mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kıyamadım burayada başlık açtım, bu adresi gidince mutluluktan 4 köşe oldum. Bakalım 80 kuşağı ve eskiler neler hatırlıyormuş.... Girmenizi kesinlikle tavsiye ederim. http://www.vandegrift.net/evert/retro.html[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 heh şimdi gördüm buraya da açmışsın.. iyi de ben a takımı dışında hiçbirininkini indiremedim, sizde sorun oldu mu?[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bende a takımı , alf ve denver ı indirebildim daha rahat 50 tane indiririm =) sanırım trafikten oldu, cjb.net ten sağlanıyor dosyalar, gündüz vakti orada gece bizde gündüz iken kesinlikle çekebileceğimize inanıyorum. Bu arada Alf'in girişini bu kadar mı özlemişim yahu, keza A-takımı'da öyle. Denver gene iyi geldi, Captain Power deli birşeydi ne zamandır yırtınıyorum çizgiromanda uzaylı bir dizi diye oymuş nasıl rahatlayacağım çekince anlatamam =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 o dediklerini indirebildim ben de sadece, galiba trafikle ilgili değil site yamuk.. o captain power sanıyorum ki yıllardır adını hatırlamaya çalıştığım diziydi. hani kötü adamların stormtrooper gibi giyinmiş askerleri vardı, gövdelerinin önündeki lamba gibi parlayan alandan vurunca hemen geberiyorlardı filan.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet aynen öyle arada thunderbirds ü izlerdim ben şimdi şimşek çaktı, ama hayal meyal 90 civarı filandı eski evde oturma odasında hatırladim kendimi birden, çok güzeldi o, dağdan çıkardı gemileri filan hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya daha neler neler hatırladım ben şimdi, hepsini yazacak olsam destan çıkar burada.. :) deli gibi tv seyretmişiz be vaktinde heh[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 deli gibi değil normal ve öz! ben ninja her turtles ve ducktales i de çektim... transformers da çalışıyor eheheh ben teenage mutant ninja turtles diye hatırlardım hep hero imiş hehehe [signature] [hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 22 Eylül 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mexinth tarafından 22 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 deli gibi dedim neden, aha hatırladıklarım burada gördüklerimden: Airwolf Alf Alvin and the Chipmunks The A-Team Batman Beverly Hills 90210 Bravestarr Captain Power The Cosby Show Dennis The Menace Denver The Last Dinosaur Dinosaurs Dommel Ducktales Flintstones The Fresh Prince of Bel-Air Full House Ghostbusters G.I. JOE The Gummi Bears Heathcliff He-Man Inspector Gadget Knight Rider MacGyver Magnum P.I. Married with Children Miami Vice Perfect Strangers The Real Ghostbusters Rescue Rangers Samurai Pizza Cats She-Ra Spider-Man Sport Billy Star Trek TOS Super Mario Bros Super Show Thunderbirds Thundercats Transformers Teenage Mutant Ninja Turtles Who's The Boss ki burada yazılmayan da aklımda olan şeyler var, bu yazdıklarım da hatırlayabildiğim ve 10 bölümden fazla izlediğim (yarısının ne var ne yoksa hepsini) olanlarını yazdım. bazılarını da hatırlıyorum ama hoşuma gitmemişti.. deli gibi tv seyretmişiz diyorum çünkü şimdi o kadar tv seyredilecek bir durum yok, internet ve bilgisayar acayip vakit alıyor. eskiden böyle değildi, tv izleyecek daha çok boş vakit kalıyordu. o zamanın dizileri de genel olarak bugünkülerin çoğunluğundan daha keyifliydi doğrusu.. şimdiki komedilere bakıyorum da 80'lere ait olsalardı vasatın altında kabul edilirlerdi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 tabi haklısın, arada tüm adresleri deneyin çalışıyor hepsi bende 3 kere thundercats çalışmadı 4 te açıldı 7 giriş indirdim bile ehhe sam birde o zaman atari filan vardı eh oynardık ama, tvlerde kalite vardı, böyle rezillik azdı. Digitürk üyesiyim comedy max e rağmen eskisi kadar oturmuyorum şimdi işte cnbc e biraz toparladı , arada bir history , national filan ama onlardada her zaman ilgini çeken şey olmuyor, eskiden neydi okuldan eve geliş ,16:30 de maksimum otururduk süt içerken birşeyler yerken 18:00 e kadar çizgifilm filan sonra dizi olurdu trt1 eh en azından 18:00 civarı biten çizgifilm kuşağı bile bize birsürü çizgifilmi izleme zevkini tattırdı, üstüne dizileri ekle, ne kadar ödev olurdu ki o zamanlar.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben bunların arasında bulamadım adını hatırlamıorum ama bi dizi vardı yıllardır hatırlamaya çalışıorum uzaydan gelen bi adam vardı ailesi vardı adamın bi bilyesi vardı avcunda ışınlar çıkarıodu neydi o dizi??[signature][hline]Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Uaaarrrghhhh!!!! -Fear not, Ranger. Barbarian. Magician. Thief. Cavalier. And Acrobat. -Who was that? -That was Vencan (:)) the force of evil. I am Dungeon Master. Your guide in the realm of Dungeons & Dragons!!! D&D, He-Man, She-Ra, Thundercats, Thunderbirds, Transformers, BraveStarr ve Captain Planet harikaydı ya. Bu nasıl bir karizmadır![signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 22 Eylül 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ne güzel günlerdi ya, ekranın başına kilitlenip izlerdim. Airwolf, Knighrider, A-team, alf, cosby show, mcgyver, magnum, star trek.... süperlerdi ya. Digiturk falan bi kanal açıp yayınlasa bunları of of.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bir perfect strangers var eskilerden dikkat çekici olarak, bu diziler eski diye samanyolu kanal 7 gibi kanalların elinde işkence göreceğine alsın trt3 o bile yeter yahu[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Off amma çok dizi&çizgi film izlermişim küçükken. Hepsini görünce bi garip oldum ya burda... Tabii ismini bile duymadıklarım bile var ama o eskiler... Aahh ahh...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ilk msjı görünce ben de sanki bölüm indirebiliyormuşusz gibi sevindirik oldum. neyse bu da çok iyi alfi ne kadar özlemişim. şu ders kayıtişi bitsin anında çullanıyorum siteye[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 baya güzel şeyler gördümde.. hiç beklemiyodum 87 li bir insan olarakta bukadar şey tanımayı ama... 1/4'Unden fazlasını seyretmışimimdir. hiç bilmediğim ise az var yani arada... ama şöyle bi ayrınıt var ki ben bunların hepsini 90 larda hatta 95 sonrası fln nerdeyse serettım yanı... yaşasın türkiş tivi[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yeni gelenler görsün...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nostaljiden söz açılmışken bir zamanlar bir çizgi film vardı 80 lerde olmayabilir ama 90 ların başıdır yane adı Animaniacs bunlar üç kardeşti Warner Bros stüdyolarında ACME isimli bir su kulesine kapatılmışlardı cezalı oldukları için birtek benmi izliyordum sanki bu çizgi filmi kime sormam bilmiyo birde size sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yakari vardı uykudan öncede yayınlanırdı. Konuşan dev bi kartal vardı Yakariye akıl verirdi ara sıra. Gari guri gari guu derdi Yakari de hemencecik sorunu çözerdi. Ama genede Vikingler favorimdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya bi çizgi dizi vardı bööle psikopat müzikleri vardı bi kızı sürekli şeytan kovalıyodu ateşten bi şeytan sonra iyilik meleği kadın vardı balonun içinde dolanırdı neydi onn adı hep korkardım ama genede seyrederdim..öööle çizgi film yapılırmı yaw çocukları korkutup psikolojilerini bozuyolar..neydi adı?[signature][hline]Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tenten abicim ehahe..[signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bizim zamanımızda tek kanal vardı..siyah beyaz. çizgi film olarak uçan kaz vardı işitme engelliler haber bülteninden sonra..seyrederdik. sonra yavru geyik,he-man,şirinler,clementine,şeker kız,yeşil dev falan... dizi olarak; 25.yüzyıl, galactica(salyanlor falan vardı robottan),kara şimşek..... ben bu site için çok yaşlıyım zannımca... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Absolut, 27 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: Yakari vardı uykudan öncede yayınlanırdı. Konuşan dev bi kartal vardı Yakariye akıl verirdi ara sıra. Gari guri gari guu derdi Yakari de hemencecik sorunu çözerdi. Ama genede Vikingler favorimdi. lol! yakari ehehe kızılderili velet :p benim de favorim vikinglerdi ;) bu konuyu açan arkadaşı canı gönülden tebrik ederim nerdeyse bi tamamını hatırlıyorum iyi oldu tazelemek :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 clementine eeth buldun oleyy:)[signature][hline]Marit Pryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar