DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sabri kaleci oyuncu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sabri'nin degaj kullandığı bi maç izlemek için büyük paralar verebilirim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.facebook.com/photo.php?v=160017744080892 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 o kadroda volkanı forvet beklerdim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 tosun paşa oynasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 DoruK said: mehmet topuz fenerde sağ kanat mı oynamış, kaldı ki dmcde bi selçuk şahin olamayan adam. deivid de alex sayesinde fenerden para götürmüş çakma futbolcuydu. Buffon veya Messi de DMC'de Selçuk Şahin'den iyi olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selçuk Şahin iyi de biz mi göremiyoruz acaba? Hiddink o bölge için 1. tercih kullanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selçuk yok Emre yok. Nuri, Hamit vs sakat. Adam yok ki abi. Bana kalırsa Necip falan daha uygun ama puan maçı bunlar. Selçuk stresli maçlarda iyi oynuyor, yeteneksiz olsa da herifin kendine güveni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kötü falan değil ya, takım iyiyken o da iyi oynuyor. Yekta ile Necip'i karşılaştırırsak kim ağır basar? Beşiktaşlılar Necip hayranı olsalar da ben Yekta'nın daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Daha hareketli geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bence ikisi de yeterli değil. Selçuk ise o ikisinden de yetersiz. Topal niye oynamıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde bugün A Milli Takımımız ile karşılaşacak Avusturya'nın kaptanı Christian Fuchs, Türkiye ile yapılacak maçta “kendinizi yırtın” çağrısında bulundu. Yıldız oyuncu, “Türkiye karşısında arkadaşlarımdan, herkesin herkes için koşmasını, gerekirse en değerli organını bile yırtmasını bekliyorum” dedi. En degerli organi yirtmak asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=64LHn4tYb1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Nerelerini yırtarlarsa yırtsınlar bu akşam yarcaz onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 şu gokhan töre'yi kazım kazıma göre çok daha iyi buluyorum açıkçası, neden onu oynatmıo başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 serdar kesimal kadrodan çıkartılmış sakat deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Emre ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 olm neden bi necip topal m.ekici orta sahası, önlerinde de kazım arda cenk forveti düşünmüyor anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 unK said: olm neden bi necip topal m.ekici orta sahası, önlerinde de kazım arda cenk forveti düşünmüyor anlam veremiyorum oguz cetin farki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 necip sanirim sakat oldugu icin cagrilmamisti. oguz cetin oguz cetin deniyor surekli de. oguz cetin'in kabahati degil eger onun sozunu diinliyorsa hiddink. hiddink calismiyor, bu da onun kabahati. oguz cetin, kedni istedigi adamlari oynatiyo olabilir. bunun sorumlusu hiddink'tir, hiddink'i calistirmayan federasyon(lar)dir.. serdar'in sakat olmasi baya kotu ama. umarim mehmet topal, mehmet ekici cikarlar beraber. selcuk sahin'in cikacagi kesin bence. kazim yeirne gokhan tore olsa cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 tamam onlarda suçlu fakat selcuk şahini falan oynattıgı için oguz suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oguz suclu olabilir de, bas suclu degil diyorum ben. oguz madem o kadar kotu ve yanlis secimler yapiyor, ona secim yaptiranda kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hiddink ztn suan chelsea de.adam ordan dönemedi hala fıdırısyın fenerbahçe meselesinden şu hidinki postalyamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 en iyi ikincilik yalan oldu gibi. azerbeycan 3-2 yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gibi değil; garanti diyebiliriz. puan farkı 4. azerbeycan avusturya ve türkiye ile, kazakistan belçika ve avusturya ile oynayacak. kazakistan ın 6 puan çıkaramayacağını gözönüne alacak olursak en iyi ikincilik gitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 normal ikinci olsak, en iyi olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar