Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bi ara sıfırdan tekrar basladılar sanırım, animasyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 en en origgine girmemişler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 en en originden kastettiğin ne? animasyon olarak mı diyorsun senaryo olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Gercekten tongucun oğlu olmasını falan işlememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 memleket onu kaldıracak düzeyde değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 tonguçun dölüne oturan annesini falan işlemek göt ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 orayi retconlamislar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Sanırım bende dayanamayıp gideceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Esh said: tonguçun dölüne oturan annesini falan işlemek göt ister. Bunu koydurmazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ilk otoku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Çok büyük beklentiyle gitmedim ama çok eğlendim.Büyük beklentiyle de gitsem beklentimi karşılarmış.Çok güldük filmde.O ne ya çizgi film mi izlicez diyip Şerafettinden bir haber arkadaşımın kahkaları hala kulaklarımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Deadpoolda güzel koltuklarda yer bulamayınca önce buna girelim dedik de baya meh çıktı ya. Aslında grafikler animasyon seslendirme falan hepsi 10 numara. Çizimler olsun detaylar olsun hep beklentimin üstündeydi, türkiyede bu kadar kaliteli animasyon filmi yapılabileceğini tahmin etmezdim hatta. Ama klasik yeni dönem konusu olmayan türk komedisi sendromundan muzdarip yine. Aynı geyikler sakız gibi uzamış durmuş içerik az birbirine bağlı skeçler var daha çok. Uzun metrajlı film yerine kısa kısa öyküler olsa hem daha dolu dolu çekebilirlermiş, hem de baymazmış bu kadar ama o da para kazandırmazdı tabi. Bu haliyle yapacak başka işiniz yoksa gidin. Ne biliyim kaliteli animasyon filmi çekilmiş para kazanıp daha iyilerini çeksinler diye gidin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Hadi sen zevksizsinde, neden zevksiz arkadasların var bide üstüne? eksiklerini tamamlayacak insanlar bul onlarla arkadaslık et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 koylu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Yani tamam cücem arkadaşların yapmış filmi onlar da para kazansın ki recep ivedikler yerine böyle filmler çekilsin istiyorsun seni de anlıyorum. Ama belki de şerafettin bunun için doğru materyal değil. Ya da bizim senaryo yazma konusunda bi kaç fırın daha ekmek tüketmemiz lazım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 axedice said: Deadpoolda güzel koltuklarda yer bulamayınca önce buna girelim dedik de baya meh çıktı ya. Aslında grafikler animasyon seslendirme falan hepsi 10 numara. Çizimler olsun detaylar olsun hep beklentimin üstündeydi, türkiyede bu kadar kaliteli animasyon filmi yapılabileceğini tahmin etmezdim hatta. Ama klasik yeni dönem konusu olmayan türk komedisi sendromundan muzdarip yine. Aynı geyikler sakız gibi uzamış durmuş içerik az birbirine bağlı skeçler var daha çok. Uzun metrajlı film yerine kısa kısa öyküler olsa hem daha dolu dolu çekebilirlermiş, hem de baymazmış bu kadar ama o da para kazandırmazdı tabi. Bu haliyle yapacak başka işiniz yoksa gidin. Ne biliyim kaliteli animasyon filmi çekilmiş para kazanıp daha iyilerini çeksinler diye gidin en fazla. http://www.youtube.com/watch?v=GTzHiID2e1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 axedice said: Yani tamam cücem arkadaşların yapmış filmi onlar da para kazansın ki recep ivedikler yerine böyle filmler çekilsin istiyorsun seni de anlıyorum. Ama belki de şerafettin bunun için doğru materyal değil. Ya da bizim senaryo yazma konusunda bi kaç fırın daha ekmek tüketmemiz lazım bilemedim. Olm senaryo dediğin birebir Şerafettin öyküsü falan işte. Subject material i sevmiyorsan ne işin var filmde. Beklentileri doğru insan için süper filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 yapan kimseyi tanımıyorum ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Bak hikayeye lafım yok tamam standart şero öyküsü. Ama işlenişi, uzatmalar ve tekrarlar kötü. Gerçi kötü falan diyorum da bizim dandik komedi filmlerinin yine çok ötesinde. 7 cüceler bunun yanında gayet tırt bi filmdi mesela. Ama onunla benzer hatalara düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 bence de tekrar coktu, genel olarak keyifli vakit gecirdim mi evet, daha iyi olabilir miydi, ona da evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Güzel bir film fakat küfürler bol. Aile ile izlenecek bi film değildi. Klasik belaltı sahneleri ile güldürmeceler sıkıştırmışlar araya hiç gerek yoktu. 2011 de gösterilen o fragman ile alakası yok. Ses , görüntü gayet kaliteli. Yedi cücelerden daha çok eğlendim. Her iki filmin 2. versiyonu çıksa şerfaeetine giderim. Ayrıca yeşilaycıların nefret edeceği bi film olmuş. her yerde sigara ve içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 dedikleri gibi ..yeni hicbir sey yok..ha altyapi hazir -modellemeler sunlar bunlar- sahane dizi olur senaryolar da hazir..guzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 fenn said: Güzel bir film fakat küfürler bol. Aile ile izlenecek bi film değildi. Klasik belaltı sahneleri ile güldürmeceler sıkıştırmışlar araya hiç gerek yoktu. 2011 de gösterilen o fragman ile alakası yok. Ses , görüntü gayet kaliteli. Yedi cücelerden daha çok eğlendim. Her iki filmin 2. versiyonu çıksa şerfaeetine giderim. Ayrıca yeşilaycıların nefret edeceği bi film olmuş. her yerde sigara ve içki abi kötü kedi şerafettin'den bahsediyorsun. Garfield değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Shero'yu Takaya Kuroda seslendirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 seslendirme çok iyiymiş. bir de böyle + İngilizce altyazı izlemek lazım. adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar