyar bi madde degil, sadece sac dokmuyor :) bizi erkek yapan seydir dihydrotestostrerone. Testosterone'un dokularda androjenik etki gostermesi icin dht olmasi gerekir. Epey erkeksi yapan bisey bizi :) gucunu dogrudan dht den alan roidler var. Bu arada nizoral cidden ise yarar bu durumda. Daha solid cozumler icin dht conversion engelleyen ilaclar gerekiyor (available upon request) ama onlarda dht oranini dusurup estrogen dengesini bozabilir. Kalkmayabilir, kas yonunden babayi aliriz. Dht de lazim haci... Makaleyi faksla bana unutma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Okanın programında tartışmışlardı 5-6 dermatolog. Olay saç kökündeki testesteron alıcılarının hassaslığından. Hatta kulak hizasından altının dökülmemesinin sebebi de oymuş çünkü oralarda alıcı yokmuş vs blabla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 creatine kaka mıymış saç mı döküyomuş? 1 haftadır on kreatin yüklemesi yapıyorum. bujgün göğüs antrenmanım bok gibi geçti. 83 bastığım inclineı 93 basmayı planlarken düştüm üstüne üstlük. ama sanırım iyi ısınmadığımdan çünkü diğer hareketlerimi yapabildim. buddym yok bid ekaç antrenmandır mal herif ya. bugün bir hayal kırıklığıydı benim için moral gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DHT süper bir şey zaten, saç dökmesi hariç. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19741313 DHT ile saç dökülmesi arasında tam bağlantı var mı ona da iyi bakmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben zaten kelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 3 kaşık protein tozu, yulaf, bal, fıstık ezmesi ve süt ile bar yapıp difrize attım bakalım nasıl olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Aluminyum folyo ile sarip firinlayip ta yapiyorlar. Daha gercekci oluyor. :) Bu arada en yavas sindirilen protein kazein diye biliyordum. Aslinda cig yumurta beyaziymis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 evet hatta karaciğeri overclock yapıyomuş kendisi :D Tadı güzel olursa pişiririm belki ya. Kuru meyve falan da koymak lazım ya da müsli alayım ben meyveli. Ama içine koyduğumuz sıvı miktarı az, protein tozu çözükmüyor. Tabi birde şeker var her koyduğumuzda maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hepsini agzına at midende karışır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4f2VM3lhwYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yaptığım bar fena olmadı ama protein tozunun dengesini iyi ayarlamak lazım çünkü çözünmüyor. Çözünmediğindede saçma bir şekerli tadı olduyo bildiğiniz üzere. Yaptığım karışıma yumurta ekleyip pişirmeyi de düşünüyom bir dahakine. Toz olarak geçen bahsettiğim http://www.lebenswichtig.de/Sporternaehrung/Proteine/Mega-Protein-80-500g-Beutel::339.html kullanıyorum. OnWheyi harcamam böyle şeylere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 protein tozlarının karaciğere toksik etkisi varmış nedir esası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Evet var. Benim testislerim kuculdu ayrica. Hcg vurdum hala kucuk. LH kalmadi. Hormon dengemi bozdu. Sacim dokuldu, belim bukuldu. Gut hastasi oldum. Bobreklerimde tas var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 benim karaciğer de kas yaptı ya protein tozu alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Perfectionist said: Evet var. Benim testislerim kuculdu ayrica. Hcg vurdum hala kucuk. LH kalmadi. Hormon dengemi bozdu. Sacim dokuldu, belim bukuldu. Gut hastasi oldum. Bobreklerimde tas var bi de. bi de bırakınca sarkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Tum kimyasal dogal olmayan seylerin vucudumuza bir zarari var.. Dagda kendi mahsulunu yemedikten sonra yedigin etten ekmege besi baligindan gdolu urunlere hepsinde toksik etki zehir vs bulunur ararsan, mesele vucudun bunu yenebilmesinde. Protein tozunuda toz nesquik olarak ele al. Nesquik'i Isminden dolayi cakiyoruz cocuga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar