Nomak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Softcore veya Hardcore olup olmamasına göre değişir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 olm sex değil lan seks, bu kadar mı yabancısınız olaya?
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nası zarar vercek anlamadım? iki taraf da istiyorsa ve cinsel birliktelik güzelse nasıl zora sokuyor ilişkiyi
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aktiftablet said: olm sex değil lan seks, bu kadar mı yabancısınız olaya? adına da derler
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Frantic said: inb4 said: mayonez gargarası yapan kıza bakire denemez görüsüme göre..
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ilişkisine ve tarafların beklentisine göre değişir. benim ilişkimin içine sıçtı şahsen. aynı kızla şimdi tanışanlar için ise ilişkiyi pekiştiriyor ama sdfsdf
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 selam ben 12 yaşındayım ve ne demek istedinizi anlamadım. mayonez gargarası ne
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 goldbären said: ilişkisine ve tarafların beklentisine göre değişir. benim ilişkimin içine sıçtı şahsen. aynı kızla şimdi tanışanlar için ise ilişkiyi pekiştiriyor ama sdfsdf boşver dostum. üzülme. gay olursun sen de nolcak.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 goldbären said: ilişkisine ve tarafların beklentisine göre değişir. benim ilişkimin içine sıçtı şahsen. aynı kızla şimdi tanışanlar için ise ilişkiyi pekiştiriyor ama sdfsdf ...taraftarın beklentisine göre değişir... şeklinde okudum, nasıl lan diye durdum düşündüm. Sonra bir daha yanlış okudum, 3. de kendime geldim.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 goldbären said: ilişkisine ve tarafların beklentisine göre değişir. benim ilişkimin içine sıçtı şahsen. aynı kızla şimdi tanışanlar için ise ilişkiyi pekiştiriyor ama sdfsdf İyi okumamışın koşulları said: ilişki başlarında yaşanan güzel bir cinsel birliktelik
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 aldatıldıktan sonra gay olan tanıdıklarım var
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 lan sina, seks mi bilim mi lan? bah doğru söyle ama ölümü gör.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ardeth said: goldbären said: ilişkisine ve tarafların beklentisine göre değişir. benim ilişkimin içine sıçtı şahsen. aynı kızla şimdi tanışanlar için ise ilişkiyi pekiştiriyor ama sdfsdf İyi okumamışın koşulları said: ilişki başlarında yaşanan güzel bir cinsel birliktelik şurda bi yargı söz konusu olmuş alıntılayasım geldi hiç huyum değildir
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 deadwoll said: ...taraftarın beklentisine göre değişir... şeklinde okudum, nasıl lan diye durdum düşündüm. Sonra bir daha yanlış okudum, 3. de kendime geldim. herkesin farklı fentezisi olabiliyor sonuçta bazıları skor tutmayı seviyor
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ginaly said: lan sina, seks mi bilim mi lan? bah doğru söyle ama ölümü gör. ahahaha
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bilim için sevişenler http://the-big-bang-theory.com/images/uploads/0/8969826ec2627eaa7ba66e.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ginaly said: lan sina, seks mi bilim mi lan? bah doğru söyle ama ölümü gör. bilmiyorum lan seks olmadan mutlu bir ilişki kurmak mümkün mü?
Öne çıkan mesajlar