Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bole bisi yapayim dedim, malum burda bir suru cesit var ve denemem kolay o yuzden, denedigim urunleri burda anlatip, nasil hissetigimi yazicam. Thermolife Pump-Bol IGF-1+Lipospray Xtend su anda deniyecegim urunler, daha gelmedi ama gelince yorum yaparim bunlar hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 çükün düşücek haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi diğer topicte igf hakkında yorum yapmıştım, kullanır kullanmaz bana da özel mesaj dahi atarsan çok sevinirim baya meraklandım o supplement konusunda nflde yasak olması falan aklımı çeliyo niye lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 mulgear6 said: çükün düşücek haberin yok yeni kontrol ettim, calisiyordu. Bu arada Iggy, bu Pump-Bol pre-workout ama stim olmadan, gayet iyi reviewlar falan almis. Denicem bunuda, guzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben jack3de tam uyum sağladım ya herkese belki bu kadar yaramaz ama ben en çok bunda yarar gördüm o yüzden uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum artık kolay kolay preworkout :) ama igfyi bekliyorum bak :) pack olarak mı aldın tek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 tek spray aldim 15 dolarmi neydi. denemeye deger, eger verim alirsam devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Lipospray bodybuilding'in elinde kalmamis, yeni stock geliyormus o yuzden 1-2 hafta beklicek ama diger urunler gelince her gun yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 iğne yaptım protein tozu içtim karbonhidrat takviyesi aldım üstüne midye dolma yedim acildeyim kalp krizi geçirmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gecmis olsun, cok yuklenmissin yapma bole seyler. Ozellikle yazdiklarin icinde midye dolma vucuda en cok zarar veren sey yani, biraz dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Protein tozu içip içmesem mi diye 2-3 aydır düşünüyorum valla bravo sen direk pata küte girişmişin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 BENİM AÇTIĞIM TOPİĞİN NESİ VAR LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Soris said: Protein tozu içip içmesem mi diye 2-3 aydır düşünüyorum valla bravo sen direk pata küte girişmişin ahah Neyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ne bileyim zararlı mı değil mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 iç gitsin ya protein candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 protein tozu içip spor yapmazsak ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tavuk olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Killer said: BENİM AÇTIĞIM TOPİĞİN NESİ VAR LAN? bu daha cok supplement basligindan cok, kutu bitene kadar supplement ve antremanlari yazma uzerine olcak, yabanci forumlarda gibi. tek tek antremanda o gun naptim, nasil hissettim falan ole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Pump-Bol cidden hosuma gitti, bugun ilk antremanimi yaptim. Antreman sonrasi veya antreman icinde crash yasamadim, pump olarak bugun omuz ve triceps girdim, super pump veya no-xplode kullandigim zamandan daha iyi hissetirdi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2. gun, Pump-Bol, Bioforge ve Arginine bugun kendini hissettirdi antreman esnasinda, Gogus ve Biceps yaptim. Hic gormedigim damarlar cikti resmen kol calisirken. Test Booster'in etkisi de kaslarda hissetiriyor kaslar daha dolu ve sert su anda urune baslamadan onceki haliyle. ki bodybuilding.com da blood test ile bu urunu 1 ay kullanan birinde baya bi testesteron artimi oldu, yani fasa fiso veya placebo dan ziyade lab test ile kanitladi bi tane kisi urunun etkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi sen lipo spreye basladin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 He lipospray geldi, gecen gun. Basladim ama hani 2-3 gun icinde ne etkisini gordum bilemiyorum ama acikcasi, diger urunler ve lipospray le birlikte son gunlerde iyi bir gelisim var. son 2 haftadir, kaslar baya dolgun, iyi de besleniyorum. Lipospray acikcasi cok etkilemiyor gibime geliyor. Bakalim 1 hafta icinde etkisini gostericekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ama senin stack zaten bayagi genismis. oyle pek lipo'nun varligiyla yoklugunu hissetmene imkan verebilir mi onu da merak etmiyor degilim :) neyse zaten o su an cok elzem degil 2-3 ay sonra onun icin bi rewiev daha isterik senden. ben direk kafein olan pre-workout kasmiyorum da istedigim olay sadece vucudu sasirtmak. yani 7-8 aydir 3-4 farkli sekilde calistim en iyi gelisimi hep rutin kirdigim donemlerde almisim onu fark ettim. o yuzden bi donem pump pre-workout alip abanayim diyorum. kafein icinde soyle bir durum var, normalde ben 1-2 arasi yatip, sabah 7de kalkiyorum okul duzeninde. simdi kafein icerikli supleman alinca uykusuzluga neden olup uyku saatlerimi taciz etme ihtimali cok yuksek. fakat kafeinsiz de pump olmaz ya, oyle iki ucu boklu degnek gibi biraz :) no-xplode kullanirken sende uyku problemi felan oldu mu hic bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 olmazmi, cok oldu hemde uyku problemi, ben gunluk ders ve diger kosullardan dolayi, aksam 6 dan sonra antreman yapabiliyorum o yuzdende o saatte alince no-xplode falan uyutmuyo beni 2-3 e kadar. ama simdi Pump-Bol ile misil misil uyuyorum 11-12 oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 footlong subway clubla supplement ettim ben bu aksam, yaninda da elma suyu. ekmek tabi ki wheat. yasasin saglikli yasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Quiznos daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar