Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bole bisi yapayim dedim, malum burda bir suru cesit var ve denemem kolay o yuzden, denedigim urunleri burda anlatip, nasil hissetigimi yazicam.

Thermolife Pump-Bol
IGF-1+Lipospray
Xtend

su anda deniyecegim urunler, daha gelmedi ama gelince yorum yaparim bunlar hakkinda.
Mesaj tarihi:
abi diğer topicte igf hakkında yorum yapmıştım, kullanır kullanmaz bana da özel mesaj dahi atarsan çok sevinirim baya meraklandım o supplement konusunda

nflde yasak olması falan aklımı çeliyo niye lan diye
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

çükün düşücek haberin yok

yeni kontrol ettim, calisiyordu.

Bu arada Iggy, bu Pump-Bol pre-workout ama stim olmadan, gayet iyi reviewlar falan almis. Denicem bunuda, guzele benziyor.
Mesaj tarihi:
ben jack3de tam uyum sağladım ya herkese belki bu kadar yaramaz ama ben en çok bunda yarar gördüm o yüzden uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum artık kolay kolay preworkout :) ama igfyi bekliyorum bak :) pack olarak mı aldın tek mi
Mesaj tarihi:
Killer said:

BENİM AÇTIĞIM TOPİĞİN NESİ VAR LAN?

bu daha cok supplement basligindan cok, kutu bitene kadar supplement ve antremanlari yazma uzerine olcak, yabanci forumlarda gibi. tek tek antremanda o gun naptim, nasil hissettim falan ole :D
Mesaj tarihi:
Pump-Bol cidden hosuma gitti, bugun ilk antremanimi yaptim. Antreman sonrasi veya antreman icinde crash yasamadim, pump olarak bugun omuz ve triceps girdim, super pump veya no-xplode kullandigim zamandan daha iyi hissetirdi acikcasi.
Mesaj tarihi:
2. gun, Pump-Bol, Bioforge ve Arginine bugun kendini hissettirdi antreman esnasinda, Gogus ve Biceps yaptim. Hic gormedigim damarlar cikti resmen kol calisirken.

Test Booster'in etkisi de kaslarda hissetiriyor kaslar daha dolu ve sert su anda urune baslamadan onceki haliyle.

ki bodybuilding.com da blood test ile bu urunu 1 ay kullanan birinde baya bi testesteron artimi oldu, yani fasa fiso veya placebo dan ziyade lab test ile kanitladi bi tane kisi urunun etkisini.
Mesaj tarihi:
He lipospray geldi, gecen gun. Basladim ama hani 2-3 gun icinde ne etkisini gordum bilemiyorum ama acikcasi, diger urunler ve lipospray le birlikte son gunlerde iyi bir gelisim var. son 2 haftadir, kaslar baya dolgun, iyi de besleniyorum. Lipospray acikcasi cok etkilemiyor gibime geliyor. Bakalim 1 hafta icinde etkisini gostericekmi
Mesaj tarihi:
ama senin stack zaten bayagi genismis. oyle pek lipo'nun varligiyla yoklugunu hissetmene imkan verebilir mi onu da merak etmiyor degilim :) neyse zaten o su an cok elzem degil 2-3 ay sonra onun icin bi rewiev daha isterik senden.

ben direk kafein olan pre-workout kasmiyorum da istedigim olay sadece vucudu sasirtmak. yani 7-8 aydir 3-4 farkli sekilde calistim en iyi gelisimi hep rutin kirdigim donemlerde almisim onu fark ettim. o yuzden bi donem pump pre-workout alip abanayim diyorum.

kafein icinde soyle bir durum var, normalde ben 1-2 arasi yatip, sabah 7de kalkiyorum okul duzeninde. simdi kafein icerikli supleman alinca uykusuzluga neden olup uyku saatlerimi taciz etme ihtimali cok yuksek. fakat kafeinsiz de pump olmaz ya, oyle iki ucu boklu degnek gibi biraz :) no-xplode kullanirken sende uyku problemi felan oldu mu hic bu arada?
Mesaj tarihi:
olmazmi, cok oldu hemde uyku problemi, ben gunluk ders ve diger kosullardan dolayi, aksam 6 dan sonra antreman yapabiliyorum o yuzdende o saatte alince no-xplode falan uyutmuyo beni 2-3 e kadar. ama simdi Pump-Bol ile misil misil uyuyorum 11-12 oldumu
  • Yeni Oluştur...